Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... もっと見る
Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... もっと見る
De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor ee... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
当該企業による記述
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Klaar en duidelijk uitgelegd
Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

Leerzame Cursus
Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

Duidelijk
Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.

Leuke Challenge
Leuke opdrachten, de 1e challenge vind ik wel een lastige, maar dat kan je als een uitdaging zien. Vanwege wat problemen konden we helaas met de Challenge niet verder gaan, maar daar wordt door Jeroen van der Ploeg soepel mee omgegaan.

Fotografie Ploeg からの回答
Workshop of online cursus is top
Workshop of online cursus is top. Heel duidelijk echt gewoon heel goed

Fotografie Ploeg からの回答
Heb echt genoten van de workshop met…
Heb echt genoten van de workshop dierenfotografie blijdorp met goede uitleg en goeie tips.
Na het inleveren van de foto's hebben we mooie feedback met tips gehad.
Kortom het is echt een aanrader.
Mvg ronald spee

workshop macrofotografie
Afgelopen vrijdag workshop macrofotografie gedaan bij de vlindertuin in Waarland.
Best wel heavy met telelens maar met de goeie uitleg, enthousiasme en zeker de tips en tricks van Jeroen ga ik zeker ook hier mee verder.
Maar zeker ook even kijken voor een macrolens.
Dank je wel.

Een tevreden beginner
Ik ben een beginner in de fotografie.
De online cursus fotografie is een goede start hierin. Duidelijke uitleg, de mogelijkheid om je foto's in een besloten groep te laten zien en feedback te krijgen.
Ik ben zeer tevreden

basis en vervolgcursus
Inmiddels basis en vervolgcursus, macrocursus gevolgd, 1x naar Pantropica voor een workshop en nu bezig met de Inmiddels 3e challenge.
Ook de diverse hulpkaarten zijn heel fijn.
Juist vanwege het aanbod, uitleg en prijskwaliteit verhouding maakt dat ik steeds terug kom.
Chappeau Jeroen!

Fijne en mooie fototraining
In twee uur tijd heeft Jeroen ons meegenomen in de geheimen van de smartphone fotografie. Uitleg was heel helder en hij gaf aandacht aan iedereen in de groep. Een mooie route door Rotterdam die ondanks het regenachtige weer veel mooie foto momenten opleverde. Ik raad iedereen deze cursus aan die iets meer uit zijn smartphonecamera wil halen.

Fijne cursus en workshop
De workshop dierenfotografie was erg leuk en leerzaam. Jeroen geeft duidelijke uitleg en aandacht voor iedereen.
Ook erg tevreden met de online basiscursus fotografie.

Heldere uitleg
De uitleg bij de diverse modules/lessen is helder. De feedback op de ingestuurde foto's is waardevol en stimuleert om de perfecte foto te maken.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。