Relativt lÃ¥ng leveranstid, men det var de ocksÃ¥ tydliga med vid bestÀllning, sÃ¥ inget som drar ned betyg. Returer Àr rent administrativt enkelt, dock fÃ¥r man betala för returfrakten om man inte pra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Extremt bra kundservice. Jag köpte nÃ¥gra tröjor varav en var för liten och jag fick returnera den gratis, Àven fast de Àr baserade i Storbritannien. Hur skönt som helst. De Àr Àven vÀldigt snabba... ãã£ãšèŠã
Jag Àr pro och stÀller mycket höga krav pÃ¥ leverantörer och handlar regelbundet frÃ¥n flera leverantörer pÃ¥ nÀtet. Freestyle Xtreme har kanske branschens bÀsta service. LjusÃ¥r bÀttre Àn mÃ¥nga andra akt... ãã£ãšèŠã
Jag var lite osÀker för att jag aldrig bestÀllt frÃ¥n FreestyleXtreme förr och nÀr det stod 1-3 dagar i leveranstid frÃ¥n att ordern behandlats log jag och tÀnkte 1-3 veckor. Dock dök mina saker upp dag... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varning! BestÀll ej, inga varor kommer
Varning, verkar ha gått i kk eller något, ingen svarar, inga varor. BestÀll EJ
Sidan Àr borta
Sidan Àr borta, det går inte att bestÀlla eller något. Har bestÀllt en hjÀlm tror inte jag komma få den. Sidan Àr fake
rekommenderas, var dock observant att returer kostar pengar om inte kundservice först kontaktas
Relativt lång leveranstid, men det var de också tydliga med vid bestÀllning, så inget som drar ned betyg.
Returer Àr rent administrativt enkelt, dock får man betala för returfrakten om man inte pratar med kunddservice, FörbÀttring i framtiden Àr fri frakt eller att det åtminstone Àr vÀldigt tydligt hur mycket returfrakten kostar.
Aldrig en bestÀllning från dessa igen
Riktigt dåligt företag. BestÀllde varor i februari månad och skickade en vara på retur för byte av storlek. Har Ànnu (efter 2,5 månad) inte fått varan. Vid kontakt med företaget har jag haft kontakt med 5 olika personer.

Extremt lÃ¥ng leveranstid 21 dagar förâŠ
Extremt lång leveranstid 21 dagar för en vara som enligt hemsidan fanns i lager.

FreestyleXtreme Sverige ããã®åç
Great products and shopping experience
Great shopping experience and quick delivery.
Good prices.
Bra pris och mycket snabb frakt
Bra pris och mycket snabb frakt!
Var lite tveksam innan, fast hÀr kommer jag handla fler gånger!
Två tummar upp
Två tummar upp. Hittar verkligen inte något att klaga på. Fick varorna i tid, samt tydlig information om hur returer går till ifall jag skulle vara missnöjd med något.
Seriöst företag, bra kundkontakt.
Snabb leverans synd att vissa grejer vaâŠ
Snabb leverans synd att vissa grejer va restade

Fungerade snabbt och enkelt
Fungerade snabbt och enkelt! Bra måttangivelser för handskarna.
Fungerar bra
Snabbt å smidigt
Bra ryggsÀck!
Produkten kom fram hel och fin, och nÀr den skulle.
Allt fungerade jÀttebra
Allt fungerade jÀttebra. Snabb leverans
Bra kundkontakt och fina produkter
Snabb frakt. Rekommenderas!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