Super god oplevelse. Fik flyttet vores fly med British Airways 24 timer, sÃ¥ vi gik glip af et dÞgn pÃ¥ ferien. Oprettede let en sag pÃ¥ deres hjemmeside. God kommunikation og fÞlge information om... ãã£ãšèŠã
Att fÃ¥ respons frÃ¥n flygbolaget SAS Àr en omöjlighet sÃ¥ dÀrför fick jag bra hjÀlp, av Flygförsinkelse. Visst Àr det en massa uppgifter att fylla i och det kan kÀnnas hopplöst ibland men jag Àr sÃ¥ tack... ãã£ãšèŠã
Flyforsinkelse.dk har gjort det umulige for os. Vi har boet og arbejdet i Asien i nogle Ã¥r nu og kÞbte flybilletterne sÃ¥ kunne vi holde Jul i Danmark. Da vi senere sendte vores klage over en forsinkel... ãã£ãšèŠã
Vi fik meget hurtig hjÊlp af Flyforsinkelse.dk til at skaffe kompensationen for 5 timers flyforsinkelse. Det tog kun lige godt en mÃ¥ned fÞr vi (to personer) modtog 780 euro pÃ¥ vores bankkonto. Mere en... ãã£ãšèŠã
Flyforsinkelse.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Flyforsinkelse.dk hjÊlper flypassagerer med at få deres retmÊssige kompensation fra flyselskabet. Hvert år hjÊlper vi tusindvis af passagerer, når deres fly er forsinket, aflyst eller overbooket.
- Vores virksomhed var den fÞrste af sin slags i Danmark og efter at have eksisteret i mere end 5 år, er vi stadig de stÞrste.
- Vi samarbejder med nogle af de bedste advokater på området. Det er en af grundene til, at vi vinder mere end 97% af vores sager.
SÞlvgade 15, 1307, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det gik hurtigt
Det gik hurtigt, men det er jo også lidt meget, man betaler for det.
Men tak - det var nemt for mig.
Jeg var meget glad for den hjÊlp jegâŠ
Jeg var meget glad for den hjÊlp jeg fik fra flyforsinkelse.dk
Det var let at arbejde med dem.
Det gik hurtigt.
Det som jeg bedst kunne lide var at de tog en engangstarif for sit arbejde
Som jeg synes er helt rimelig og ikke som de andre bureauer krÊver et livslangt medlemskab.
De tog sig af alt med flyselskabet.
Det er samarbejde som det skal vÊre
Tak for jeres hjÊlp
Rigtig let at bruge samt man fÃ¥r sineâŠ
Rigtig let at bruge samt man får sine penge hurtig uden alle mulige spÞrgsmål.
Dog er det temmelig dyrt at bruge flyforsinkelse.dk
Super service
Super service . Selv om det tog over et år , skulle jeg intet gÞre .Flyforsinkelse tog sig af alt. Alt jeg skulle gÞre var at vente. Og ja de tar et belÞb for at hjÊlpe men er fair og bedre at få nÊsten alt , end intet og Flyselskab måtte betale kompensation..
Flyforsinkelse
Flyforsinkelser har vÊret en kÊmpe hjÊlp. Vi fik penge tilbageð
Kan varmt anbefales.
Tilfreds ð god og hurtig hjÊlp
VÊr forsigtig med hvad I siger ja til
VÊr forsigtig med hvad I siger ja til, selv hvis I selv har skrevet til flyselskabet inden, og får pengene af dem, opkrÊver flyforsinkelse.dk stadig deres del, selvom de praktisk talt intet har gjort, men ja man har selv sagt ja til vilkårene hvor det står beskrevet, men trods alt Êrgerligt, men de jo ikke dumme, så de skal nok sÞrge for man for skrevet sine penge vÊk igen

Flyforsinkelse.dk ããã®åç
Rigtig god service og hurtig udbetaling
Fik lige det hjÊlp som ventet ð
Vi fik det hele retur. Tak.
Fra start til slut, perfekt kundeservice på mail, vi havde en trÊls oplevelse med KLM, som havde vejledt os efter en forsinkelse, men bagefter nÊgtede at dÊkke omkostningerne.
Flyforsinkelser dk gjorde en forskel, vi fik det hele tilbage. Der var et slutbelÞb på 300 euro de også ville prÞve at få hjem, og de kom i dag.
Dem kan jeg varmt anbefale.
Nu har jeg brugt dem 2 gange og fÃ¥etâŠ
Nu har jeg brugt dem 2 gange og fÃ¥et god service ð
Der svares altid
Der svares altid, når man skriver.
At Trafikstyrelsen så havde en behandlingstid på 2 1/2 år, det kan Flyforsinkelser ikke gÞre for.
Vores fly fra Gran Canaria kunne ikke flyve.
Vores fly fra Gran Canaria kunne ikke flyve, sÃ¥ vi mÃ¥tte blive der en dag ekstra. Det var hurtigt og nemt at oprette en sag hos flyforsinkelse.dk og blev orienteret undervejs mens sagen kÞrte. Vi fik 1960,- pr. person ud af det, de tog ca. 1000,- pr. person for det, men vi slap for bÞvlet, der foregik pÃ¥ engelsk. ð
PrÊcis og klar kommunikation.