Har nu vÊret kunde siden 2024 og er godt tilfreds. Ja, det var en lang proces at blive kunde med mange drÞftelser og ja, det koster ogsÃ¥ at vÊre kunde. Men afkastet har ogsÃ¥ slÃ¥et markedet. Jeg er gla... ãã£ãšèŠã
I've been with Fisher for 2-3 years and have seen good service and strong growth (admittedly during the longest bull run in recorded history!). No problems at all with F. Reading others' negative rev... ãã£ãšèŠã
Efter et par Ã¥r som kunde mÃ¥ jeg sige, at jeg er imponeret. Fisher tager sig betalt for sit arbejde, men nÃ¥r slutresultatet mÃ¥lt efter fradrag for omkostningerne langt overstiger, hvad jeg tidlligere... ãã£ãšèŠã
Jeg har ikke vÊret kunde ret lÊnge, sÃ¥ derfor skal man naturligvis passe pÃ¥ ikke at bedÞmme firmaet ud fra en meget volatil periode - men jeg mÃ¥ sige at jeg glÊder mig til at se positive resultater. f... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
En tilfreds kunde!
Jeg har vÊret kunde hos Fisher Investments Norden i ca. 3 år nu og kunne ikke vÊre mere tilfreds. Jeg brugte tidligere "banken" og efter kyndig og professionel rådgivning, forstod jeg at mine investeringer kunne plejes meget bedre og mere professionelt. Det var faktisk også lidt billigere.
Salesperson calling for fourth timeâŠ
Salesperson calling for fourth time even tough I already at the first contact declined their poor offer. The deal they suggest sounds moore like a scam than anything else. Stay away from these type of advisors!
Very Disatisfied
Unfortunately, I had a very bad experience with this company.
I invested alot of money and within 2 weeks they took over my investment, I had lost 10% of my principal. Within 6 months I had lost over 20% of my principal.
Their model DOES NOT work.
Very dissatisfied and left them after 6 months after losing over 20% of my principal.
Så bliver det ikke mere useriÞst.
Så bliver det ikke mere useriÞst.
På trods af adskillelige henvendelser bliver jeg konstant bombarderet med useriÞse henvendelser - nu også direkte på mail, dette på trods af direkte henvendelse om ikke at modtage henvendelser.
Fisher er et seriÞst firma
Fisher er skam et meget seriÞst amerikansk invest firma. De har over 4 mia. under forvaltning i Danmark. Og normalt skal man have en pÊn formue fÞr de er interesseret.
Anette Theis