Flashbayレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Produktet er bra, og kundeservicen er hyggelig og profesjonell. Det som trekker ned opplevelsen for min del, er at det var svært mye kontakt i forkant av bestillingen, både på telefon og e-post. Jeg o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte 50 stk Aroma med klubb logo og er super fornøyd med leveransen! Tusen takk for rask og personlig hjelp fra Anja på Flashbay som fant frem til det beste produkt for oss basert på de øns... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tok kontakt og fikk svar etter 4 minutter, de sendte meg en rask prøve på hvordan munnbindet ville se ut. Fikk også en prøve med VPS på døra. Og bindet passet utmerket. Bestilte og fikk en leverings... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og rask levering! Jeg er superfornøyd med bestillingen min fra Flashbay. Anja leverte en helt utrolig god kundeservice – rask oppfølging, tydelig kommunikasjon og kjapp leverin... もっと見る

企業情報

1. 販売促進物品店
  2. ドライブとストレージのサービス
  3. ギフト ショップ

Flashbay について

当該企業による記述

Flashbay er en av verdens ledende leverandører av minnepinner og USB-kort med logo. Vi imøtekommer alle dine behov for minnepinner med logo og tilbyr uslåelige priser kombinert med rekordrask leveransetid og effektiv service.

Flashbay har et bredt sortiment og tilbyr kundene våre en rekke varianter av trykk- og graveringsmuligheter.

Flashbay har et genuint engasjement når det kommer til miljø og bruker resirkulerte materialer der det er mulig. Vi er stolte av å ha oppnådd karbonnøytral status i 2008, ved både fabrikken vår og vårt hovedkontor i London.

Hvorfor velge Flashbay

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 46

レビューを書く

God kvalitet

God kvalitet, tett oppfølging og ikke minst bra kvalitet på produktene.

2025年9月2日

Hei Tor Erik,

Tusen takk for at du tok tid til å skrive anmeldelsen og for den hyggelige tilbakemeldingen.

Kjempe kjekt å høre at du er fornøyd med vår service og produktene!

Ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden!

Hei Malin,

Tusen takk for for den hyggelige tilbakemeldingen.

Kjempe kjekt å høre at du er fornøyd med flaskene, synes resultatet ble kjempe bra!

Ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden!

God kundeservice

Samarbeidet fikk en litt rotete start pga en teknisk feil med bestillingen, men jeg ble kontaktet straks feilen ble oppdaget - og Flashbay la seg virkelig i selen for å ordne opp. Setter stor pris på den tette oppfølgingen i etterkant, og et nydelig produkt!

2025年8月22日
5つ星のうち5の評価

Fikk god hjelp og service fra Flashbay

Fikk god hjelp og service fra Flashbay. Sendingen kom raskt, og vi var godt fornøyd med produktet.

2025年6月20日

Hei Julia,

Takk for den hyggelige tilbakemelding! Det er kjekt fint å høre at du er fornøyd med leveransen og likte produktet. Ser frem til å høre fra deg ved neste anledning!

Raske tilbakemeldinger på spørsmål

Raske tilbakemeldinger på spørsmål, vareprøver tilsendt og rask levering ved bestilling / produksjon.

2025年5月22日

Hei Tomas,

Takk for den hyggelige tilbakemelding! Det er flott å høre at du var fornøyd med produktet og servicen vår. Ser frem til å høre fra deg ved neste anledning!

5つ星のうち5の評価

Profileringsprodukter som imponerer – praktiske og profesjonelle

Vi er svært fornøyde med våre nye profileringsprodukter – penner, bæreposer og vannflasker med firmalogo.

Pennene har god skrivekvalitet, ligger godt i hånden og ser profesjonelle ut. De er populære både internt og hos kundene.

Bæreposene er solide, praktiske og gir et godt inntrykk. De egner seg perfekt til både arrangementer og daglig bruk, samtidig som de profilerer firmaet vårt på en diskret og effektiv måte.

