Beställt soffgrupp i skin vilket levererades med transport skada. Bra bemötande om skadan. Lång leveranstid av ny del. Beställt en köks möbel (bord+ 6 stolar) under tiden. Fabriken fick störningar vi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
- Trevliga säljare, 5 stjärnor! - Snabb leverans, 5 stjärnor! (Varan kom i utlovad tid) - Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgrän... もっと見る
Köpte en spegel av de många månader sen… den var försenad 3-4veckor. Spegeln är kvaliten från wish. Den är så dåligt gjord. Kontakta de 1a gång när den var försenad. De svara snabbt och spåra min or... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Beställt soffgrupp i skin vilket…
Fabriken fick störningar vilket gjorde att vi väntade länge på leverans. Det bemötande vi fick, med utförlig information om detta, är fantastiskt bra. När leveransen kom ombesörjde även Folkets Möbler en leverans,Ca:30mil enkel resa, med personal som monterade möblerna. Kan inte vara mer nöjd med bemötandet vi fått och därför 5 stjärnor från oss.
Köp inget skojare
Beställde en soffa . Fick en del för lite det har gått 1.5 år, fortfarande inte löst. Mailar och ingen vet nåt. Att dom är ledsna är föga hjälp just nu. KÖP INGET FRÅN DESSA SKOJARE
Fantastisk service
Fantastisk service!
Köpte en Ellan 3.5sits med divan. Vilken soffa! Kvalité rakt igenom, supermjukt tyg. Underbar komfort. Grym service vid hemleverans, fick hjälp upp och även hjälp med montering. Rekommenderas verkligen!
Köpte en skinnsoffa den ska vara äkta…
Köpte en skinnsoffa den ska vara äkta skinn? Nej det va inte den!
Folkets Möbler Borås
Köpte 22-04 och kaputt 25-05
Köp inget där!!
Vi är jättenöjda med hörnsoffan vi…
Vi är jättenöjda med hörnsoffan vi köpte.Både hörnsoffa o bord väl packa. Trevlig personal👍🏻Rekomenderas varmt
Soffa från Folkets möbler
Beställde en soffa från Folkets möbler. Den kom tidigare än väntat och leveransen va jättebra. Personalen är trevlig och hjälpsam och soffan är helt underbar.
Rekommenderar ingen att handla här
Rekommenderar ingen att handla här. Soffan gnekade, blev nedsutten och tappade formen på dynorna och tyget blev slappt redan efter 6 (!!) veckor. Kontaktade Folkets Möbler direkt, och har nu 1 år senare fortfarande inte fått nya delar till soffan (som utlovat) eller någon kompensation trots flertalet mail, majoriteten utan svar. Otroligt oseriöst företag. Dessutom var leveransen rejält försenad och inte heller det informerades det om.
Bluff företag
Bluff företag! Beställd soffa från dom 2 januari. Dom lovade att leverera soffa i början av april. Igår skrivit till mig att min soffa ska levereras till dom i början av under juli månad.
Beställde en sandbeige schäslong
Beställde en sandbeige schäslong. Jättefin. Mycket bra service från Tumba/Folkets möbler. Rekommenderar dem verkligen. De får med glädje högsta betyg från mig. /Anki S
Superduktiga o trevliga grabbar som…
Superduktiga o trevliga grabbar som hjälpte mig att bära ända in i huset :-)
10 stjärnor!!!
Dålig kundservice
Dålig kundservice. Det saknades delar till min möbel. Sade till direkt och de lovade att skicka. Två veckor senare hade jag inte fått grejerna och kunde inte använda min möbel. Skickade mejl igen, väntade några dagar, men inget svar. Ringde och fick reda på att de inte skickat delarna. Jag sa att det inte är okej att inte fixa detta skyndsamt. Efter att jag ringt så bokades leverans. Det tog alltså tre veckor och en massa tjat att få de saknade delarna och kunna använda min möbel. Det är inte okej. Grejerna borde ha budats över inom några dagar. I övrigt - fin möbel som jag är nöjd med.
Trevligt bemötande i butiken
Trevligt bemötande i butiken. Snabb leverans. Fick dessutom hjälp att bära upp fåtöljen. Totalt supernöjd!
Mycket nöjd med sofforna jag beställde!
Mycket nöjd med sofforna jag beställde!
Trevlig personal.
värsta soffgruppen någonsin
Köpte en soffgrupp från dom som var väldigt ostabil och kändes som att man skulle förstöra den så fort man satte sig i den. När jag ringde dom om detta så förklarade dom för mig att dom aldrig haft problem med just den soffgruppen vilket är högst osannolikt. Benen var så smala att man trodde att dom skulle knäckas när som helst när man satte sig i sofforna. När man väl reklamerar tar de evigheter innan de svarar!! har mejlat flera gånger utan att få något tillbaka när de fått allt de begärt från mig.
Helt klart mitt sämsta köp.
Har bara positivt att säga om folkets…
Har bara positivt att säga om folkets möbler. Deras kundservice är fantastisk! Dom svarar, hittar lösningar och levererar!
Kan inte annat än att rekommendera!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。