Kom til tiden, omhyggelige, erfarne og forstående flyttsfolk. Ren bil og materiel i orden. Pris afregnet iht tilbud. Alt i alt en god oplevelse, kan klar anbefales.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kæmpe anbefaling herfra! Flyttemøller leverede virkelig god service og mødte op med højt humør – det gør altså en forskel på sådan en dag. Andreas og Christian hjalp mig med min flytning, og... もっと見る
They are extremely prompt and very quick, helpful and professional with their services. Especially Simon and Sebastian who had been instrumental in helping us shift. Will highly recommend them
Niclas and Lund were super professional and helpful throughout the entire process. From the moment they arrived, they got straight to work, packing everything carefully and working very efficiently.... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi tilbyder: - Privat flytning - Erhvervsflytning - Tungløft - Affaldskørsel - Montage opgaver - Skille/samle møbler - IT-opsætning - Nedpak/udpakning - Opbevaring - Rengøring
Hadsundvej 12L, 2610 , Rødovre , デンマーク
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Effektiv og fornøjelig flytning
Jeg kan ikke anbefale Flytte Møller nok! Fra start til slut var hele flytningen en fornøjelse – og det siger ikke så lidt, når man normalt forbinder flytning med stress og kaos.
Et kæmpe tak til de tre dygtige og imødekommende flyttefolk, Marius, Matheo og Simon. De arbejdede hurtigt, effektivt og med stor omhu for både møbler og ejendele. Intet blev ridset, tabt eller beskadiget – og de håndterede alt med et smil og god energi hele dagen.
Kommunikationen forud for flytningen var også i top. Punktlige, professionelle og løsningsorienterede – jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Flytte Møller lever i den grad op til deres gode ry, og jeg vil uden tvivl bruge dem igen næste gang. Tak for en flytning, der gik over al forventning!
Hårdtarbejdende
Fremragende flytte firma samt dygtig flytte folk Simon og Marius.
De kan godt nok tag fat.
Benny Og Bjerg var fantastiske og…
Benny Og Bjerg var fantastiske og hurtige de klarer flytningen på ingen tid. Tak til Flyttemøller.
En fremragende service af de 2 unge…
En fremragende service af de 2 unge herrer Benjamin og Andreas, der hjalp med min flytning!
De var meget påpasselige med mine ting og utroligt flinke og servicemindede! Har fundet mit faste flyttefirma🐘💪🏼
Hightower og Bjerg fra Flytte Møller…
Hightower og Bjerg fra Flytte Møller gjorde et fremragende stykke arbejde. Trods smalle gange fik de alt flyttet hurtigt og sikkert - uden at miste humøret.
Kan varmt anbefales - vi bruger dem helt sikkert igen! Tak for hjælpen.
God og tryg flytning - varmt anbefales
Vi fik hjælp til vores flytning (ad tre omgange) af Ansal, Andreas, David og ikke mindst Frederik som gjorde det til en god og tryg oplevelse som pensionister at flytte.
Vi fik hjælp til både at pakke og pakke ud, samt at få ting på firmaets lager.
Alle aftaler blev overholdt og der var ro og humør, når vi atter en gang forsøgte at kloge os på hvilken rækkefølge tingene skulle gøres. Vi kan varmt anbefale Frederik/ Karina og deres dygtige kolleger.
God, effektiv og sikker flytning :-)
Frederik og Benjamin kom til den aftalte tid og hjalp med at huske de små detaljer, fordi de havde læst opgaven inden de trådte ind ad døren. Flytningen gik hurtigt og effektivt tråds snævre forhold. Flytte Møller kan virkelig anbefales til andre.
Hurtig og yderst effektiv flytning med…
Hurtig og yderst effektiv flytning med imponerende udnyttelse af lastbilens kapacitet af de to unge fyre (Simon og Marius).
Kan varmt anbefale Flytte Møller
Kan varmt anbefale Flytte Møller. Havde fornøjelsen af Berg og Mateo, som var super effektive, til en fair pris og med godt humør.
God oplevelse
Flytte Møller var hurtige til at give et tilbud. De to flyttemænd - tror de hed David og Nicklas, var bomstærke og lynhurtige. De virkede som et godt makkerpar.
Vi fik flyttet alle vores ting og underholdning under vejs :)
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Hurtigt og effektivt. Vi fik hjælp af Bjerg og Mateo, de gjorde det skide godt.
Effektiv og venlig flytning
Jeg havde en super flytning med Simon og Benjamin. Effektive og nænsomme og med et smil på læben. Kæmpe anbefaling herfra.
Rigtig god service med masser af humor
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Møllers flyttemænd Frederik og Martin. De udviste overskud, smil og humor. Samtidig var de hurtige og effektive. Jeg kan varmt anbefale dem!
En fantastisk flytteoplevelse med Flytte Møller – effektivt, professionelt og helt uden stress
For nylig stod vi over for en større flytning og besluttede at få professionel hjælp for at gøre processen så gnidningsfri som muligt. Valget faldt på Flytte Møller, efter at vi havde fået dem anbefalet af både venner og familie. Jeg kan allerede nu afsløre, at vi på ingen måde blev skuffede, tværtimod! Flytte Møller leverede en service, der overgik vores forventninger på alle områder.
