レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

They are extremely prompt and very quick, helpful and professional with their services. Especially Simon and Sebastian who had been instrumental in helping us shift. Will highly recommend them

KÊmpe anbefaling herfra! FlyttemÞller leverede virkelig god service og mÞdte op med hÞjt humÞr – det gÞr altsÃ¥ en forskel pÃ¥ sÃ¥dan en dag. Andreas og Christian hjalp mig med min flytning, og... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Flytte MÞller. FlyttemÊndene Hightower og Claus leverede service i absolut topklasse. De var professionelle, effektive og hele tiden smilende, hvilket gjorde hele... もっず芋る

Niclas and Lund were super professional and helpful throughout the entire process. From the moment they arrived, they got straight to work, packing everything carefully and working very efficiently.... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 保管斜蚭

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder: - Privat flytning - Erhvervsflytning - TunglÞft - AffaldskÞrsel - Montage opgaver - Skille/samle mÞbler - IT-opsÊtning - Nedpak/udpakning - Opbevaring - RengÞring

4.8

通垞48時間以内に回答

Fed oplevelse

Fed oplevelse
Jeg flyttede mandag d. 13 oktober mellem BrÞnshÞj og nordvest
Der kom et par friske gutter, som bare kÞrte på fra start til slut og med rigtig godt humÞr.
Det tog 2,5 time så var alt rykket og hurtigt og effektivt, og de gjorde meget ud af at sikre at tingene blev behandlet godt. Kan klart anbefales

2025幎10月13日
自発的なレビュヌ

Vanvittig god oplevelse, med kompetente flyttefolk!

Fremragende kommunikation med kontoret i forbindelse med alt koordineringsarbejdet – og to fuldstÊndig eminente, friske gutter, Patrick og Tim, fra Flytte MÞller. Der var fart over feltet, hÞjt humÞr og god kommunikation, og der blev taget godt hÃ¥nd om bÃ¥de tunge og skrÞbelige genstande.
KÊmpe anbefaling herfra! 💪🏌

2025幎10月16日

Min kÊreste og jeg brugte Flytte MÞller

Min kÊreste og jeg brugte Flytte MÞller til min flytning i dag, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Trods regn og storm, kom teamet til det aftalte tidspunkt, arbejdede hurtigt, effektivt, og håndterede alt med stor omhu. De var både venlige, hjÊlpsomme og professionelle hele vejen igennem. Alt blev flyttet uden skrammer, og kommunikationen var tydelig og nem.
Kan helt klart anbefale Flytte MÞller til alle, der Þnsker en stressfri og pÃ¥lidelig flytning – fem stjerner herfra!

2025幎10月4日
自発的なレビュヌ

Super sÞde og utroligt profesionelle

Super sÞde og utroligt profesionelle unge mÊnd. Alt gik som smurt, og gutterne var ekstremt behjÊlpelige med alt hvad de kunne. De havde flyttet hele vores lejlighed fra 3 sal op til vores hus 35 min vÊk pÃ¥ bare 3.5 time. Kan kun anbefales herfra, og vi vil helt klart bruge dem igen nÊste gang vi skal flytte 💪

2025幎9月27日

FuldstÊndig fantastisk flytning udfÞrt

FuldstÊndig fantastisk flytning udfÞrt af Bjerg og Ricki! De kom lige til tiden og var utrolig sÞde, venlige og meget professionelle. De var derudover meget effektive og havde meget hurtigt flyttet hele vores lejlighed fra 3 sal(!!) kÞrt det til vores hus og båret tingene hen, hvor vi ville have det. Vi er utrolig glade for at det var lige prÊcis de gutter der kom og vil anbefale dem til alle vi kender, og bruge dem selv igen hvis vi flytter en anden gang. KÊmpe anbefaling ❀

2025幎9月27日

Great experience

Simon and Marcus made the move super smooth and easy! They were lovely and very helpful. Great experience and worth the money - Thanks Flytte MÞller!

2025幎9月16日
自発的なレビュヌ

FlyttemÞller leverer mere end du forventer!

Vi havde frygtet flyttedagene – fra tre huse til et!

Man kender det jo: tunge skabe, rod overalt og venner, der pludselig “ikke kan den dag”.

Men FlyttemÞller kom, så og sejrede i alle tre huse. De har pakket og båret tingene ud, op og ned hurtigere end jeg kunne nå at finde flyttepizzabakkerne frem. De har for eksempel passet på alt som var det porcelÊn (selv min svigermors PH-kogle, blev skånsomt taget med med hvide handsker og placeret i sin helt sÊrligt konstruerede flyttekasse!!).

Hele holdet har vÊret venlige, effektive og haft overskud til masser af grin undervejs. Kort sagt: Flyttedage uden stress – og uden dÃ¥rlig ryg dagen efter. Kan kun anbefales!

2025幎9月6日

Kan på alle mulige måder anbefale Flytte MÞller

Kan på alle mulige måder anbefale Flytte MÞller. FÞrst god kommunikation pr. mail med Lasse fra Flytte MÞller, blev ringet op inden Martin og Kurt kom, de klarede opgaven fra 4. sal til 3. sal, de var bare sÞde, glade og friske hele tiden. Da de ankom til tilflytteradressen, var der ingen parkeringspladser på samme side, så de parkerede på den anden side af Frederikssundsvej og bar mÞbler og kasser over vejen og op, igen uden sure miner, så dejligt. VI takker for en rigtig god flytning :-)

2025幎8月16日
自発的なレビュヌ

De gÞr flytningen nem og stressfri

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Flytte MÞller ApS. De er utroligt professionelle meget omhyggelige med vores ting og altid til tiden. Holdet har en virkelig positiv attitude spÞrger altid hvor tingene skal stå og sÞrger for at alt bliver flyttet korrekt. De har endda hjulpet os med ekstra ting som en venlig tjeneste. Jeg er virkelig imponeret så sÞde hjÊlpsomme og effektive! Kan varmt anbefales.

2025幎8月11日

Kun rosende ord til Frederik & Simon

Både planlÊgning og eksekvering gik fremragende. Vi fik lov at låne så mange flyttekasser vi ville, af flere omgange, så der var nok at pakke ned i.
Da den store dag kom fik vi en SMS fra Frederik & Simon på slaget 7:00 om at de var på vej og parat.
De tog hurtigt fat og havde tydeligvis en god rutine og et godt system. De tog både stort og småt og gik generelt langt over forventning.

Stor ros og tak til Frederik og Simon herfra - jeg vil klart anbefale Flytte MÞller til både familie, venner og kollegaer i fremtiden.

Dbh,
Lars (og Laura) på Ranunkelvej