Banner for FOMO

FOMO レビュヌ 785

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Skulle have delt forsikringerne om i mellem min kone og jeg pga. skilsmisse. Et opkaldt og alt gik af sig selv meden enkelt MitID underskrift

䌁業が回答したした

Stor venlighed og i-Þjne-hÞjde, modtagelse ved fÞrste mÞde. Hurtig opfÞlgning pÃ¥ aftalte detaljer. Senere spÞrgsmÃ¥l fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sÊt priser, der i kombination med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi Þnskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, Êrlig, nÊrvÊrende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi fÞlte os hÞrt i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik et tilbud fra et andet forsikringsselvskab som blev sammenlignet med hvad jeg har af dÊkning hos FOMO i forvejen. Der blev brugt god tid pÃ¥ sammen at gennemgÃ¥ det med en super kompetent og dygtig... もっず芋る

䌁業情報

1. 保険代理店

FOMO に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Med FOMO får du ro til det, der betyder mest

Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fÊllesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dÊkninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.

Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nÊr kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.

Vi dÊkker alle dine forsikringsbehov

Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, sÃ¥ du kan vÊlge prÊcis de dÊkninger, du har brug for – uden at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjÊlp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

FOMO tilbyder alle typer forsikringer

Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Som medlem hos FOMO fÃ¥r du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status pÃ¥ skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kÞrende assurandÞrer pÃ¥ hele Fyn, du kan ringe til os pÃ¥ 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

785件のレビュヌ

Uheldig oplevelse

Opdatering: Er efterfÞlgende blevet kontaktet og har fået en forklaring og en undskyldning -det hjÊlper ikke på det umiddelbare indtryk, men Þger dog tilliden og fortjener en anerkendelse, så har rettet lidt i stjernetildelingen.

I mandags kl. 11.00 havde jeg en aftale med en konsulent fra FOMO på hans foranledning.
Dagen fÞr modtog jeg en SMS som påmindelse om mÞdet.
Han dukkede aldrig op, og jeg fik ingen besked – dybt uprofessionelt.

自発的なレビュヌ

Hej Steen

Tak fordi du har opdateret din anmeldelse og for din Êrlige feedback til os.

Vi vil endnu en gang beklage at du ikke blev kontaktet på det aftalte tidspunkt. Det er slet ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Vi er til gengÊld glade for, at vi fik fat i dig efterfÞlgende og kunne give en forklaring og en undskyldning..

FOMO

God til at få fat i

2026幎3月24日

Hej

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi synes det er vigtigt, at man hurtigt kan komme i kontakt med sit forsikringsselskab - så det er jeg glad for, du oplever.

Vi vil dog gÞre os umage sÃ¥ vi kan nÃ¥ helt op pÃ¥ de 5 stjerner nÊste gang 😀

Det var nemt og let

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte 5 stjerner du har sendt i vores retning!

Vi mener det skal vÊre nemt og hurtigt at få hjÊlp af sit forsikringsselskab - så det er jeg glad for du oplever.

Natalie/FOMO

Skulle have delt forsikringerne om i

Hej Brian

Tusind tak for den store ros og de 5 stjerner.

Det er vigtigt for os at hjÊlpe vores kunder hurtigt videre, så det glÊder mig at hÞre, at du fik den rette og gode hjÊlp, da du havde brug for det.

Natalie/FOMO

God pris og bedre dÊkning.

God pris og bedre dÊkning.
God behandling alt i alt meget tilfreds.

2026幎2月27日

Hej Gert

Tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner.

Dejligt at hÞre at du er super tilfreds med FOMO og vores service.

En rigtig god oplevelse.

Stor venlighed og i-Þjne-hÞjde, modtagelse ved fÞrste mÞde. Hurtig opfÞlgning på aftalte detaljer. Senere spÞrgsmål fik samme gode behandling. OG ikke at forglemme et sÊt priser, der i kombination med graden af dÊkningen gjorde valget let.

Hej Henrik

Sikke en flot anmeldelse. Tusind tak for den 🙏

Hvor er det fantastisk, du mener, at vi leverer pÃ¥ sÃ¥ mange parametre. SÃ¥dan skal det vÊre at vÊre medlem hos FOMO 👍

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og for fuldt hus på antallet af stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt du har fÃ¥et god service hos FOMO. SÃ¥dan skal det vÊre 🙏

Natalie

God opfÞlgning pÃ¥ forsikrings tilbud og

God opfÞlgning på forsikrings tilbud og billiger end mit nuvÊrende forsikringsselskab.

