Flashbayレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Produktet er bra, og kundeservicen er hyggelig og profesjonell. Det som trekker ned opplevelsen for min del, er at det var svært mye kontakt i forkant av bestillingen, både på telefon og e-post. Jeg o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte 50 stk Aroma med klubb logo og er super fornøyd med leveransen! Tusen takk for rask og personlig hjelp fra Anja på Flashbay som fant frem til det beste produkt for oss basert på de øns... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tok kontakt og fikk svar etter 4 minutter, de sendte meg en rask prøve på hvordan munnbindet ville se ut. Fikk også en prøve med VPS på døra. Og bindet passet utmerket. Bestilte og fikk en leverings... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og rask levering! Jeg er superfornøyd med bestillingen min fra Flashbay. Anja leverte en helt utrolig god kundeservice – rask oppfølging, tydelig kommunikasjon og kjapp leverin... もっと見る

企業情報

1. 販売促進物品店
  2. ドライブとストレージのサービス
  3. ギフト ショップ

Flashbay について

当該企業による記述

Flashbay er en av verdens ledende leverandører av minnepinner og USB-kort med logo. Vi imøtekommer alle dine behov for minnepinner med logo og tilbyr uslåelige priser kombinert med rekordrask leveransetid og effektiv service.

Flashbay har et bredt sortiment og tilbyr kundene våre en rekke varianter av trykk- og graveringsmuligheter.

Flashbay har et genuint engasjement når det kommer til miljø og bruker resirkulerte materialer der det er mulig. Vi er stolte av å ha oppnådd karbonnøytral status i 2008, ved både fabrikken vår og vårt hovedkontor i London.

Hvorfor velge Flashbay

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 46

レビューを書く

Førsteklasses personlig service!

Vi har fra den første kontakt med Sofie hos dere blitt fremragende behandlet på alle måter.
Vår bestilling ble levert nøyaktig på det forespeilede tidspunkt.
Vi gleder oss til videre samarbeid.

2022年9月22日

Hei Tom,

Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Fint å höre at du er fornöyd med vår service og produkter!

5つ星のうち5の評価

Flott kundeservice og rask levering

God kundeservice med rask respons og god oppfølgning, rask levering! Dette anbefales. Kommer til å handle her igjen.

2022年9月1日

Hej Eirik,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden! :)

Sanna

5つ星のうち5の評価

God service og rask levering.

God service og rask levering.
Fine og brukervennlige produkter.

2022年8月15日

Hej Eva,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og produkter! :)

Sanna

Hyggelig og rask service

Hyggelig og rask service! Gode kvalitetsprodukt til lave priser. Anbefales!

2022年7月5日

Hei Wenche,

Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Fint å höre at du er fornöyd med vår service og produkter!

God service

God service, rask levering

2022年3月8日

Hei Finn,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service!

Rask og god hjelp!

Svært rask bistand og hyggelig hjelp. Mottok tilbud samme dag som forespørsel ble sendt, deretter vareprøver like etterpå. Raske tilpasninger av design og oversendelser av pene skisser, og svært rask levering. Vi er veldig fornøyde med både prosessen og endelige produkter!

2022年3月2日

Hei Vilde,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og produktene!

5つ星のうち4の評価

Effektiv og god kontakt med selger

Effektiv og god kontakt med selger, leverandør. Så vil jo tiden vise om produktet svarer til forventningene.

2021年12月10日

Hei Jan Åge,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service! Hvis vi kan hjelpe med noet i framtiden så er det bare å ta kontakt, samme hvis det er noe problem med vannflaskene då vi har 2 års garanti.

Anbefales

God og rask oppfølging av hyggelige og hjelpsomme kundebehandlere, og resultatet ble helt perfekt! Anbefales👍🏼

2021年11月23日

Hei Trine-Lise,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og produktene!

Mer enn strålende fornøyd

Produktene var enda bedre enn håpet på! Så glad for at jeg valgte akkurat Flashbay som leverandør, jeg er mer enn strålende fornøyd, og kan absolutt anbefales. Enestående service! :)

2021年11月13日

Hei Katarina,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og leveranse! :)

5つ星のうち5の評価

Jeg er fornøyd med bestillingen min fra…

Jeg er fornøyd med bestillingen min fra dere. Veldig bra kundeservice.

2021年11月1日

Hei,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og leveranse!

Tilbakemelding om handle-opplevelse

Meget god informasjon og service. Flashbay tok imot min bestilling og oppdaget at bildet av vår logo ikke var av topp kvalitet. Ved søk på nettet fant Flashbay på eget initiativ et bedre bilde av logo. Jeg ble raskt kontaktet og fikk sett bilde av resultatet og godkjente dette. Kort tid etter mottok jeg tracking-informasjon om forsendelsen og var derfor hele tiden informert om status. Leveranse fram til adressen min ble gjennomført uten forsinkelse. Tusen takk for en god opplevelse.

2021年10月22日

Hej Atle,

Tack för du tog dig tid att skriva ett omdöme och roligt att höra att du känner dig nöjd med servicen och upplevelsen att handla med Flashbay. Bara ta kontakt om vi kan hjälpa till framöver.
God Jul :)

Vänliga hälsningar,
Martina

Levert som avtalt

2021年10月18日

Hei Bjarte,
Takk for at du tog deg tid å skrive en anmeldelse.
Vad kul att dere er fornöyd med vår service og leveranse!

Rask og fin service.

Bra service og bra produkter.

2021年10月10日

Hej,

Tack för ditt omdöme och kul att ni känner er nöjda :)

Ta kontakt om vi kan hjälpa till med ny beställning.

God Jul!

Vänliga hälsningar,
Martina

Bra priser, rask levering

Bra priser, rask levering. Veldig fornøyd med produktet!

2021年9月30日

Hei,
Takk for att du tog deg tid att skrive en anmeldelse.
Vad kul att du er fornöyd med vår service og minnepinnene!

God service

God service, rask tilbakemelding og tilpasning av produktet til du er fornøyd. Meget fornøyd!

2021年9月23日

Hei Linn,
Takk for att du tog deg tid att skrive en anmeldelse.
Vad kul att du er fornöyd med vår service og minnepinnene!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。