レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super fin service Inden vi kÞbte talte jeg med Thomas Kramer og fik en god hjÊlp herefter bestilte jeg et telt pÃ¥ hjemmesiden og aftalte at vi selv hentede det hos Isabella i vejle, sÃ¥ kom der e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skulle ha 2 stk fortelt og tok kontakt med fortelt.dk og ba om et tilbud pÃ¥ desse. Fekk tilbud tilsendt med link til hjemmesiden deres der alt var klargjordt for betaling. Jeg oversÃ¥ tekste... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sendte en forespÞrsel etter et telt som jeg ikke fant pÃ¥ fortelt.dk. Svaret kom raskt og teltet var nÃ¥ lagt ut pÃ¥ nettsiden. Bestilte og betalte teltet tirsdag. Onsdag fikk jeg mail om at teltet v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte 2 stk Isabella fortelt, 3 stk Shadow, 2 stk sidevegger, 2 stk forteltmatter og 2 stk hekules. God info og service ved ordren, forhÃ¥ndsbetalte via SWIFT bankoverf. (+50,- NOK), og levert... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Stort udvalg af fortelte fra Kampa, Isabella og Ventura. Vi guider dig til det rigtige fortelt til din perfekte campingoplevelse.

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Den beste servise.

Jeg kjÞpte issabella fortelt direkte fra danmark og det er flott servise. Jeg fikk det rett på dÞren fire dager etter jeg betalte.Det er det man kaller servise og det var jo mye biligere enn i norge.

2011幎10月15日
5぀星のうち4の評䟡

Leveransen

Allt var bra utom att jag fick bÀra tunga tÀltdelar för chauffören hade parkerat 300 meter från min bostad och ringde mig och sa att nu Àr jag framme. Jag kan inte se någon sa jag men jo nu Àr jag framme sa han Àndå. Jag går ut och kikar sa jag och gick lÀngs min vÀg vilket var tur annars hade jag gått miste om min leverans. Uselt fraktbolag som borde ha en mindre vagn med sig så de kan leverera som det Àr tÀnkt.

2011幎10月12日

Allt från 2 stjÀrnor till 5 stjÀrnor

5 stjÀrnor får Thomas på fortelt.dk för toppenbra services, hjÀlp, tillmötesgående, han har gjort ett otroligt jobb trots att vi endast har mailat till varandra.
2 stjÀrnor får transportbolaget och det p g a att mitt förtÀlt hamnade i Stockholm dÀr det låg dÀr i 2 dagar, jag mailade till Thomas som i sin tur tog kontakt med de som har hand om transporten MEN dÀrefter har allt varit bra, leverans hem till min dörr.

2011幎8月29日
5぀星のうち5の評䟡

God kvalitet til lav pris og levert på dÞra!

Er kjempe fornÞyd med Isabella Forum forteltet med ekstra vegg og teppe som eg kjÞpte. Bestilte og rask levert på dÞra slapp tenke på fortolling inn til Norge. Gleder oss masse til å feriere med det nye telte i sommer , kan anbefale alle å handle her ... Var litt skeptisk med å betale varen fÞr eg fikk den, men er nå en kjempe fornÞyd kunde som har anbefalt dette stede til andre venner på vestlande /Norge.

2011幎6月21日
5぀星のうち5の評䟡

Allt Mycket Mycket Bra!!!!!!

Mycket bra rakt igenom! SÀljaren TOMAS mycket vÀnlig och kunnig! RejÀlt bemötande! Snabb leverans på bra varor. Inga problem med någonting. Billigt, över 30 % lÀgre Àn i Sverige.
SÀkert stÀlle att handla på. /Tore Forssén/ 0730-655040.

2011幎5月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス