Som tidligere medarbejder af flyttefirma Danmark, sÃ¥ ville jeg aldrig vÊlge dem. Jeg ville aldrig vÊlge dem til at flytte mine ting. Ejeren af det hele, tager penge for at kÞre tingene pÃ¥ lo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Utrolig dygtige og effektive flyttemÊnd. Overholdte alle aftaler med tid og pris, og alle mine mÞbler blev flyttet uden skader, og sat pÃ¥ plads i de rum jeg Þnskede âïž
Jeg blev mÞdt af Simon og Jakob, som begge var super effektive, venlige og professionelle fra a-z under hele flytningen. Alt blevet taget hÃ¥nd om med pÃ¥passelighed og stort overblik. Jeg er meget impo... ãã£ãšèŠã
Vi skulle flytte fra et stort hus i 3 etager og flyttefolkene ankom til det aftalte tidspunkt og gik med det samme igang med opgaven. De var venlige og effektive og fik fyldt en stor lastbil, kÞrt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Flyttefirma Danmark får ALLE råd til en kvalitetsflytning. Professionelle flyttefolk, GRATIS flyttekasser, GRATIS uforpligtende tilbud og en service helt i top. Privat og firmaflytninger samt opbevaring udfÞres med hÞj service.
é£çµ¡å
Faaborgvej 1, 5250, Odense, ãã³ããŒã¯
- www.flyttefirmadanmark.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De er effektive
De er effektive, forsigtige og meget rare at vÊre sammen med
Stor ros og tak til Jon og hansâŠ
Stor ros og tak til Jon og hans flyttehold. De har fra start overholdt aftaler, deadlines og vÊret imÞdekommende i al dialog.
Flytning var med stor respekt for inventar og forlÞb gnidningsfrit.
Jeg kommer igen.
Jeg skulle have min mor flyttet på plejehjem, så jeg ringer til flyttefirmaet, uden at tÊnke over det, jo jeg tjekkede da lige om deres priser var steget siden sidst for det er ikke fÞrste gang jeg benytter dette firma og heller ikke sidste alle de gange jeg har benyttet dette firma er jeg altid blevet behandlet godt lige fra kontor personale til de flytte folk der kommer og flytter for mig, denne gang var nu meget sjov for en af medarbejderne var også med på mit sidste flyt hvor det var mig selv der skulle flyttes fra A-B, så vi kom hurtigt i snak om sidste gang og han kunne huske at jeg havde en lille hund "Buller" med i en transportkasse så han fik lige se nogle billeder da vi var fÊrdige med flytningen.
Jeg kommer igen hvis jeg skal have noget flyttet og anbefaler dem til alle jeg kender.
Peter Bjerregaard & Buller :-)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, 2 dejligt smilende, hårdt arbejdende folk og sikke et tempo de havde. og de havde også lige tid til en joke, super oplevelse i Otterup Mange tak for en god indsats.. Bjarne Hansen
Vi havde endnu en god og professionelâŠ
Vi havde endnu en god og professionel oplevelse med Flyttefrima Danmark. Vi flyttede fra Kolding til Odense fra 3. Sal til 3.sal. De var hurtige, effektive og flinke. Kan varmt anbefales.
Professionel og serviceminded fra startâŠ
Professionel og serviceminded fra start til slut!
Jeg havde et mindre kontor som skulle flyttes til en anden lokation. FÞrst og fremmest var prisen skarp og alle detaljer var der taget hÞjde for.
De 2 unge herrer som kom og flyttede var yderst imÞdekommende, venlige og klarede opgaven uden problemer. Servicen var helt i top fra alle parte rog jeg kan varmt anbefale Flyttefirma Danmark.
Flytning lige efter bogen
Flytning lige efter bogen ! Effektive og yderst profesionelle flyttefolk , som hurtigt og sikkert fik flyttet vores indbo !
De bedste anbefalinger herfra
Varm anbefaling herfra
Vi havde en rigtig god oplevelse med at flytte med Flyttefirma Danmark fra Sydfyn til Ryslinge. To servicemindede, hurtige og virkelig venlige flyttemÊnd brugte under en halv dag på hele flytningen. De havde masser af overskud, også til at lave sjov med bÞrnene. Intet gik i stykker eller fik skrammer el. lign. En stor og varm anbefaling herfra.
