2.8

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

uprofessionelle og doven.

De havet lukket, derefter blev jeg omstillet til en ny lÊge David Top

Og jeg ventede og ventede, da de enlig tog telefonen sagde de et “Þjeblik”
Og jeg ventede IGEN helt op til 30 minutter sÃ¥ lÊgger jeg pÃ¥ og prÞver at ringe dem op igen, og de var lukket sÃ¥ jeg ventede et “Þjeblik” sÃ¥ de kunne lukket telefonen. De er virklige uprofessionelle og doven.

2025幎7月18日

FrederiksberglÊgerne - Anne K.V. Jensen

Anne Kathrine Valeur Jensen
fik jeg tildelt da min davÊrende lÊge delte praksis. Efter et par konsultationer med besked om at jeg nok var deprimeret og hvorfor jeg ikke ville have lykkepiller, ( det er jo så normalt, åbenbart!), bad jeg om ikke at komme i konsultation hos denne lÊge. Det lod sig ikke gÞre og da jeg igen bad om en undersÞgelse, et sundhedstjek fordi jeg efter lungebetÊndelse fik heartburn og hjertekrampen, og tildelte det stress, så var det jo ifÞlge lÊgen nok mere depression og psykisk betinget. Nej et hård belastet job og en fysisk belastning (såvel psykisk, isÊr når lÊgen ikke lytter) som lungebetÊndelse jo er, kan, som mange har erfaret, udlÞse en stressreaktion - isÊr hvis man ikke får den nÞdvendige hvile.....
Denne lÊge lytter simpelhen ikke til patienten og ....ja!. Vi har nu skiftet lÊge.

2017幎10月2日
自発的なレビュヌ

LÊge Gitte Kiellberg Larsen er absolut ikke anbefalings vÊrdi.

Denne lÊge Gitte Kiellberg Larsen er absolut ikke anbefalings vÊrdi.

Jeg havde fået et rÞdt mÊrke på min kind, dette er sket nogle gange hen over det sidste år, det har en varighed på 3-7 dage, så jeg gik til min lÊge og fik en henvisning til en hudklink.

Jeg fik en tid hos Gitte små 14 dage efter og mÊrket var selvfÞlgelig vÊk, men har taget billeder af det hver dag, så lÊgen kan se hvad det var for noget og hvordan forlÞbet var var gået.

LÊgen: Du får et rÞdt mÊrke på kinden som forsvinder igen efter 3-7 dage.
Mig: Ja.
LÊgen: Det er vÊk nu.
Mig: Ja.
LÊgen: Har du billeder af det?
Mig: Ja, og rÊkker hende USB stikket med alle billederne på.
LÊgen: Har du ikke billederne på din telefon?
Mig: Nej de ligger på USB stikket.
LÊgen: Dem vil jeg ikke se, virus og al sådan noget.
Mig: Øhh nå.
LÊgen: MÊrket er jo gået vÊk nu, og det har det også gjort de andre gange, så det er nok ikke farligt.
Mig: Det ville da vÊre rart at finde ud af hvad det er, og hvorfor det kommer ikk’?.
LÊgen: Du må bare lÊre at leve med, tak for i dag, også blev jeg sendt ud af dÞren.

Ca. 4 minutter tog det at komme til den konklusion, og jeg mistede 1,5 times lÞn.
Jeg har aldrig oplevet noget ligene, hun spurgte ikke engang om jeg havde mulighed for at lÊgge billederne over på et andet medie, også komme ned med billederne til hende, så hun kunne danne sig en ide om hvad det kunne vÊre, nÊÊ bare ud af vagten med mig.

2017幎2月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