Fotografie Ploeg レビュー

10,712
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor ee... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 写真学校
  2. 職業・教育の提供業者
  3. 教育機関
  4. 写真家
  5. 写真教室

当該企業による記述

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

当該企業による記述

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

連絡先

(10,712)

過去12か月のレビュー数: 815

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Duidelijke uitleg en handige voorbeelden.

Mooie duidelijke uitleg. Verzorgde voorbeelden en een handig mapje.

2026年4月22日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat de voorbeelden je goed op weg helpen. Ook mooi dat de Foto Buddy met het handige mapje een fijne ondersteuning is tijdens het fotograferen.

5つ星のうち5の評価

Helemaal tevreden echt top en een hele…

Helemaal tevreden echt top en een hele goede uitleg. Zeker een dikke aanrader

2026年6月24日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de online fotocursus je bevalt en dat de uitleg duidelijk en prettig te volgen is. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met alles wat je nog gaat leren.

5つ星のうち5の評価

Ik had de verkeerde cursus besteld

Ik had de verkeerde cursus besteld. Eén telefoontje en het was geregeld en kreeg gelijk de goede cursus. Super vriendelijk, goede service!!

2026年6月23日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat fijn dat je jouw ervaring deelt! Gelukkig kon ik je na één telefoontje direct helpen en de juiste online fotocursus voor je klaarzetten. Goede service vind ik belangrijk. Veel plezier met de cursus en bedankt voor je mooie woorden!

Buddy kaarten 3 delen.

De buddy kaarten zijn een goede steun bij het maken van foto's in diverse situaties, echte buddy 's.

2026年6月23日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de Foto Buddy kaarten je ondersteunen in verschillende fotografiesituaties. Dat ze echt als een handige buddy met je meegaan tijdens het fotograferen, is precies waar ze voor zijn gemaakt.

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus

Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Je leert je camera echt kennen, van de basis tot de meer uitgebreide instellingen. Wat ik ook erg fijn vond, is dat de handleidingen van verschillende camera's gewoon in de cursus staan. Daardoor hoef je niet zelf eindeloos op zoek naar informatie.
De uitleg van Jeroen is duidelijk, rustig en goed te volgen. De video's zijn van goede kwaliteit, het beeldmateriaal is helder en de app werkt zonder problemen. Alles speelt soepel af, zonder haperingen, waardoor je je volledig kunt concentreren op de les.
Ik werk in de zorg en heb daardoor onregelmatige werktijden. Juist daarom is deze cursus ideaal. Ik kan de lessen volgen wanneer het mij uitkomt en in mijn eigen tempo.
De werking en instellingen van de camera worden stap voor stap uitgelegd. Dankzij de uitleg van Jeroen snap ik eindelijk de belichtingsdriehoek. Dat onderwerp vond ik altijd lastig, maar nu is het me echt duidelijk geworden. Ook wordt uitgebreid uitgelegd welke instellingen en functies je camera heeft, wat ze doen en welke verschillende lenzen er zijn en waarvoor je ze gebruikt.
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen aan iedereen die zijn camera echt wil leren begrijpen. Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

2026年4月20日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een geweldige review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring zo uitgebreid te delen! Fantastisch om te lezen dat de online basiscursus fotografie je heeft geholpen om je camera echt te begrijpen en dat zelfs de belichtingsdriehoek nu duidelijk is. Fijn dat je de cursus door je onregelmatige werktijden op je eigen tempo kunt volgen. Ik wens je heel veel plezier met alles wat je hebt geleerd en hopelijk zie ik je terug bij een vervolgcursus of een van mijn workshops.

5つ星のうち4の評価

Het wordt duidelijk en goed uitgelegd

Het wordt duidelijk en goed uitgelegd. Zeer tevreden en al veel geleerd

2026年6月22日

Fotografie Ploeg からの回答

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de online fotocursus duidelijk is opgebouwd en dat je in korte tijd al zoveel hebt geleerd. Ik wens je veel plezier met het verder ontdekken van de mogelijkheden van je camera.

Workshop basis fotografie

De workshop basis fotografie gedaan.
Heel veel geleerd in 1 dag.
Was erg leuk en Jeroen legt alles heel goed uit .
Aanrader !!

2026年6月21日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat je tijdens de workshop basisfotografie zoveel hebt geleerd. Ik doe mijn best om alles stap voor stap en duidelijk uit te leggen. Bedankt voor je aanbeveling en hopelijk zie ik je nog eens terug bij een andere workshop of online fotocursus.

5つ星のうち5の評価

Wat voor mij heel belangrijk is dat het…

Wat voor mij heel belangrijk is dat het laagdrempelig is. Jeroen legt het rustig en in begrijpelijke taal uit. Hij krikt je zelfvertrouwen op en stimuleert je om aan de slag te gaan. Maar dat kun je doen in je eigen tempo.
Prijs van de cursus is het dubbel en dwars waard!

2026年6月19日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een prachtig compliment. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Mooi om te horen dat de online fotocursus laagdrempelig is en dat je in alle rust op je eigen tempo kunt leren. Dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen en met plezier aan de slag gaat, betekent veel voor mij.

