Fyns Flagstang Industri レビュヌ 2,218

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde bestilt en flagstang til levering pÃ¥ anden adresse . Da jeg skulle montere flagstang konstaterede jeg at der ingen beslag var leveret med. Jeg kontaktede FFI , og aftalte at de bare kunne s... もっず芋る

bestilte en flagstang og julelys kom som aftalt og satte flagstangen op pÃ¥ 0.5 efter ca. 1 Ã¥r virket 2 fag ikke i julelyset desvÊrre , men uden problemer sendte firmaet 2 fag, sÃ¥ vi kunne skifte... もっず芋る

Jeg havde et meget specifikt Þnske til leveringsdato, som de opfyldt, da jeg gjorde dem opmÊrksom pÃ¥ dette, da datoen nÊrmede sig. MontÞr der kom med flag pakken - levering, montering af flag, var s... もっず芋る

Bestilte en 10 m glasfiberstang med beton stÞtte, flag og vimpel(hele pakken) Lynhurtig levering, men desvÊrre var selve stangen i restordre, sÃ¥ der lÃ¥ ogsÃ¥ en besked, at de beklagede meget, og de... もっず芋る

䌁業情報

1. 旗店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Fyns Flagstang Industri har vi Danmarks billigste flagstÊnger. På vores webshop kan du kÞbe en billig kvalitets flagstang med flag, vimpel mm.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2218件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 16に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fantastisk service

Jeg havde bestilt en flagstang til levering på anden adresse . Da jeg skulle montere flagstang konstaterede jeg at der ingen beslag var leveret med. Jeg kontaktede FFI , og aftalte at de bare kunne sende beslagene . Men 1œ time efter holdt der en mand fra firmaet med beslagene . Jeg bor ved Odder og det tager nÊsten 1œ time at kÞre herop . Det er super god service

2026幎4月1日

bestilte en flagstang og julelys

bestilte en flagstang og julelys
kom som aftalt og satte flagstangen op på 0.5
efter ca. 1 år virket 2 fag ikke i julelyset desvÊrre , men
uden problemer sendte firmaet 2 fag, så vi kunne skifte det uden mere beregningen
super god service og rigtig glade medarbejder

2025幎12月3日
自発的なレビュヌ

Kan på ingen måde anbefales!

Jeg kan desvÊrre på ingen måde anbefale fyns flagstangs industri.
De overholder hverken hvad de lover i forhold til prismatch eller leveringstid.
De har en leveringstid på 1-2 uger. Jeg bestilte d. 22/12 og fik fÞrst min flagstang d. 5/2 - altså efter 6,5 uge. De informere ikke om noget selv - man må konstant kontakte dem for at hÞre om tidsplanen.

Jeg skrev på forhånd for at hÞre om de havde nogle regler for deres prismatch, da jeg ellers ville kÞbe produktet billigere et andet sted. Jeg blev informeret om at der ingen regler var - de prismatchede hvis jeg kunne finde samme vare billigere. Jeg kÞber hos dem og får opsat en flagstang - efter bestilling viser det sig dog at der er et hav af regler og de prismatcher selvfÞlgelig kun på en måde så det ender med at kunden ikke får det til den billigere pris. Hvis de bare var Êrlige fra starten var det ok men synes ikke det er ok at de siger en ting inden salg og når der så skal prismatches er historien en helt anden.
Så kort sagt er det noget bondefangeri - kÞb hellere din flagstang et andet sted hvor de i det mindste er Êrlige.

Det eneste positive var ham som monterede holderen til flagstangen - han var rigtig flink.

11/2/2026
Jeg kan se at firmaet nu har svaret og igen fastholder at det er okay at fÞre folk bag lyset. Jeg sÊtter ikke spÞrgsmålstegn ved at de prismatcher pakkelÞsninger - det Êå de selv bestemme men at oplyse om at der INGEN regler er for prismatch så man får folk til at kÞbe og så fuldstÊndig vende på en tallerken efter folk har kÞbt varen og så komme med forskellige regler så man kan undgå det lovede prismatch er på ingen måde en ok måde at kÞre forretning på.