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse af FOMO her på Trustpilot og ikke mindst for de 5 flotte stjerner!

Dejligt at hÞre, at du har fået god betjening og forsikringer hos os!

Rigtig god dag.

Natalie/FOMO

Samtale med en kompetent medarbejder er

Samtale med en kompetent medarbejder er altid godt.
I forbindelse med skifte til Fomo forsikring fra andet selskab, fÞlte jeg mig godt vejledt i forbindelse med samtale om mine aktuelle behov for forsikringsdÊkning.
Elin Boss Hansen

2026幎1月16日

Hej Elin

Hvor er vi glade for at du er blevet medlem hos os 😊
Og tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi gÞr en dyd af at levere god service og have en personlig og nÊrvÊrende tilgang til vores kunder - så det er fantastisk at lÊse, at du mener, vi lykkes med det.

Meget venlig og hjÊlpsom

Meget venlig og hjÊlpsom.
Behagelig havde tid til at hjÊlpe

2026幎1月13日

Hej JÞrgen

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sÊtter vi stor pris på.

Hvor dejligt at lÊse, at du har haft en god oplevelse med os.

Natalie/FOMO

I har god dÊkning pÃ¥ forsikringer og er

I har god dÊkning på forsikringer og er prisvenlige.

2025幎12月19日

Hej

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot og ikke mindst tak for de fem flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Hvor er det skÞnt at lÊse, at du er tilfreds.

Hurti betjening

Se hvad der videre sker

2025幎12月9日

Hej Bent

Dejligt at hÞre, du har fået god og hurtig betjening hos os. Sådan skal det vÊre.

Vi vil gÞre os ekstra umage, så vi kan få 5 stjerner nÊste gang.

God weekend.

Natalie/FOMO

Jeg fik en rigtig god rådgivning om

Jeg fik en rigtig god rådgivning om dÊkningerne i min forsikring.

2025幎12月4日

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐.

Dejligt at hÞre, at du har fået super god betjening hos FOMO. Sådan skal det vÊre.

Rigtig god weekend.

Fantastisk service

Fantastisk service, man fÞler sig velkommen. Man fÞler sig som et menneske og ikke bare en ting de vil tilbyde en masse ekstra ligegyldigt, men sÊtter sig ind i ens behov. Tusinde tak for jer

2025幎11月21日

Hej

Tak for de rosende ord og de ⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner, du har sendt i vores retning.

Flottere anmeldelse kan man vist ikke Þnske sig 😊
Vi gÞr en dyd af at levere god service og have en personlig og nÊrvÊrende tilgang til vores kunder - så det er dejligt, at du mener, vi lykkes med det.

Ha' en rigtig skÞn dag.

Cod oplevelse

Cod oplevelse

2025幎11月25日

Hej Vibeke

Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os på Trustpilot.

Det glÊder mig at hÞre at du har fÃ¥et en god oplevelse hos os! Det er vigtigt for os at give den bedste kundeservice 😊

Vi vil gÞre vores bedste for at gÞre os fortjent til 5 stjerner nÊste gang.

Ha' en god dag.

Natalie/FOMO

Personlig og nÊrvÊrende samtale samt et

Personlig og nÊrvÊrende samtale samt et tilbud der er bedre en set andre steder.

2025幎11月11日

Hej Flemming

Dejligt, at du har lyst til at sende så flot en anmeldelse i vores retning.

Hvor er det skÞnt at lÊse, at du har fÃ¥et god betjening og et godt tilbud hos FOMO. SÃ¥dan skal det vÊre 👍😊

Tak for stjernerne og rigtig god dag.

Natalie/FOMO

Jeanette er fantastisk og serviceminded

Jeanette er fantastisk og serviceminded - jeg glÊder mig til at komme "hjem" til FOMO igen. Tak for din tålmodighed Jeanette :-)

2025幎11月13日

Hej Betina

Vi kan slet ikke få armene ned over din flotte anmeldelse!
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du vender "hjem" til FOMO igen og har fÃ¥et sÃ¥ god betjening af Jeanette 🀗 Det er lige sÃ¥dan en service, som vi Þnsker at levere.

Jeg vil sÞrge for at bringe rosen videre til Jeanette, den vil hun sÊtte pris på.

Du skal have stor tak for anmeldelsen og rigtig god dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。