レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik et tilbud om installation af fluenet for 9 mÃ¥neder siden, som jeg takkede nej tak til. Nu nÊsten 1 Ã¥r senere modtager jeg sÃ¥ et UOPFORDRET tilbud pÃ¥ mail om det samme. Det er uforskammet at ulejli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er efterhÃ¥nden et Ã¥rs tid siden, jeg fik sat mit petnet op. Jeg kom i dag til at tÊnke pÃ¥, hvor mega glad jeg har vÊret for det - derfor denne anmeldelse. Jeg husker processen med opmÃ¥ling og o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super tilfreds 5 stjerner herfra. Lige fÃ¥et opsat plisse dÞr ved vores hoveddÞr. Malet i ral farve sÃ¥ den passer perfekt til dÞren. Jeg er sÃ¥ tilfreds flinke dygtige og meget venlige folk lige fra o... もっず芋る

Har bestilt og fÃ¥et fluenet til bÃ¥de hjemmet om vores sommerhuse.. Meget professionelt og dygtigt firma... OpmÃ¥lingen og monteringen var helt perfekt. Et flot stykke arbejde, til nogle gode og for... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン補造販売業
  2. 業務甚ドア提䟛業者
  3. 換気装眮補造業者

圓該䌁業による蚘述

Fluenet.dk – Din vej til et insektfrit indeklima Hos Fluenet.dk er vi Danmarks stÞrste specialist og leverandÞr af fluenet, insektnet, og myggenet til bÃ¥de private boliger, erhverv, og offentlige institutioner. Vi tilbyder effektive, holdbare og Êstetiske lÞsninger til en fair pris – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Gratis og uforpligtende opmÃ¥ling Vi tilbyder alle kunder en gratis og 100% uforpligtende opmÃ¥ling, hvor vores erfarne personale kommer ud og giver professionel rÃ¥dgivning og vejledning i den rette lÞsning til netop dine behov. Det sikrer dig en skrÊddersyet lÞsning, der passer perfekt til dine vinduer, dÞre og omgivelser. Til private kunder Vi tilbyder fluenet til vinduer og dÞre, der passer til alle boligtyper – villaer, lejligheder og sommerhuse. Vores net er nemme at montere og sikrer et behageligt indeklima uden fluer, myg og andre insekter. Vi har ogsÃ¥ speciallÞsninger til kÊledyr, som beskytter uden at begrÊnse deres frihed – ideelt til hjem med hunde og katte. Til erhverv og institutioner Vi leverer professionelle fluenet-lÞsninger til virksomheder, produktionsmiljÞer og offentlige institutioner. Vores net til levnedsmiddelindustrien lever op til strenge hygiejnekrav og er designet til intensiv brug. Vi tilbyder ogsÃ¥ industrinet, insektbeskyttelse til lagerhaller, og tilpassede lÞsninger til fÞdevareproduktion. Vi har ogsÃ¥ webshop Du kan nemt og hurtigt bestille dine produkter via vores webshop, hvor du finder et bredt udvalg af fluenet, tilbehÞr, monteringslÞsninger, og reservedele. Vi tilbyder hurtig levering og sikker betaling – direkte til din dÞr. Vi sÊtter en Êre i god kundeservice, hÞj kvalitet, og produkter der virker. Derfor vÊlger tusindvis af kunder os hvert Ã¥r – og vi er klar til at hjÊlpe dig med at fÃ¥ et insektfrit indeklima. Vi glÊder os til at hÞre fra dig!

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

126件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Luskede metoder til markedsfÞring

Fik et tilbud om installation af fluenet for 9 måneder siden, som jeg takkede nej tak til. Nu nÊsten 1 år senere modtager jeg så et UOPFORDRET tilbud på mail om det samme. Det er uforskammet at ulejlige mennesker igen med det samme. Men I vil vel gerne tjene penge. Det kommer I ikke til på mig med sådanne luskede metoder til markedsfÞring. Respekter venligst et NEJ TAK!

2026幎3月2日

Fluenet.dk からの回答

Vi er oprigtigt ked af, at du har oplevet vores henvendelse som påtrÊngende. Det har bestemt ikke vÊret vores hensigt.

Når vi tidligere har haft dialog om fluenet, kan man blive stående i vores system, hvis vi har glippet at registrere at kunden har frabedt sig tilbuddet, så man senere modtager en opfÞlgende henvendelse.

Når det er sagt, skal du naturligvis ikke kontaktes igen, hvis du ikke Þnsker det. Vi har med det samme sÞrget for, at du bliver fjernet.

