Jeg havde kÞbt og betalt en vare. EfterfÞlgende foretog jeg endnu et kÞb. Dermed kom jeg over grÊnsen, hvor kÞbet er fragtfrit. Jeg kontaktede Frederikssund Foto telefonisk, hvor sagen blev klaret ved... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
- Super service. Jeg er vild med, at der medfÞlger en seddel med en hÃ¥ndskrevet underskrift - Hurtig levering - Ordrenummer 9438 - 17/7-26 - Varen er i top - Jeg fÃ¥r lyst til at kÞbe igen,... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt en del bÃ¥de smÃ¥ og stÞrre ting hos Frederikssund Foto. Denne gang var det bare en modlysblÊnde, men alligevel oplevede jeg igen lynhurtig levering af produktet, som iÞvrigt levede fuldt o... ãã£ãšèŠã
Jeg har inden for en kortvarig periode handlet et par gange hos Frederikssund Foto. Det var i begge tilfÊlde positive oplevelser med varer i rigtig god kvalitet. Mht. leveringen af den fÞrste vare, tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Siden vores start i 1970 har vi vÊret dedikerede til at tilbyde vores kunder den bedste service og ekspertise inden for fotoverdenen. Vi mener det er vores fornemmeste opgave at vejlede og rådgive vores kunder gennem deres fotorejse. Uanset om du er en erfaren fotograf eller blot udforsker passionen for fotografi, er vores dÞr altid åben til at svare på spÞrgsmål og give råd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super hurtig leverance
Super hurtig leverance, produktet er i overensstemmelse med beskrivelsen
Meget tilfreds
Lille butik der fungerer bedre end mange af de store.
Bestilte en tripod tirsdag og onsdag formiddag var den leveret, super information under vejs.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, gode produkter til en god pris
Jeg kÞbte en brugt Nikkor 200-500mmâŠ
Jeg kÞbte en brugt Nikkor 200-500mm objektiv, og den er som NY. Levering gik hurtigt, og pakken var godt og grundigt emballeret. Helt igennem en god oplevelse, at handle ved Frederikssund foto.
Fik det bestilte objektiv som varâŠ
Fik det bestilte objektiv som var pakket meget godt ind også til tiden.
Jeg kÞbte nogle flotte fotorammer
Jeg kÞbte nogle flotte fotorammer, som var nemme at finde og bestille. Der er stort udvalg. Der er hurtig levering, jeg bestilte lÞrdag eftermiddag og modtog varerne allerede nÊste tirsdag.
Hurtig og fin handel
Hurtig og fin handel. Rimelig pris. Kan varmt anbefales.
Super hurtig levering
Super nemt at bestille og modtog varen allerede efter et dÞgn. Mere kan vist ikke forlanges
Jeg var pÃ¥ jagt efter en 100-400 zoomâŠ
Jeg var på jagt efter en 100-400 zoom fra Sgma eller Tamron.
Så dog nogle vidoer på you tube om nettop Tamon'en jeg valgte at kÞbe.
Og I var de eneste der åbenbart havde denne Zoo, så godt hurtigt lev.
Dog må I gost få stÞrre SD kort end end 256 gb
Lynhurtig levering - også selv om du bare kÞber en mindre ting.
Jeg har kÞbt en del både små og stÞrre ting hos Frederikssund Foto. Denne gang var det bare en modlysblÊnde, men alligevel oplevede jeg igen lynhurtig levering af produktet, som iÞvrigt levede fuldt op til forventningerne. Det er et godt og trovÊrdigt sted at handle, og jeg kan varmt anbefale Frederikssund Foto.
Min varer blev hurtigt afsendt afâŠ
Min varer blev hurtigt afsendt af Frederikssund Foto, selv om det kun var en beskeden ordre, så jeg er meget tilfreds med varen og måden forretningen behandler kunder på
Ingen problemer med kÞbet
Hurtig levering og fin kvalitet pÃ¥âŠ
Hurtig levering og fin kvalitet pÃ¥ produktet ð
Hurtig og prÊcis levering. Klar anbefaling herfra.
Fik min ordre leveret dagen efterâŠ
Fik min ordre leveret dagen efter bestilling.
Hurtig levering og fotoalbums var somâŠ
Hurtig levering og fotoalbums var som forventet ð
Super god oplevelse
Super god oplevelse at handle ved Frederikssund Foto. Gode tilbud og meget hurtig levering.
Hurtig ekspedition
Meget tilfreds
Som altid hurtig levering - flotte fotorammer. Meget tilfreds. Bestiller helt sikkert herfra igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã