FLYTTE MØLLER ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kom til tiden, omhyggelige, erfarne og forstående flyttsfolk. Ren bil og materiel i orden. Pris afregnet iht tilbud. Alt i alt en god oplevelse, kan klar anbefales.

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling herfra! Flyttemøller leverede virkelig god service og mødte op med højt humør – det gør altså en forskel på sådan en dag. Andreas og Christian hjalp mig med min flytning, og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

They are extremely prompt and very quick, helpful and professional with their services. Especially Simon and Sebastian who had been instrumental in helping us shift. Will highly recommend them

5つ星のうち5の評価

Niclas and Lund were super professional and helpful throughout the entire process. From the moment they arrived, they got straight to work, packing everything carefully and working very efficiently.... もっと見る

企業情報

1. 引越し・倉庫保管業
  2. 保管施設

当該企業による記述

Vi tilbyder: - Privat flytning - Erhvervsflytning - Tungløft - Affaldskørsel - Montage opgaver - Skille/samle møbler - IT-opsætning - Nedpak/udpakning - Opbevaring - Rengøring

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 111

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super service, hurtig respons på mails, tlf. og god kommunikation med kontoret omkring flytning.
Ved selve flytning kom der to behagelige gutter David og Felix, de var mega effektive, og god kommunikation hele vejen igennem.
+++++ herfra.

2025年4月24日
5つ星のうち5の評価

Sikke en positiv oplevelse med Flytte…

Sikke en positiv oplevelse med Flytte Møller fra start til slut, startende med Frederik som gav et godt bud på hvad det ville koste at flytte til Sverige. Dernæst rigtig god kommunikation undervejs vedr. levering af flyttekasser m.m.
Da vi nåede til flyttedagen kom Teamet (3 Pers) præcis og gik straks igang. Andreas styrede slagets gang sammen med sine to kolleger (kan desværre ikke huske deres navne). Da vi kom til Sverige var Andreas og hans kollega super effektive - magen til effektivitet skal man da lede længe efter. De var begge meget hensynsfulde og spurgte ind til hvor vi gerne ville have tingene placeret. De knoklede bare, de to gutter! Alt blev udført til vores tilfredshed og selvom vi i starten tvivlede lidt på om hele læsset kunne være i flyttebilen, så kunne det præcis være der takket være Andreas påpasselighed. Vi sparede en ekstra bil - så tak for det 😀 Håber I kom godt hjem. De fem stjerner er fuldt ud fortjent ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年4月23日

Super professionelt firma

Super professionelt firma.
Havde Frederik Møller ude og besigtige inden en forestående erhvervsflytning.
Super dialog fra start til slut.
Alle aftaler blev overholdt.
Flytte folkene kom til den aftalte tid og knoklede på.
Kun rosende ord og en klar anbefaling herfra.

2025年4月22日
5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse med vores flytning…

Super god oplevelse med vores flytning og hjælp fra Simon og Marco. De behandlede vores ting med respekt, arbejdede hurtigt og effektivt, samtidig med humøret var højt.
Vil klart anbefale andre at flytte med jer.

2025年4月5日

Vellykket flytning

Vellykket flytning! Vi stod med en masse ting der skulle flyttes fra 2 adresser, og selvom vi lige havde en uforudset ekstra tur tilbage (vores egen fejl) til en af adresserne, tog de to søde gutter Benjamin og Simon det i stiv arm! Super professionelle og effektive, vi er meget tilfredse!

2025年3月21日
5つ星のうち5の評価

Hurtig udrykning og store muller.

Stod med akut brug for hjælp med st løfte et ca 100kg tungt spisebord op på 5 sal, da det ikke kunne være i elevatoren og firmaet der leverede det ikke var til megen hjælp. Det var weekend og jeg var rimelig presset over at have et dyrt bord stående i opgangen. Men to friske gutter fra Flyttemøller pressede opgaven ind efter en allerede lang lørdag med tunge løft og klarede opgaven med bravur. Jeg ved oprigtigt ikke hvad jeg skulle have gjort uden verdens to stærkeste flyttemænd på en snæver trappe i Valby. Tak. Det bliver ikke sidste gang jeg benytter Flyttemøller.

2025年3月15日

Kæmpe optur

Kæmpe optur at flytte med David og Martin hos Flytte Møller.
De havde bare ja-hatten på og gik i krig med vores, til tider, funky nedpakning i sække og kasser. Hurtigt og smertefrit og slet ikke så slemt, som vi havde gjort det til i vores hoveder.
TAK!

2025年3月27日