Det kunne havde vÊret så godt - men Fluenet gÞr det så svÊrt for sig selv!
Vi kontaktede Fluenet for at få rammer med net til 3 vinduer og en terassedÞr. Telefonisk blev vi forsikret om, at opmåleren ville give den bedste rådgivning og den billigste mulige lÞsning, og at der sandsynligvis kunne findes en mindre rabat, fordi der var tale om flere elementer + installation. Det lÞd fornuftigt og professionelt, så vi takkede naturligvis ja til opmålingen.
Opmåleren gennemgik vores vinduer og dÞr, og anbefalede én samlet lÞsning: en skinnelÞsning, hvor netrammerne kunne skydes frem og tilbage til to af vinduerne og en skydedÞr i samme stil, samt ét fast net med lem til et tredje vindue. Vi fik konkret at vide, at skinnelÞsningen var den eneste lÞsning til to af vinduerne. Tilbuddet som vi modtog, lÞd på 10.698 kroner. Da vi skrev ind og spurgte til den lovede rabat, lÞd det, at deres opmålere altid giver den bedste rådgivning og billigste pris i fÞrste omgang. På den baggrund og med fuld tillid til fagligheden og kvaliteten, takkede vi ja.
Da montÞren havde installeret skinnelÞsningen til ét af vinduerne, fremviste han resultatet, og gjorde os opmÊrksom på diverse gener, som fulgte med denne lÞsning. Vi blev instrueret i at udvise forsigtighed, hvilket i sig selv lÞd frustrerende på sigt. Han gjorde os dog opmÊrksom på, at lÞsningen ikke var den eneste mulighed til vinduerne, og at vi sagtens kunne installere en fast ramme med lem i. Med andre ord var den lÞsning, som vi blev fortalt "var den eneste mulige", hverken nÞdvendig eller mest praktisk. Vi forklarede omstÊndighederne og HELDIGVIS var han både hurtig og behjÊlpelig med at Êndret ordren, mod at vi naturligvis måtte vente på, at de rigtige elementer blev produceret.
Da vi telefonisk tog kontakt til Fluenet og gav udtryk for, at det sendte et dårligt signal og ikke helt levede op til deres lÞfter om "bedste rådgivning", nedskrev de efter en smule forhandling prisen med 500 kr. Det er bestemt anerkendelsesvÊrdigt, men stod ikke i mål med ulempen, og er relativt set et lille plaster på såret.
Vi bad i samme opkald om, at montÞren - som havde udvist enorm faglighed og kundetÊkke â ogsÃ¥ stod for montagen af de nye og rigtige elementer, nÃ¥r de var klar.
Vi bliver efterfÞlgende tilbudt ny tid, hvor der meget udtrykkeligt står, at besÞget vil ligge sidst på eftermiddagen. Vi accepterer, da det passer perfekt ift at have vÊret på nattevagt. På dagen dukker to nye montÞrer op kl. 11 om formiddagen. Og da de af gode grunde ikke kunne komme igennem telefonisk, valgte de at ringe og banke på og vÊkke efter endt nattevagt. Der blev ikke givet nogen egentlig undskyldning, til gengÊld starter de besÞget ud med at fortÊlle, at de egentligt er i tvivl om planen for dagens besÞg. God start må man sige. De går efterfÞlgende i gang med at installere skinnelÞsningen - altså netop den lÞsning, som vi havde frabedt os. Vi får dog afklaret situationen, men det er da Êrligt frustrerende at besÞget udspiller sig som den gÞr. Efter endt installation skynder de sig så hurtigt ud af dÞren, at man ikke engang får mulighed for at tjekke installationen efter - der blev i stedet kommenteret med et "nå ja jamen du ved jo hvordan det fungerer". Da vi så kontrollerer installationen, viser det sig desvÊrre, at der mangler skumkanter på rammerne, og at den ene var så skÊv, at det bar associationer til et vist tårn i Pisa.
Vi ringer igen til Fluenet, og redegÞr roligt for forlÞbet, både den trÊlse oplevelse med tidspunktet samt de nye fejl i monteringen. Vi gÞr også klart, at vi Þnskede at den fÞrste montÞr vi havde ude, skulle komme og udbedre fejlene, så vi kunne afslutte hele forlÞbet på en god klinge. Vi får besked om, at det godt kunne lade sig gÞre, og at Þnsket ville blive sendt videre. Tolv dage gik uden livstegn eller opfÞlgning, og da vi selv rykkede på det, lÞd det som om, at sagen slet ikke var behandlet eller taget i betragtning. Vi fik tilbudt et nyt besÞg allerede dagen efter - af de selv samme 2 montÞrer, som ikke formåede at leve op til forventningen i fÞrste omgang. Vi får besked om, at der ingen konkret tidsramme kunne gives for hvornår den anden montÞr ville kunne sendes i vores retning, ikke engang en indikation. Vi takkede nej til besÞget dagen efter og gentog vores Þnske om montÞr, samt et Þnske om at blive holdt i loopet.
Herefter stilhed.
Status i dag: Vi har betalt over ti tusind kroner for et resultat der stadigvÊk ikke fremstår ordentligt afsluttet og en masse Êrgerlige oplevelser rigere.
Hvis Fluenet Þnsker at stå ved egne lÞfter og udtrykte vÊrdier, ser vi gerne en proaktiv henvendelse, en professionel fÊrdiggÞrelse af installationen og en kompensation, der afspejler den tid, de fejl og den mangelfulde kommunikation vi har oplevet. Indtil det sker, kan vi ikke anbefale virksomheden, og ser det desvÊrre nÞdvendigt med en Êrgerlig vurdering.
2025幎6æ10æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