Folux b.v. - Bresser Benelux レビュヌ

3,540
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De outdoor unit van mijn Bresser weerstation ging defect na ruim 2 jaar gebruik. In aanvulling op de door mij zelf uitgevoerde storings reacties zoals in de handleiding beschreven, heb ik op hun ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn tweede weerstation gekocht van Folux geeft gedeeltelijk de geest. Gekocht in 2021! Cijfers op display vervagen/zijn maar gedeeltelijk leesbaar. Eén e-mail naar klantenservice en probleem opgelost... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kapotte buitensensor van weerstation Bresser 7 in 1. Oorzaak van storing waarschijnlijk zoutafzetting. Wij wonen dicht bij zee. Uit coulance heeft Bresser -Benelux nieuw weerstation toegestuurd.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal geweldig. Snel telefonisch contact, vriendelijk te woord gestaan, goed luisteren, de klant begrijpen plus meedenken en weer snel reactie per e-mail gekregen. Uitstekende service en snelle le... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真屋
  2. 双県鏡店
  3. 子䟛向けのおもちゃ屋
  4. 科孊的装眮提䟛業者
  5. 望遠鏡店
  6. 玩具補造業者

圓該䌁業による蚘述

Verbreed je horizon! Als professioneel en innovatief bedrijf voorziet Bresser Benelux in producten welke nodig zijn om passie voor fotografie, astronomie, microscopie en outdoor te stimuleren en te ontwikkelen. Je passie volgen is leuk! Of het nu iemands vak is of vrijetijdsbesteding, voor ons maakt dat geen verschil. Wij houden van passie. Dat doen we door middel van ons assortiment, onze service, onze kennis en passie op het gebied van foto, video, astronomie, microscopie en outdoor. Ontdek wie wij zijn en laat je inspireren. We helpen graag bij het maken van een keuze zodat onze producten bijdragen aan ontwikkeling en aansluiten bij verwachtingen. Beleving, deskundigheid en service staan bij ons centraal. We zijn niet alleen online te vinden, u kunt ons ook bezoeken in onze showroom. We houden van korte lijnen en klantgerichte service. Mail of bel ons als er vragen zijn omtrent deskundig advies en service.

連絡先

(3,540)

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Goed product zoals omschreven

Goed product zoals omschreven. Snelle levering!

2024幎2月5日

Folux b.v. - Bresser Benelux からの回答

Hartelijk dank voor uw review! Onze reactie komt wat later, maar de waardering is even groot.

snelle bezorging.

snelle bezorging.

2024幎1月28日

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Alleen geen Nederlandse beschrijving bij de camera

2024幎1月19日

Folux b.v. - Bresser Benelux からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback. Dit wordt altijd zeer door ons gewaardeerd. Een Nederlandse handleiding zal t.z.t. digitaal beschikbaar komen. Mocht u specifieke vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wetterstation

Sehr gute und schnelle Auftragsabwicklung. Sehr gute Verpackung

2024幎1月17日
自発的なレビュヌ

Buitensensor weerstation National Geografic

De buitensensor is binnen 2 dagen geleverd en en geeft de metingen van het weer correct door aan het hoofdstation.

2024幎1月8日

Folux

Van bestelling tot levering, alles ging prima, goed op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd

2024幎1月3日

5぀星のうち4の評䟡

Alles top enkel betaling kan beter

Alles ging heel goed en vlot enkel de betaling vond ik minder goed verlopen, ik kreeg een mail met betaling ik wou gewoon via mijn bank app betalen of payconiq nu wou ik een bestelling doen voor belgie en moest het met overschrijving doen waar ik eigelijk geneigd was om de order te annuleren! maar dacht ga het zo laten omdat er €60 korting was op het product dat ik wou! Maar ik denk wel dat je mensen hebt die gewoon annuleren omdat het niet via payconiq gaat of bank app, ik weet hoe je een Europese overschrijving doet maar veel mensen weten dit niet

2023幎12月27日

Folux b.v. - Bresser Benelux からの回答

Beste klant, dank voor je feedback en je vier-sterrren waardering. Vanuit België zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar. Bankoverschijving is mogelijk, echter niet alle banken zijn hiervoor geschikt. Goed te vernemen dat de bestelling goed is afgerond.

5぀星のうち4の評䟡

Lijkt goede telescoop. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing stemt niet overeen met product,

Pakket (telescoop) op tijd en goed verpakt geleverd. Omdat de telescoop uit meerdere onderdelen bestaat deze op basis van de onderdelen en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing geprobeerd in elkaar te zetten. Ik kwam erachter dat de gebruiksaanwijzing deels niet overeenkwam met de onderdelen in de koffer. Op het punt gestaan om de telescoop terug te sturen. Toen het idee opgevat of er op internet een wel juiste gebruiksaanwijzing te vinden was. Dat is het geval. Telescoop nog niet gebruikt vanwege het bewolkte weer.

2023幎12月27日

Folux b.v. - Bresser Benelux からの回答

Dank voor uw feedback. Dit wordt altijd zeer door ons gewaardeerd. Neem bij vragen, ook omtrent handleidingen, altijd contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。