Skulle have delt forsikringerne om i mellem min kone og jeg pga. skilsmisse. Et opkaldt og alt gik af sig selv meden enkelt MitID underskrift

äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor venlighed og i-Þjne-hÞjde, modtagelse ved fÞrste mÞde. Hurtig opfÞlgning pÃ¥ aftalte detaljer. Senere spÞrgsmÃ¥l fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sÊt priser, der i kombination med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi Þnskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, Êrlig, nÊrvÊrende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi fÞlte os hÞrt i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik et tilbud fra et andet forsikringsselvskab som blev sammenlignet med hvad jeg har af dÊkning hos FOMO i forvejen. Der blev brugt god tid pÃ¥ sammen at gennemgÃ¥ det med en super kompetent og dygtig... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Odensevej 8 A, 5700, Svendborg, ãã³ããŒã¯
Opdatering: Er efterfÞlgende blevet kontaktet og har fået en forklaring og en undskyldning -det hjÊlper ikke på det umiddelbare indtryk, men Þger dog tilliden og fortjener en anerkendelse, så har rettet lidt i stjernetildelingen.
I mandags kl. 11.00 havde jeg en aftale med en konsulent fra FOMO på hans foranledning.
Dagen fÞr modtog jeg en SMS som påmindelse om mÞdet.
Han dukkede aldrig op, og jeg fik ingen besked â dybt uprofessionelt.

FOMO ããã®åç
God pris og bedre dÊkning.
God behandling alt i alt meget tilfreds.

FOMO ããã®åç
Stor venlighed og i-Þjne-hÞjde, modtagelse ved fÞrste mÞde. Hurtig opfÞlgning på aftalte detaljer. Senere spÞrgsmål fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sÊt priser, der i kombination med graden af dÊkningen gjorde valget let.

ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»

FOMO ããã®åç
God opfÞlgning på forsikrings tilbud og billiger end mit nuvÊrende forsikringsselskab.

FOMO ããã®åç
Samtale med en kompetent medarbejder er altid godt.
I forbindelse med skifte til Fomo forsikring fra andet selskab, fÞlte jeg mig godt vejledt i forbindelse med samtale om mine aktuelle behov for forsikringsdÊkning.
Elin Boss Hansen

FOMO ããã®åç
Meget venlig og hjÊlpsom.
Behagelig havde tid til at hjÊlpe

FOMO ããã®åç
I har god dÊkning på forsikringer og er prisvenlige.

FOMO ããã®åç
Jeg fik en rigtig god rådgivning om dÊkningerne i min forsikring.

FOMO ããã®åç
Fantastisk service, man fÞler sig velkommen. Man fÞler sig som et menneske og ikke bare en ting de vil tilbyde en masse ekstra ligegyldigt, men sÊtter sig ind i ens behov. Tusinde tak for jer

FOMO ããã®åç
Personlig og nÊrvÊrende samtale samt et tilbud der er bedre en set andre steder.

FOMO ããã®åç
Jeanette er fantastisk og serviceminded - jeg glÊder mig til at komme "hjem" til FOMO igen. Tak for din tålmodighed Jeanette :-)