Fra første kontakt var det tydeligt, at vi havde fat i et firma, der lægger vægt på ordentlighed og kundetilfredshed. Vi blev hurtigt kontaktet af en medarbejder, som gennemgik vores behov grundigt og kom med et gennemskueligt og fair tilbud. Der blev stillet de rigtige spørgsmål om mængden af inventar, adgangsforhold og særlige ønsker. Vi følte os derfor trygge ved, at de havde styr på planlægningen allerede inden selve flyttedagen.
På selve flyttedagen ankom teamet fra Flytte Møller præcis til tiden. De gik straks i gang med stor energi og godt humør, hvilket smittede af på os som kunder. Hele teamet var venlige, imødekommende og utroligt effektive. De håndterede vores møbler og ejendele med stor respekt, og der blev taget særlige hensyn til de ting, vi på forhånd havde markeret som skrøbelige. Der var ingen slinger i valsen, alt blev pakket forsvarligt ind, løftet og transporteret uden en eneste skramme på møblerne eller ridser på vægge og gulve.
Noget af det, der især gjorde indtryk, var den ro og professionalisme, som medarbejderne udstrålede. Selvom vi selv følte, at flytningen var en stor og måske lidt uoverskuelig opgave, formåede Flytte Møller at få det hele til at fremstå enkelt og overskueligt. De arbejdede i et godt tempo, uden at det gik ud over kvaliteten, og der var hele vejen igennem en god kommunikation med os om, hvad næste skridt var.
Derudover var prisen som aftalt, uden skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser. Faktisk synes jeg, vi fik rigtig meget for pengene, når man ser på det høje serviceniveau, vi blev mødt med. Flytte Møller tog også ansvaret for at bortskaffe nogle gamle møbler, hvilket sparede os for både tid og besvær.
Alt i alt har vi haft en flytteoplevelse ud over det sædvanlige takket være Flytte Møller. Det er sjældent, at man står tilbage efter en flytning og tænker, at det nærmest har været en fornøjelse – men det er præcis den følelse, vi står med nu. Vi kan på det varmeste anbefale Flytte Møller til alle, der ønsker en tryg, professionel og effektiv flytning, hvor både ejendele og nerver er i de bedste hænder. Skulle vi få brug for hjælp til flytning igen i fremtiden, er der ingen tvivl om, at vi vælger Flytte Møller.
Mvh.
Anders
Fantastisk service
Fantastisk service – en virksomhed med hjertet på rette sted!
Jeg er dybt imponeret over Flytte Møller. Et familieejet firma, hvor man med det samme mærker, at de sætter ærlighed, omsorg og kundeservice øverst.
Jeg havde først booket et andet flyttefirma, men efter at have læst deres dårlige anmeldelser, valgte jeg at aflyse og i stedet gå med Flytte Møller – og det var det var en god beslutning.
Det andet firma forsøgte faktisk at sabotere min flytning ved at ringe til Flytte Møller og udgive sig for at være mig og aflyse min aftale. Da flyttedagen kom og ingen dukkede op, ringede jeg og spurgte, hvor de blev af. De reagerede med det samme og kunne hurtigt høre, at det ikke var mig, de havde talt med tidligere.
Direktøren selv dukkede op for at hjælpe med flytningen – det siger alt om, hvor meget de går op i deres kunder. Og hans søde mor på kontoret var simpelthen så hjælpsom hele vejen igennem.
Man lærer virkelig en virksomhed at kende, når tingene ikke går som planlagt – og her viste Flytte Møller, at de er både professionelle, nærværende og handlekraftige.
Jeg vil til hver en tid bruge dem igen og anbefale dem til alle, jeg kender!
God, hurtig og effektiv flytning
Alt gik som planlagt med en god og imødekommende service. Simon og Nicklas kom til tiden og flyttede sikkert og effektivt vores møbler. Alt gik som det skulle og Nicklas og Simon var søde og imødekommende.
Vi kan varmt anbefale dem.
Simon og Marius er enestående og effektive!
Alt klappede og var præcis efter aftaler. Simon og Marius er søde, hjælpsomme og effektive. Bedste anbefalinger herfra.
Flyttemøller aps!🌟🌟🌟🌟🌟
Flyttemøller aps , leverede en fuldstændig uovertruffet flytning.
Simon & Marius leverede en flot præstation og løftede opgaven med et fantastisk resultat, professionelt overblik og alle møbler samt dyre genstande i form af TV etc blev placeret pænt og intet gik i stykker under vejs!
Mine bedste anbefalinger herfra, jeg vil anyday bruge
Flyttemøller aps igen og anbefaler til alle i min omgangskreds.
Tusind tusinde tak, Simon & Marius!
Maria Sølby
Super service! Benjamin og Bjerg var punktlige, venlige, virkelig effektive og enormt gode til at kommunikere om processen. Jeg vil anbefale dem og Flytte Møller til enhver tid.
De var der på pletten…
Bjerg og Benjamin var der på pletten til tiden. Alt kørte som smurt. Vi afsluttede til tiden.
De var venlige, hyggelige, og taknemmelige for, at vi hjalp til🤗
Prisen meget rimelig.
God oplevelse!