Vannflaskene er av høy kvalitet og har blitt godt mottatt blant ansatte og samarbeidspartnere. De ser moderne ut og gir god synlighet til merkevaren vår.

Alt i alt er vi veldig fornøyde med både design, funksjonalitet og levering. Disse produktene styrker vårt profesjonelle uttrykk og gir god merkevarebygging.

2025年6月4日

Hei André,

Takk for den positive tilbakemelding! Så flott å høre at du er fornøyd med leveransen av kulepennene, handlenettene og vannflaskene. Det er alltid hyggelig å høre at dere var fornøyde med kvaliteten og designet på modellene. Ser frem til å høre fra deg ved neste anledning!

Vi er fornøyde!

God kommunikasjon, samarbeidsvillige, og god survice. Ikke minst fine produkter

2025年5月26日

Hei Thashany,

Takk for den hyggelige tilbakemelding! Det er flott å høre at du var fornøyd med produktet og servicen vår. Tusen takk for samarbeidet i år og ser frem til å høre fra deg ved neste anledning!

Produktet var godt

2025年5月26日

Hei Magnus,

Takk for den positive tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du var fornøyd med produktet og servicen vår. Ser frem til å høre fra deg ved neste anledning!

Jätte bra!

Väldigt hyggelig service som var tillmötesgående, snabb och svarade på mina frågor. Var också stor hjälp på att få de produkter skräddarsydda så som jag ville ha dem :)

2025年5月20日

Hei Melina,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er kjekt å høre at du var fornøyd med kulepennene og servicen vår. Ser frem til å kunne hjelpe dere igjen ved neste anledning!

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp. Hyggelig jente som hjalp oss med det vi trengte 🙂

2025年5月16日

Hei Rune,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det er kjempe hyggelig å høre at du var fornøyd med kulepennene og servicen vår. Ser frem til å kunne hjelpe dere igjen ved neste anledning!

super

velvillig, hjelpsom og rask levering

2025年5月15日

Hei Thor,

Kjekt å høre din tilbakemelding og at du var fornøyd med produktene og vår raske levering i år. Ser frem til å kunne hjelpe deg igjen ved neste anledning!

5つ星のうち5の評価

God service og fint produkt

Ble kontaktet 15minutt etter tilbudsforespørsel. Fikk god hjelp og tilsendt vareprøver. Når bestillingen ble satt tok det ikke lang tid før produktene ankom oss. Produktene er av god kalitet. Anbefales!

2025年5月5日

Hei Martin,

Takk for den positive tilbakemeldingen! Så flott å høre at du er fornøyd med Traveler flaskene. Det er hyggelig å høre at du var fornøyd med vår leveringstid og kvaliteten. Ser frem til å høre fra deg ved neste anledning!

Hei John,

Tusen takk for tilbakemelding din, det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Ser frem til å kunne hjelpe dere igjen ved neste anledning!

Raskt enkelt

Raskt enkelt, og fantastisk Service.

John
Sirdal Høyfjellshotell

2025年4月16日

Hei John,

Så kjekt å høre din tilbakemelding og at du var fornøyd med Essence kulepennene og servicen vår. Ser frem til å kunne hjelpe til igjen ved neste anledning!

God og personlig service

Hyggelig kontaktperson som ringte meg opp raskt etter at jeg sendte min forespørsel. Tett oppfølging videre i salgsprosessen og kjapt levert leveranse. Har jo ikke sett flaskene enda, men prøveflasken som ble sendt gir tro på at produktet er bra!

2025年4月14日
5つ星のうち5の評価

Jeg vil gi Flashbay mine varmeste…

Jeg vil gi Flashbay mine varmeste anbefalinger. De firmat-skjortene vi bestilte er av svært god kvalitet, og trykkene er veldig fine. Forsendelsen kom ekspress, og kundeservicen er på absolutt toppnivå – vi ble informert gjennom hele prosessen, fra bestilling og produksjon til levering.

2025年4月8日

Trustpilot エクスペリエンス