Vi bestrÊber os altid på at markedsfÞre os ordentligt og respektfuldt, og vi tager din feedback alvorligt, så vi kan undgå lignende oplevelser fremover.

Petnet - en virkelig god beslutning herhjemme

Det er efterhånden et års tid siden, jeg fik sat mit petnet op. Jeg kom i dag til at tÊnke på, hvor mega glad jeg har vÊret for det - derfor denne anmeldelse.

Jeg husker processen med opmåling og opsÊtning som smooth. Derudover kan jeg nu åbne mine vinduer, så mine katte kan nyde den friske luft, uden jeg skal vÊre nervÞs for at de smutter. Virkelig en god beslutning herhjemme :)

2025幎2月27日

Fluenet.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du stadig er så glad for dit petnet, og at både du og kattene kan nyde den friske luft med ro i maven.

Vi er ogsÃ¥ glade for, at du oplevede bÃ¥de opmÃ¥ling og opsÊtning som en smooth proces – det gÞr vi os umage for hver eneste gang.

Tak fordi du valgte os!

Den 19

Den 19. juni var de forbi for at sÊtte nogle gardiner op de kom som aftalt
Men så gik det også galt manden der var her lavede en rids i mit gulv
Nu kan man ikke huske at han har lavet en rids i mit gulv og firmaets forsikring hvis jeg ikke dÊkke det da fluenet. Dk ikke ved anerkende at det er dem der har lavet en rids i mit gulv jeg har givet billeder og video af hvad der er sket og hvem der har vÊret her
Så hvis man kan give -5 stjerner så er det her

2025幎6月19日

Super .

Har lige haft besÞg af 2 herlige montÞrer fra Fluenet .dk . Nu er mit sovevÊrelse mygge og flue sikret .
Fin og hurtig behandling og rigtigt pÊnt er det tillige med. .

2025幎8月27日

Perfekt service

Vi fik dem til at måle op, der kom rigtig gode forslag, hvad der var bedst i vores bolig, tilbud med leveringsdato kom i forbindelse med 1. besÞg. Levering var som aftalt. Alle besÞg blev telefonisk annonceret. Fakturaen (belÞb som aftalt) kom fÞrst efter alt var perfekt monteret. Det var ikke billigt, men service og oplevelse af kvalitet og professionel kundebetjening kan nÊppe gÞres bedre!

2025幎8月11日
自発的なレビュヌ

Det kunne havde vÊret så godt - men Fluenet gÞr det så svÊrt for sig selv!

Vi kontaktede Fluenet for at få rammer med net til 3 vinduer og en terassedÞr. Telefonisk blev vi forsikret om, at opmåleren ville give den bedste rådgivning og den billigste mulige lÞsning, og at der sandsynligvis kunne findes en mindre rabat, fordi der var tale om flere elementer + installation. Det lÞd fornuftigt og professionelt, så vi takkede naturligvis ja til opmålingen.

Opmåleren gennemgik vores vinduer og dÞr, og anbefalede én samlet lÞsning: en skinnelÞsning, hvor netrammerne kunne skydes frem og tilbage til to af vinduerne og en skydedÞr i samme stil, samt ét fast net med lem til et tredje vindue. Vi fik konkret at vide, at skinnelÞsningen var den eneste lÞsning til to af vinduerne. Tilbuddet som vi modtog, lÞd på 10.698 kroner. Da vi skrev ind og spurgte til den lovede rabat, lÞd det, at deres opmålere altid giver den bedste rådgivning og billigste pris i fÞrste omgang. På den baggrund og med fuld tillid til fagligheden og kvaliteten, takkede vi ja.

Da montÞren havde installeret skinnelÞsningen til ét af vinduerne, fremviste han resultatet, og gjorde os opmÊrksom på diverse gener, som fulgte med denne lÞsning. Vi blev instrueret i at udvise forsigtighed, hvilket i sig selv lÞd frustrerende på sigt. Han gjorde os dog opmÊrksom på, at lÞsningen ikke var den eneste mulighed til vinduerne, og at vi sagtens kunne installere en fast ramme med lem i. Med andre ord var den lÞsning, som vi blev fortalt "var den eneste mulige", hverken nÞdvendig eller mest praktisk. Vi forklarede omstÊndighederne og HELDIGVIS var han både hurtig og behjÊlpelig med at Êndret ordren, mod at vi naturligvis måtte vente på, at de rigtige elementer blev produceret.

