48480518 レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Schmiths Materieludlejning ApS Kvistgård Skov & Park ApS Fredensborg Skov & Have ApS er virksomheder der både udlejer materiel og sÊlger trailere samt Have & Park udstyr.

たあたあ

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Hold jer vÊk!

Hold jer vÊk!
Skamfuld kundeservice. Det pryder sig af at vÊre Husqvarna forhandler men vil på ingen måde overholde de betingelser for kunder af Husqvarna.
Skamfuldt!

2023幎7月27日

Fredensborg Skovl & Humbug

Fredensborg Skovl & Humbug

Jeg har kÞbt mange maskiner hos FSH som jeg alle har brugt professionelt. Det fortryder jeg nu.
I maj 2022 kÞber jeg en stor grÊsslåmaskine på batteri fra Husqvarna hos dem. En dejlig maskine, men allerede fra starten har den udfordinger, hvor den slukker kort efter at man tÊnder den. Jeg tror fÞrst at det er noget jeg gÞr forkert, men efterhånden sker det hyppigt og den kan nu heller ikke registrere det ene batteri lÊngere.

Jeg indleverer til rep. i efteråret. Havde nok håbet på en ny maskine, men det vil FSH ikke.
Jeg henter maskinen igen og får at vide, at det var en fejl på tÊnd-sluk knappen. De prÞver fÞrst at få mig til at betale, men jeg gÞr dem opmÊrksom på garantien. Jeg kÞrer ud til kunde og konstaterer at maskinen fortsat er defekt. Faktisk er den nu så dårlig, at jeg slet ikke kan anvende den.

Fredensborg Skov & Have vil stadig ikke give mig en ny. Ikke fÞr de har hÞrt fra Husqvarna. De fralÊgger sig fuldstÊndig ansvaret og tilbyder ikke engang en lånemaskine.
Jeg er nu - mindre end 1 år efter indkÞb af ny maskine - nÞd til at kÞbe ny. 2 uger efter indlevering for anden gang og jeg
har jeg stadig intet hÞrt fra FSH.
Det vildeste svineri jeg nogensinde har mÞdt.
Hold dig langt vÊk!

2023幎5月1日

Overholdt ikke aftale

Vi har kÞbt flere Stihl maskiner hos Fredensborg Skov og Have, men vi har nu haft fÞlgende dårlige oplevelse.

Mandag den 18.10 indleverede vi vores Stihl hÊkkeklipper til reparation. Ekspedienten fortalte i den forbindelse, at vi ville blive kontaktet af firmaets vÊrksted med en pris inden pÃ¥begyndelsen af reparationen - “for vi reparerer aldrig noget, hvis det ikke kan betale sig i forhold til nyprisen”. Da vi intet hÞrte derefter, ringede vi til firmaet torsdag den 28.10 og fik oplyst, at hÊkkeklipperen nu var repareret - men altsÃ¥ uden at vi var blevet kontaktet fÞrst med en pris. Prisen for reparationen var endt pÃ¥ 1.212 kr. Vi svarede, at vi ikke var tilfredse med 1) at Fredensborg Skov og Have ikke havde overholdt aftalen om at kontakte os inden pÃ¥begyndelsen af reparationen, og 2) at prisen for reparationen oversteg den pris, vi kan kÞbe en ny og helt identisk hÊkkeklipper for (1.200 kr. hos en konkurrent pÃ¥ nettet). Ekspedienten gav os derefter et nedslag, sÃ¥ vi endte pÃ¥ 1.067 kr. - altsÃ¥ blot 133 kr. under prisen pÃ¥ en helt ny maskine. Han sagde: “jeg er ikke tilfreds med forlÞbet, men det er det bedste, jeg kan gÞre”...

Vi synes, at det en temmelig speciel forretningsmodel: Når Fredensborg Skov og Have ikke overholder en aftale, synes firmaet, at det er kunden, der må bÞde.

Vi er ikke tilfredse!

2021幎10月28日
自発的なレビュヌ

Nu er kÊden da hoppet helt af!

Ved mit fÞrste forsÞg (mÃ¥neder tilbage) pÃ¥ at kÞbe et nyt og TILSVARENDE Oregon-svÊrd 45 cm., til min medbragte kÊdesav, var alt hvad jeg kom hjem med – en beregningsmodel, til selv at finde det svÊrd som DE skulle sÊlge mig – til trods for, at jeg flere gange spurgte den kvindelige ekspedient, om hun ville vÊre sÞd at hjÊlpe med at finde det rette svÊrd.

Ved mit andet besÞg i butikken, overtalte Henrik mig til, at kÞbe BÅDE nyt svÊrd og kÊde, som var 5 cm. lÊngere end det originale (idet der var udsolgt af 45 cm.). Han pÃ¥stod (og pÃ¥stÃ¥r STADIG), at min sav er blevet bedre af at fÃ¥ et lÊngere svÊrd pÃ¥.

Da jeg sÃ¥ i sidste uge henvender mig, fordi kÊden kÞrer for stramt i rillen – efter at have vÊret hoppet af, konstaterer mekanikeren, at saven kÞrer med ALT for stor et svÊrd, til en lille ”Kina-motor” - og anbefalede, at gÃ¥ ned til 38 cm. Ekspedienten tilbÞd at ombytte svÊrd/kÊde til 50 cm. (original) sÃ¥fremt jeg kunne forevise en kvittering pÃ¥ 842 kr. Men da jeg kom tilbage en time senere med kvitteringen, havde Chefen Henrik annulleret aftalen om ombytning – med pÃ¥standen om, at det nu var min egen skyld – fordi kÊden havde vÊret hoppet af.
Jeg har da ellers aldrig fÞr oplevet, at en kÊde bliver Þdelagt, af at hoppe af???
Da Henrik, telefonisk, besvarede min klage-mail, forholdt jeg ham for mekanikerens udtalelse om at kÊdesaven var forkert dimensioneret, svarede Henrik bare: "Det har mekanikeren ikke en skid forstand på!! Du skal bare kÞbe en ny kÊde til det store svÊrd".