Tof om te volgen

Nog maar pas begonnen maar al veel bijgeleerd .
Duidelijk uitleg en de opdrachten zijn leuk

2026年6月19日

Fotografie Ploeg からの回答

Fantastisch dat je zo enthousiast bent gestart! Mooi om te horen dat je met de online fotocursus nu al veel hebt geleerd en plezier hebt in de opdrachten. Veel succes met de rest van de cursus.

Leuk

Gewoon normaal en duidelijk

2026年6月18日

Fotografie Ploeg からの回答

Mooi om te horen! Bedankt voor je review. Fijn dat de online fotocursus duidelijk is en zonder ingewikkelde uitleg direct toepasbaar is. Daar doe ik het voor.

Goeie cursus

Dit heeft mij heel erg geholpen om mooiere fotos te maken en ik zou dit zeker aanraden

2026年6月18日

Fotografie Ploeg からの回答

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Mooi om te horen dat de online fotocursus je heeft geholpen om mooiere foto's te maken. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met alles wat je nog gaat vastleggen.

5つ星のうち5の評価

Alles is zeer duidelijk en…

Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk

2026年6月9日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat fijn dat je jouw ervaring deelt. Mooi om te horen dat de online fotocursus duidelijk en overzichtelijk is opgebouwd. Ik wens je veel plezier met het verder ontwikkelen van je fotografie.

5つ星のうち5の評価

Goede training waarin alles op een…

Goede training waarin alles op een rustige manier wordt uitgelegd. In de training zit een logische opbouw

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een mooie terugkoppeling. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn dat de online fotocursus rustig is opgebouwd en je stap voor stap meeneemt in de wereld van fotografie.

duidelijke lesmateriaal

duidelijke lesmateriaal. en goede hulp gekregen toen bleek dat ik per ongeluk de verkeerde bewerkingscursus had gekozen.

Fotografie Ploeg からの回答

Geweldig dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat het lesmateriaal duidelijk is. Gelukkig kon ik je snel helpen toen bleek dat je per ongeluk de verkeerde Lightroom cursus had gekozen. Ik wens je veel plezier met de juiste cursus!

5つ星のうち5の評価

Fijne cursus, kan het van harte aanbevelen!

Hele duidelijke instructies, fijne feedback waar je echt wat mee kunt.
Gecombineerd met een community waar je op een veilige manier je creaties kunt laten zien.
Ik volg nu de basiscursus maar zal zeker verdergaan met een vervolgcursus.

2026年6月16日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de online basiscursus fotografie je zo goed bevalt en dat de persoonlijke feedback je echt verder helpt. Veel succes met de vervolgcursus. Ik kijk uit naar je volgende foto's!

Leuke en leerzaam

Leuke en leerzame lessen en ik leer meer van mijn camera en hoe ik mooie plaatjes fotografeer.

2026年6月16日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat mooi om te horen dat je zoveel plezier hebt in de online fotocursus! Fijn dat je steeds meer uit je camera haalt en ontdekt hoe je nog mooiere foto's kunt maken. Veel succes met de volgende lessen!

Aantrekkelijke digitale fotografiecursus.

Fotografie Ploeg (Jeroen) geeft door middel van video's duidelijke uitleg. Een groot voordeel vindt ik dat je de cursus in eigen tempo kunt volgen en dat je handzame buddy's (hulpkaarten) bij de cursus ontvangt. Ook de instellingen van de diverse fotocamera's worden verstrekt. Dit alles voor een redelijke prijs.

2026年4月13日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een mooie en uitgebreide review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen! Fijn dat de online fotocursus, de Foto Buddy's en de uitleg over de camera-instellingen je zo goed bevallen. Ik wens je nog veel plezier met fotograferen en hopelijk zie ik je binnenkort terug bij een volgende cursus of workshop.

5つ星のうち5の評価

Ik vind de cursussen zeer waardevol

Ik vind de cursussen zeer waardevol. Als wordt heel logisch en duidelijk opgebouwd.
Ook de uitleg van camera's is erg fijn.
Het boekje met de kaarten vind ik zeer prettig.
Kortom: blij dat ik dit gevonden heb

Fotografie Ploeg からの回答

Wat fijn dat je jouw ervaring met mij deelt! Mooi om te horen dat de online fotocursussen, de uitleg van de camera's en de Foto Buddy's je zo goed bevallen. Dat je blij bent dat je Fotografie Ploeg hebt gevonden, is een prachtig compliment. Bedankt daarvoor!

Heel goede beknopte uitleg

Heel goede beknopte uitleg

2026年6月14日

Fotografie Ploeg からの回答

Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat de online fotocursus precies biedt wat je zocht. Duidelijk, praktisch en zonder onnodige ingewikkelde uitleg. Veel plezier met fotograferen!

Zeer compleet

2026年4月12日

Fotografie Ploeg からの回答

Wat een mooi compliment. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat je de online fotocursus als compleet ervaart. Ik wens je veel plezier met alles wat je nog gaat leren en fotograferen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。