Da vi telefonisk tog kontakt til Fluenet og gav udtryk for, at det sendte et dårligt signal og ikke helt levede op til deres lÞfter om "bedste rådgivning", nedskrev de efter en smule forhandling prisen med 500 kr. Det er bestemt anerkendelsesvÊrdigt, men stod ikke i mål med ulempen, og er relativt set et lille plaster på såret.

Vi bad i samme opkald om, at montÞren - som havde udvist enorm faglighed og kundetÊkke – ogsÃ¥ stod for montagen af de nye og rigtige elementer, nÃ¥r de var klar.

Vi bliver efterfÞlgende tilbudt ny tid, hvor der meget udtrykkeligt står, at besÞget vil ligge sidst på eftermiddagen. Vi accepterer, da det passer perfekt ift at have vÊret på nattevagt. På dagen dukker to nye montÞrer op kl. 11 om formiddagen. Og da de af gode grunde ikke kunne komme igennem telefonisk, valgte de at ringe og banke på og vÊkke efter endt nattevagt. Der blev ikke givet nogen egentlig undskyldning, til gengÊld starter de besÞget ud med at fortÊlle, at de egentligt er i tvivl om planen for dagens besÞg. God start må man sige. De går efterfÞlgende i gang med at installere skinnelÞsningen - altså netop den lÞsning, som vi havde frabedt os. Vi får dog afklaret situationen, men det er da Êrligt frustrerende at besÞget udspiller sig som den gÞr. Efter endt installation skynder de sig så hurtigt ud af dÞren, at man ikke engang får mulighed for at tjekke installationen efter - der blev i stedet kommenteret med et "nå ja jamen du ved jo hvordan det fungerer". Da vi så kontrollerer installationen, viser det sig desvÊrre, at der mangler skumkanter på rammerne, og at den ene var så skÊv, at det bar associationer til et vist tårn i Pisa.

Vi ringer igen til Fluenet, og redegÞr roligt for forlÞbet, både den trÊlse oplevelse med tidspunktet samt de nye fejl i monteringen. Vi gÞr også klart, at vi Þnskede at den fÞrste montÞr vi havde ude, skulle komme og udbedre fejlene, så vi kunne afslutte hele forlÞbet på en god klinge. Vi får besked om, at det godt kunne lade sig gÞre, og at Þnsket ville blive sendt videre. Tolv dage gik uden livstegn eller opfÞlgning, og da vi selv rykkede på det, lÞd det som om, at sagen slet ikke var behandlet eller taget i betragtning. Vi fik tilbudt et nyt besÞg allerede dagen efter - af de selv samme 2 montÞrer, som ikke formåede at leve op til forventningen i fÞrste omgang. Vi får besked om, at der ingen konkret tidsramme kunne gives for hvornår den anden montÞr ville kunne sendes i vores retning, ikke engang en indikation. Vi takkede nej til besÞget dagen efter og gentog vores Þnske om montÞr, samt et Þnske om at blive holdt i loopet.

Herefter stilhed.

Status i dag: Vi har betalt over ti tusind kroner for et resultat der stadigvÊk ikke fremstår ordentligt afsluttet og en masse Êrgerlige oplevelser rigere.

Hvis Fluenet Þnsker at stå ved egne lÞfter og udtrykte vÊrdier, ser vi gerne en proaktiv henvendelse, en professionel fÊrdiggÞrelse af installationen og en kompensation, der afspejler den tid, de fejl og den mangelfulde kommunikation vi har oplevet. Indtil det sker, kan vi ikke anbefale virksomheden, og ser det desvÊrre nÞdvendigt med en Êrgerlig vurdering.

2025幎6月10日

har kÞbt et due-plisse

har kÞbt et due-plisse mÞrklÊgningsgardin, og må sige det ikke lever op til forventningen af at vÊre mÞrklÊgning. Da det ikke er frithÊngende og derfor har en kant rundt som gardinet kan glide i skulle det lukke lyset ude, men det er virkelig skuffende hvor dårligt det fungere.
Har snakke med Helena Ring fra kundeservice og fik en pÊn mail om at de beklager min oplevelse, og for deres vedkommende er sagen lukket. Da jeg ringer til hende forklare hun at mange af deres kunder som har natte arbejder sagtens kan sove og det er da bedre end et frithÊngende uden kant og hvad ville jeg forvente af et mÞrklÊgningsgardin i jysk som jo i deres perspektiv jo kan det samme som deres produkt da det jo er mÞrklÊgning. så fedt at have brugt 2500 kr på et produkt der på INGEN måde lever op til forventningerne.