SÃ¥ nu kan jeg sÃ¥ starte forfra med at finde det originale svÊrd og kÊde til min kÊdesav – med et tab pÃ¥ 842 kr.

DÃ¥rlig STIHL!!!!

2021幎10月20日

Kan ikke anbefales

Dette er sendt til Fredensborg Skov Og Have efter misvisende prissÊttelse:

Tak for fremsendte

Videresend venligst dennne e-mail til rette vedkommende.

KÊre Fredensborg Skov og Have!

Ingen klager på det udfÞrte stykke arbejde. Den kÞrer som en drÞm og fÞles ny.

Det der dog er noget foruroligende er måden som kommunikationen har vÊret vedr. belÞb for udfÞrt arbejde. Mere om det senere.

Jeg afleverede maskinen d. 8/6 og kunne hente igen d. 30/6. Jeg ringede den 28/6 og der var i ikke startet på den endnu?
Jeg kan ikke huske navne på de mennesker jeg har snakket med, men har cirka snakket med 4 forskellige. Og det leder mig til prisen på fremsendte faktura. Min fÞrste oplyste pris var: 3.100,- nÊste pris var ca. 4.500,- ?
Da jeg ringede den 28/6 var prisen ( da i nu havde fundet fejlen) Max 4.800,- inkl service og reservedele. Da jeg hentede maskinen den 30/6 fik jeg at vide i ville fremsende faktura og jeg ikke kunne betale med det samme? Udsagnet var at mekanikeren ikke havde priserne på alle reservedele? Men da jeg ringede den 28/6 gennemgik vi over telefonen hvad de enkelte ting kostede og jeg fÞlte mig helt tryg.

Ovenstående er en oplysning på hvordan Jeres forretningsstrategi ikke er tilstedevÊrende. Jeg kan og vil ikke videregive Jeres kompetance eller mangel på samme, til nogle af mine samarbejdspartnere eller kollegaer, og vil ikke anbefale Jer til egen omgangskreds.
I har hermed tabt en kunde som godt nok ny i kommunen, men ellers har rigeligt at lave indenfor netop Jeres kompetancer
.. eller mangel på samme.

2021幎7月1日

Overholder ikke deres pris

Jeg forhÞrte mig efter en pris på husqvarna automower 305 som er en grÊs robot.
Modtager et opkald en fredag og får en pris på ca 9500 kr med moms for maskinen inklusiv installation på min adresse.
Personen ville ringe mig op mandag morgen så det hele kunne blive bekrÊftet.

Efter nogle uger modtager jeg et opkald fra Edith fra administrationen.
Hun siger at der ligger en seddel på hendes bord med mit Þnske på en robot og om jeg stadig er interesseret ? ja det er jeg.

Efter yderligere nogle dage får jeg en pris fra Edith på ca 11.700 kr med moms.

godt og vel 2.200 kr dyrere end den fÞrste pris jeg modtog.

Ham der havde givet mig prisen på 9.500 kr var ikke lÊngere i firmaet og hun ville ikke lave arbejde ved mig til den pris.

SÃ¥ nu skal jeg som kunde betale 2.200 kr mere fordi at de har lavet en fejl.

Det er utrolig dårlig stil fra dette firma.

Jeg ligger i hvert fald mine penge et andet sted fremover.

2021幎5月5日

Fredensborg Skov og Have

Fredensborg Skov og Have: Hold jer langt vÊk!
Henrik, som ejer Fredensborg Skov og Have er ikke alene en uforskammet flab, han er ogsÃ¥ en lÞgner og svindler. HOLD JER LANGT VÆK.

Havde afleveret en velfungerende og velkÞrende plÊneklipper til reparation fordi startsnoren var gået. Får besked om at ikke alene startsnoren, men også tÊndspolen og karburatoren skal udskiftes formedelst kr, 2.100 alene i dele.
Dette pÃ¥ en VELFUNGERENDE og VELKØRENDE maskine, som kÞrte perfekt indtil snoren gik!

På mit spÞrgsmål om hvordan det hÊnger sammen at en velkÞrende maskine pludselig skal have ny tÊndspole og karburator er lÞgner-Henriks svar at blive truende og uforskammet; det er det eneste svar svindlere kender, når de bliver taget i forsÞget på at bedrage kunderne!

Hold jer vÊk fra Fredensborg Skov og Have - Henrik er en lÞgner og bedrager. Den tykke dame i butikken er forÞvrigt lige så uforskammet.

2017幎10月5日
自発的なレビュヌ

Super service. Flinke folk. Fine priser.
Hurtig og professionel assistance - både i telefon, pr. mail og i butik.
Hvad mere kan man Þnske sig ?
Fredensborgskov&have har lige fået en ny meget tilfreds kunde :-)

2017幎6月24日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt en Stihl motorsav MS260 Farmbos. Fik en super service og en meget prÊcis forklaring på hvordan motorsaven virker og holdes ved lige.
Er du i tvivl om hvad du skal bruge af udstyr, kan jeg kun anbefale dig et besÞg i deres butik. De har alt hvad hjertet begÊrer.

2010幎1月20日