Har indgivet en sag 27 august 2023 og har kontaktet dem lÞbende. De informere ikke den anden vej. Mangler godt nok information om sagen, nÃ¥r de skriver typisk 6 - 12mÃ¥neder pÃ¥ deres hjemmeside.... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse. Fik flyttet vores fly med British Airways 24 timer, sÃ¥ vi gik glip af et dÞgn pÃ¥ ferien. Oprettede let en sag pÃ¥ deres hjemmeside. God kommunikation og fÞlge information om... ãã£ãšèŠã
Att fÃ¥ respons frÃ¥n flygbolaget SAS Àr en omöjlighet sÃ¥ dÀrför fick jag bra hjÀlp, av Flygförsinkelse. Visst Àr det en massa uppgifter att fylla i och det kan kÀnnas hopplöst ibland men jag Àr sÃ¥ tack... ãã£ãšèŠã
Flyforsinkelse.dk har gjort det umulige for os. Vi har boet og arbejdet i Asien i nogle Ã¥r nu og kÞbte flybilletterne sÃ¥ kunne vi holde Jul i Danmark. Da vi senere sendte vores klage over en forsinkel... ãã£ãšèŠã
Flyforsinkelse.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Flyforsinkelse.dk hjÊlper flypassagerer med at få deres retmÊssige kompensation fra flyselskabet. Hvert år hjÊlper vi tusindvis af passagerer, når deres fly er forsinket, aflyst eller overbooket.
- Vores virksomhed var den fÞrste af sin slags i Danmark og efter at have eksisteret i mere end 5 år, er vi stadig de stÞrste.
- Vi samarbejder med nogle af de bedste advokater på området. Det er en af grundene til, at vi vinder mere end 97% af vores sager.
SÞlvgade 15, 1307, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- +45 7873 09 74
- klient@flyforsinkelse.dk
- www.flyforsinkelse.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Selve behandling af sagen tog lang tid
Selve behandling af sagen tog lang tid, men i den periode var kontakt med mig hyppig og konstruktiv. Det lykkes at fÃ¥ erstatning for flyforsinkelse. Tak for hjÊlpenð
Nemt og effektivt
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Fik flyttet vores fly med British Airways 24 timer, så vi gik glip af et dÞgn på ferien.
Oprettede let en sag på deres hjemmeside.
God kommunikation og fÞlge information om sagens status hele vejen igennem.
Nu godt et år efter flyturen, har vi nu modtaget vores kompensation. Skulle vi selv have kÞrt sagen, så var vi gået kold for lÊnge siden.
Skulle vi få tilsvarende aflysninger/forsinkelser en anden gang, så går vi til flyforsinkelse.dk igen.
Tak for hjÊlpen og god behandling.
Jeg fik erstatningen fra flyselskabet
Jeg fik erstatningen fra flyselskabet. Gjorde ikke andet end at overgive sagen til flyforsinkelse.dk
Der gik lang tid. Havde egentlig glemt sagen. Men pludselig modtager jeg en relativt stor erstatning.
Let procedure for anmeldelse af kravetâŠ
Let procedure for anmeldelse af kravet og hurtig sagsbehandling. Kun at anbefale.
Nemt og effektivt.
Nemt og effektivt.
Vi fik , efter 14 mdr., hvad vi havde krav på.
Uden Flyforsinelse.dk, havde vi ikke stået det lange sagsforlÞb igennem.
En god oplevelse
En god oplevelse. Altid et hurtigt og kompetent svar på mine spÞrgsmål. Meget tilfreds.
hurtig og effektiv hjÊlp og kontantâŠ
hurtig og effektiv hjÊlp og kontant afrgening
De skaffede kompensationen.
TAK FOR UVURDERLIG HJÃLP
Kunne jeg havde givet 6 stjerner, så havde Flyforsinkelse.dk fået det!
Tusind tak for jeres hjÊlp! ðððððœððœððœ
hurtig afregning
det gik hurtigt med at behandle min sag,det var profesonelt arbejde,ikke så meget skriven frem og tilbage.
Super nemt og fik pengene hurtigt
Super nemt og fik pengene hurtigt. Kunde service var hurtige til at svare på spÞrgsmål.
Fantastisk hjÊlp
Fantastisk hjÊlp. Professionelt og effektivt
Utrolig vi fik takket vÊreâŠ
Utrolig vi fik takket vÊre Flyforsinkelse erstatning for
Forsinkelse med RyanAir fra Billund til Allicante i 2003.
Det havde jeg forlÊngst opgivet .ð¥°
At det lykkes til sidst med megetâŠ
At det lykkes til sidst med meget forsinkelse op til 2 år