PS, justeringen af gardinerne er virkelig elendige at justere og bliver slappe meget hurtigt. så det skal strammes hele tiden og det gÞr gardinet svÊrt at rulle ned og larmer helt vildt, ligesom skoder man har i spanien.

2025幎7月3日

Hej Nichlas.
Som Jeg flere gange gentog under vores samtale og i den mail jeg sendte dig beklager jeg og vi naturligvis at du har denne oplevelse.

Dog kan vi ikke nikke genkendende til dine forventninger til DUO-plisseén i forhold til vores beskrivelse af den på vores hjemmeside.

Her står det tydeligt beskrevet som en lÞsning med kombineret net og mÞrklÊgning, herunder at mÞrklÊgning bestående af et gardin med coating på bagsiden og skinner i siderne.

Dette er prÊcist hvad du har modtaget. Du har valgt selv at montere det, og uden at vi har gjort det, eller har haft mulighed for at besigtige produktet for om det er korrekt monteret, kan vi ikke stå på mål for om det kan vÊre en fejlmontering som udgÞr problemet.
Men ud fra din beskrivelse under PS, som du ikke nÊvnte under samtalen, kunne det godt lyde som om at det er monteringen det drejer sig om.

Til gengÊld tilkendegiver du under samtalen at billedet, du har sendt til os, er manipuleret i eksponeringen, så det fremgår som om der kommer mere lys ind end der reelt gÞr.
Dette gÞr det yderligere svÊrt for os at vurdere problemet og din henvendelse.

Som tidligere lovet under samtalen vil jeg på senere tidspunkt vende tilbage på mail, om der på baggrund af ovenstående kan blive tale om en reduktion i pris.

Forsat god dag.
Helena

Mange plusser herfra

Fik monteret forsatsdÞr med petnet af Martin. DÞren blev leveret og monteret 1 1/2 uge efter bestilling. Super flot dÞr. Martin var sÞd og sjov. Og tacklede vores store hund, der synes, han skulle hjÊlpe så sÞdt.

Al kontakt med fluenet har vÊret med sÞd og venlig betjening.

Nu afventer vi også tilbud på forsatsvinduer 😄.

2025幎6月30日

Fluenet.dk からの回答

Hvor er det godt at hÞre at det var en god oplevelse. VI håber at I bliver glade for jeres net mange år frem i tiden :)

Super godt og samtidig flot produkt

En (hurtig) og kompetent sÊlger. 3 uger senere kom der to flinke montÞrer. 45 min efter var alle fluenet sat op.
De er flotte - men det bedste: INTET kryb kommer nu ind i sovevÊrelserne.
Kan både det varmeste fluenet.dk

Finn Ernst

2025幎7月1日

Fluenet.dk からの回答

Hvor er det skÞnt at hÞre - vi håber I nyder nettene og de kryb-frie sovevÊrelser i mange år fremover.

Jeg kan varmt anbefale fluenet.dk

Jeg kan varmt anbefale fluenet.dk
Fik venligt svar på mail efter 30 minutter, opmåling efter fem dage og montering efter yderligere en uge.
Jeg skulle kun bruge et fluenet til et enkelt vindue, men de ville alligevel gerne komme og måle op gratis.
Og jeg er SÅ glad for lÞsningen. Det ser pÊnt ud og er af god kvalitet.

2025幎6月25日

Fluenet.dk からの回答

Tak for de fine ord. Det er så skÞnt når det vi stiller efter lykkedes - rigtig god sommer.

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.
De var super til at lÞse mit problem med et ovenlysvindue.
Inden der var gået 3 dage, havde de vÊret her og tage mål og efter yderligere 1 uge var det blevet monteret.
Kan klart anbefalde dem.

2025幎6月19日
自発的なレビュヌ

Har bestilt insektnet på specialmål. Lynhurtig evering, og produktet passede perfekt, og fungerer godt.
Også en super oplevelse med efterservice. Manglede en resevedel, som de sender uden beregning.

2025幎6月18日

HÞflig og hurtig betjening

I 2024 kÞbte vi fluenet til flere af vores dÞre og vinduer.
Det er en dejlig investering.
Her i år var en tÊtningsliste under en dÞr blevet Þdelagt. Jeg ringede til firmaet, forklarede situationen, og dagen efter kom en pakke med TO nye gummilister.
Det kalder vi virkelig hurtig og god service. Tak!

2025幎5月13日
自発的なレビュヌ

Havde lidt problemer med deres hjemmeside, skrev til dem, fik fantastisk serveice af dem. Bestilte om onsdagen havde mit fluenet fredag. Kan varmt anbefale Fluenet.dk

2025幎4月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。