God opfølgning på købsoplevelse med…
God opfølgning på købsoplevelse med tekniske udfordringer, super godt værtsskab/ service og hurtig levering af produkt 🤩
Fit4you blev etableret i august 2013 af Lene Theill med det formål at give alle, uanset træningsniveau, mulighed for at få en personlig træner tilknyttet. Kunderne spænder bredt, fra professionelle idrætsudøvere til kontorfolk, der skal igang med træning og ikke mindst de som adskillelige gange har forsøgt at tabe sig, men er blevet bremset af skader eller svigtende motivation. Fit4you lægger vægt på at træningen skal tilpasses hverdagen og økonomien hos den enkelte kunde. Så vi kommer hos dig, når du har tid, så ofte du har behov og råd. Fit4you tilbyder individuel motivationsafklaring, personlig træning, holdtræning, kostvejledning i forbindelse med træning samt foredrag og workshops efter ønske. Køber du et forløb hos Fit4you er din personlige træner kun en sms væk, hvis du får brug for hjælp.
Uggeløse Bygade 99, 3540, Lynge, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lene er en fantastisk træner.
Hun får mig til at yde lidt mere end jeg selv tror jeg kan.
Elsker følelsen når jeg er færdi efter træning.
Kan kun anbefale man tager og prøver det.
Her kan man virkelig få skræddersyet et træningsprogram efter hvilke behov, ønsker og interesser man har, samt tilrettelæggelse ud fra tids- og vejrmæssige udfordringer. Her duer ingen dårlige undskyldninger, for der findes altid en god og brugbar løsning.
Selv synes jeg rigtig godt om, at træningen har det funktionelle fokus den har i forhold til at forbedre mig indenfor den sportsgren, jeg dyrker. Og så er Lene altid en glad og imødekommende træner, der forstår at motivere.
Lene Theill leverer en god og sikker træning, der tager hensyn til både form og skavanker, men alligevel formår at give resultater. Jeg har opgivet traditionel fitnesscentertræning, der for mange gange er endt med skader, men i løbet af et 10-ugers træningsforløb hos Lene har kunne jeg mærke store fremskridt på både styrke, balance og almen tilstand, og et par kilo er der også røget. Jeg er 100% tilfreds med både holdtræning og individuelle sessioner på PowerPlate, og vil anbefale hendes træning til enhver uanset vægt og form. Jeg træner fortsat hos Lene.
Core træning hos Lene Theil er som "balsam for kroppen". Super godt, sjovt og effektivt. Kan varmt anbefales.
Vil tid hver en tid anbefale træning hos Fit4you - super søde og meget professionelle.
Lene er en fantastisk træner der forstår at motivere og igangsætte på en meget individuel måde. Hun forstår at læse og forstå den enkeltes behov og har en fantastisk menneskelig tilgang til alle hun hjælper, hvad end det er individuel træning, holdtræning, massage, vægttabsforløb, kostplaner, træningsplaner eller kombinationer af ovenstående.
Der er plads til alle, og det er så dejligt at opleve, at man kan træne på hold trods det man er vidt forskellige steder på formkurven.
Fit4you er mig bekendt også det eneste sted her i Lynge og omegn det er muligt at træne på Powerplate, og det er en fantastisk træningsform for mennesker med skader, slidgigt, overvægt og andre skavanker men også for mennesker der "bare" vil træne på en meget effektiv og sjov måde.
Jeg har aldrig før trænet et sted hvor jeg syntes det var rigtig sjovt, men det gør jeg nu.
Det skyldes ikke mindst det variation Lene lægger for dagen i det vi laver fra gang til gang, det bliver aldrig kedeligt, hårdt ja, men aldrig kedeligt.
Man får ikke lov at stå i stampe, der holdes øje med ens udvikling og så får man nye udfordringer - præcis det jeg synes der gør det sjovt.
Kan kun anbefale at prøve Fit4you og de utrolig mange tilbud der findes her.
Har fået et træningsprogram der er rigtig godt tilpasset til mig og mine behov
Hyggelig og for mig lokal træning, der er motiverende og helt sikkert god for især ryg og mave for sådan nogle kontornussere som mig :-)
Great training. I have been almost pain free since starting up with Lene. I say almost because the week I skipped my training the pain came back. I have struggled with fibromyalgia for 12 years and tried many different types of medications and alternative therapies and this proves to be the best treatment.
Helt klart den bedste personlige træning jeg har fået! Hos Lene får man en træning som er perfekt skræddersyet til den person du er. Her er der plads til alle. Med humor og engagement presser hun een til grænsen, så man hele tiden bliver bedre. Det er tydeligt at mærke, at Lene er uddannet fysioterapeut og derfor har er skarpt øje for bl.a korrekt træning og at tage hensyn til eventuelle skader. Fit4you får mine allervarmeste anbefalinger!
Fit4you er god til at lave træningsforløb som passer lige til dig og dine behov. Selvom man deltager i holdtræning bliver der altid taget hensyn til personlige svagheder eller ønsker.
Hos fit4you er der plads til alle og man er føler sig velkommen lige meget om man er tyk eller tynd, slap eller stærk, doven eller aktiv.
træning er god sjov og mand kan mærke mand kommer rund i alle muskel grupper. Sammen tid er det undersvier som virkelig ved vad laver og som har en del viden kroppen og den vintiuner. Tilmel er skov og sød.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。