Vi bestilte 50 stk Aroma med klubb logo og er super fornÞyd med leveransen! Tusen takk for rask og personlig hjelp fra Anja pÃ¥ Flashbay som fant frem til det beste produkt for oss basert pÃ¥ de Þns... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tok kontakt og fikk svar etter 4 minutter, de sendte meg en rask prÞve pÃ¥ hvordan munnbindet ville se ut. Fikk ogsÃ¥ en prÞve med VPS pÃ¥ dÞra. Og bindet passet utmerket. Bestilte og fikk en leverings... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service og rask levering! Jeg er superfornÞyd med bestillingen min fra Flashbay. Anja leverte en helt utrolig god kundeservice â rask oppfÞlging, tydelig kommunikasjon og kjapp leverin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
* Personlig oppfÞlging pÃ¥ min forespÞrsel * Kort responstid * ImÞtekommende pÃ¥ mine forslag til personlig tilpassinger * Tilbud om vareprÞver * Kort leveringstid * Kontaktpersonen hos dere har... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Flashbay er en av verdens ledende leverandÞrer av minnepinner og USB-kort med logo. Vi imÞtekommer alle dine behov for minnepinner med logo og tilbyr uslåelige priser kombinert med rekordrask leveransetid og effektiv service.
Flashbay har et bredt sortiment og tilbyr kundene våre en rekke varianter av trykk- og graveringsmuligheter.
Flashbay har et genuint engasjement når det kommer til miljÞ og bruker resirkulerte materialer der det er mulig. Vi er stolte av å ha oppnådd karbonnÞytral status i 2008, ved både fabrikken vår og vårt hovedkontor i London.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Flashbay Ltd Torgbygget Nydalsveien 33 Postboks 4814 Nydalen 0484 Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Excellent assistance from competent sales agent. Efficient production and delivery of the products.

Flashbay ããã®åç
Veldig fornÞyd med hjelpen og oppfÞlgingen jeg fikk ved bestilling av minnepinner med logo.

Flashbay ããã®åç
Takk for rask levering av drikkeflaskene vi bestilte av Flashbay. Også veldig fornÞyd med produktet.

Flashbay ããã®åç
Rask og fin behandling. Hyggelig tlf samtale.

Flashbay ããã®åç
Hygglige konsulenter som fulgte brs opp. Fine produkter.

Flashbay ããã®åç
Flott service, både fÞr og etter handel. Rask levering!

Flashbay ããã®åç
Rask leveranse og veldig servicevennlig selger.

Flashbay ããã®åç
Handelen gikk raskt og leveransen var rask.
Produktene var slik som forventet!

Flashbay ããã®åç
Kjempeservice. Bra produkt. Rask levering. God oppfÞlging.

Flashbay ããã®åç
Kjapp respons på fÞrste henvendese. Fikk tilsendt en "koffert" med vareprÞver, det hjalp for å kunne velge riktig produkt. Levert produkt er akkurat slik som forventet:)

Flashbay ããã®åç
Utrolig god kundeservice med superraske svar. Vi fikk også tilsendt fysiske prÞver så vi fikk sett hvordan webcamcoveret så ut i virkeligheten. Veldig fornÞyd!

Flashbay ããã®åç
God og effektiv service og hyggelige ansatte.

Flashbay ããã®åç
Raskt svar, kjapp levering og god service :)

Flashbay ããã®åç
Bra service, begynner å bruke produketene nå, og regner med at de er så bra som de ser ut.

Flashbay ããã®åç
Veldig fornÞyd! Super kundeservice, godt samarbeid og kjapp levering - tipp topp!

Flashbay ããã®åç
Gode produkter raskt og enkelt! Helt utrolig bra service! ð
Anbefales på det varmeste.

Flashbay ããã®åç
En veldig god kjÞpsopplevelse fra gjennomgang av forskjellige alternativer til hjemkjÞring av varene.