17/2/2026
Jeg synes det der er grovt her er jer og den måde i driver firma på.
Inden at i informerede mig om at I nu (på trods af anden information inden kÞb) havde regler om at den kun var hele pakken der kunne primatches havde i allerede vÊret ude og sÊtte vippebeslaget op - og her gik jeg udfra at det var forsent at annullere?
Det er korrekt at jeg gerne vil have et den bedst mulige pris på ting jeg kÞber - det ligger jeg ikke skjul på. Sådan er der nok mange kunder der har det og vel også derfor i lokker med prismatch.

I forhold til det fine produkt er pointen jo netop at jeg kunne få et helt identisk produkt (nemlig en 4 meter flagstang produceret hos fyns flagsstangindustri) billigere et andet sted - I har altså ikek et produkt der udemÊrker sig i forhold til hvad jeg ellers kunne få.
I forhold til den gode service kan jeg ikke lade vÊre at grine :) Mener du selv at det er god service at fejlinformere kunder? ikke at svare på deres mails men at de selv må rykke jer? eller er det leveringstiden på 6,5 uge når i ellers lover en leveringstid på 2 uger?
Og jeg finder det også lidt sjovt at du vÊlger at sammenligne jer med et firma du selv mener er virkelig dårligt - det tror jeg egentlig mest siger noget om jeres firma. Jeg har selv kun haft bedre oplevelser hos elgiganten end med jer.

Kort sagt - kÞb dine vare hos et firma der i det mindste er Êrlige. Man kan nemlig få prÊcis samme produkt billigere og nok også med bedre service.

2026幎2月5日
Fyns Flagstang Industri ロゎ

Fyns Flagstang Industri からの回答

Hej Stine

Det du har bestilt er en samlet lÞsning, det er ikke muligt at prismatche enkelte vare i lÞsningen, servicen skal vÊrre sammenligning for at kunne få prismatch.
Vi har haft en montÞr ude for at sÊtte en flagstang op på din adresse inkl. produkterne for under 4000 dkk, det kan altså ikke gÞres billigere.

Svar på opdatering:
Hej Stine

Jeg syntes du er lige grov nok, man har altid lov til at annuller ordren hvis flagstangen ikke er leveret, siden at du valgte at beholde ordren hos os må det betyde at du alligevel var tilfreds med prisen, ellers kunne vi bare have annulleret ordren, det virker mere til at du vil presse så mange penge som muligt ud af os i stedet for at sÊtte pris på det fine produkt og service vi har ydet.
- prÞv du at få prismatchet noget i Elgiganten, det er en kamp kan jeg informere dig om.

Mvh
FFi

DÃ¥rlig service

FÞrste kontakt var helt i orden. Bestilte flagstang, betonstÞtte, vimpel og flag. Det var en bryllupsgave, sÃ¥ flagene skulle sendes til mig, sÃ¥ brudeparret kunne fÃ¥ dem i gave, og sÃ¥ skulle resten leveres til brudeparret efter brylluppet, derfor fik firmaet telefonnummer til gommen, som skulle have besked nÃ¥r varerne kom efter brylluppet . Fyns Flagstang lovede at kunne administrere aftalen. DET KUNNE DE IKKE. Gommen fik besked fra GLS om at han kunne hente nogle flag, og det var fÞr brylluppet 😢 Firmaet havde givet GLS hans nummer, super Êrgerligt at de nu vidste, hvad de fik i gave. Herefter var der kun dÃ¥rlig service, firmaet var ikke engang ked af deres fejl, vi kan jo ikke Êndre det, var kommentaren. Vi aftalte sÃ¥ at de godt kunne afsende flagstang og betonstÞtte, nu hvor brudeparret kendte til det. Det skete bare ikke og jeg mÃ¥tte ringe igen, og tale med samme sure mand, og endnu engang bede ham sende varerne. Gommen blev ringet op, at nu var det pÃ¥ vej, og aftalte at de skulle ringe nÃ¥r de var der hjemme pÃ¥ leveringsadressen, det SKETE IKKE og varerne var bare lagt i haven uden kontakt. Gommen syntes at betonstÞtten havde mange lufthuller og skrev til dem, at det ikke var i orden, hvorpÃ¥ de skrev om han ville have varerne retur? Ja tak skrev gommen, hvorpÃ¥ de skrev, det mÃ¥ du sÃ¥ selv fÃ¥ transporteret???

Dårlig dårlig service og ingen kundepleje Þv Þv

2025幎7月9日