Vi skulle genhuses i forbindelse medâŠ
Vi skulle genhuses i forbindelse med renuvering af vores rÊkkehus, flytningen til den nye lejlighed gik fint
flinke flytte folk ,og tilbage flytning gik også godt, men da vi skulle have flytte kasser som havde vÊret opmagasineret så gik det helt galt en Êldre herre var meget ubehagelig (Han burde ikke have med mennesker at gÞre) og så mangler vi 3 flyttekasser med indhold hvor er de
Bedste oplevelse / Nemt/Praktisk/Fair
Bedste oplevelse! Jeg kan godt lide, at de er opmÊrksomme og vejleder og sågar foreslår at hjÊlpe med at skille mÞbler ad, hvor de kan se at det er hensigtsmÊssigt.
De er MEGET effektive og praktiske.
Ja, og empatiske og forstående. Det er en befrielse og en kÊmpe hjÊlp og stÞtte i en flytte-situation.
Og slutopgÞrelse bliver lavet fair til slut, inden de kÞrer. Nemt/Praktisk/Fair.
Kan varmt anbefales.
Kan klart anbefale flyttefirma DanmarkâŠ
Kan klart anbefale flyttefirma Danmark i Odense. Vi har oplevet stor service og nogle meget sÞde, rare flyttefolk, der tillige var meget effektive. God oplevelse i hele processen.
En helt igennem god oplevelse
Vi havde bestilt totalt ned-pakning og flytning.
Alt var pakket forsvarligt og godt ned. Alle kasser var mÊrket og det gjorde udpakningen meget lettere.
Flyttefolkene var behagelige og venlige og sÊrdeles hjÊlpsomme med at stille tingene i anviste rum.
Prisen blev holdt indenfor estimatet i tilbuddet.
En helt igennem god oplevelse af få flyttet af Flyttefirma Danmark Odense.
Fantastisk oplevelse
Nu er der anden gang vi bruger Flyttefirma Danmark.
Fantastisk service - flyttemÊnd som var smilende, imÞdekommende og omhyggelige.
En varm og stor anbefaling fra os.
Kompetente
Kompetente, dygtige og hurtigtarbejdende. Er rare og venlige, får den varmeste anbefaling.
o friske gutter mÞdte op om m1. Klasses flytning- stor ros orgenenâŠ
To friske gutter mÞdte op om morgenen og alt blev lÊsset hurtigt men på en meget ansvarlig og god måde, og der blev taget hånd om de mÞbler vi var lidt nervÞse for.
Godt humÞr og gode forslag blev givet undervejs. De kasser vi havde fÞrst brug for i vor nye lejlighed kom ind sidst, så vi kunne straks påbegynde arbejdet med at lÊgge i skuffer og skabe.
Absolut favorabel pris oveni.
Tusind tak til ledelse og de to dygtige medarbejdere.
Solid og god service.
Solid og god service.
Professionel tilgang.
Overholder alle aftaler.
Fine priser.
Jeg vil bruge firmaet igen.
Jeg havde en skÞn oplevelse medâŠ
Jeg havde en skÞn oplevelse med Flyttefirma Danmark. To friske gutter kom forbi og hjalp med flytningen, og jeg mÃ¥ love for, at det blev gjordt godt⊠Den Êldre mand der pakkede mÞblerne i bilen var endda sÃ¥ venlig at tage sit tÊnder ud af munden for at vise mig hvor flotte de er â€ïž
En positiv oplevelse.
En positiv oplevelse.
FlyttemÊndende proffesionelle, hurtige omhyggelige og da 2 store sofaer ikke kunne vÊre i elevatoren, foreslog de selv at bÊre dem ad trappen til 9.!!!
Profesionelle hele vejen igennem.
Jeg har ikke flyttet i over 25 Ã¥r og var en smule nervÞs for forlÞbet. MÃ¥ sige at jeg fik den bedste oplevelse ð Og det er lige fra kontoret som hjalp meget med gode rÃ¥d omkring pakning, til lÃ¥n og levering af flyttekasser og sidst men ikke mindst til de 3 dygtige og hurtige gutter som klarede selve flytningen overraskende hurtigt med et dejligt humÞr. I fÃ¥r min varmeste anbefaling for et flot stykke arbejde ððŒ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