レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle finde en ny frisÞr i lokalomrÃ¥det, og valget faldt pÃ¥ Hair By Stender pÃ¥ Farum Bytorv. Jeg fik tilbudt en tid hos eleven Misha, som er pÃ¥ sidste Ã¥r af den 4-Ã¥rige frisÞruddannelse. Hol... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender pÃ¥ StrÞget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine Þnsker og kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

I had my eyebrows done today, and I’m extremely unhappy with the result. They look very uneven and badly shaped, with empty spots, missing color, and one side higher than the other. It honestly lo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Normalt laver jeg ikke anmeldelser pÃ¥ diverse platforme, men hands down til deres nyeste medlem, Burak, som gjorde hele min oplevelse til noget sÃ¥ unikt at den fortjener mere end 5 stjerner. Tak... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Stender lÊgger vi vÊgt på, at man som kunde fÞler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisÞr og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gÞr vores bedste for at imÞdekomme Þnsker, samtidig med at vi giver vores Êrlige input. Vores frisÞrer brÊnder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gÞr Stender til en af Danmarks bedste frisÞrer. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tÊt samarbejde med Loréal og Wella.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Stender - BirkerÞd

Jeg har nu i mange år kommet hos Stender i BirkerÞd og jeg går hver gang ud med en fÞlelse af glÊde og bare lige et lille strå af ekstra selvtillid.
Jeg kan varmt anbefale Stender BirkerÞd hvor jeg aldrig har oplevet andet end at blive mÞdt af mange smil, god service og dygtige medarbejdere. Jeg har altid fÞlelsen af at blive behandlet med respekt, nysgerrighed og engagement, hvilket gÞr det til en dejlig oplevelse hver gang jeg kommer der! Og når jeg trÊder ud derfra går jeg altid afsted med et smil på lÊben, en fantastisk ny frisure og med lidt mere rank ryg.
De aller varmeste anbefalinger til Karina og hele slÊnget i BirkerÞd 🙏

2024幎2月26日

KÊre Christina

Tusinde tak for de 5 stjerner og de flotte ord om Karina og Stender BirkerÞd.
Vi vil sÞrge for at rosen straks kommer til BirkerÞd-teamet :-)

Hair by Stender - Ringsted

Hair by Stender - Ringsted

Var oppe og få page klippet mit hår af den sÞdeste frisÞr-elev.
Jeg kan godt lide at hjÊlpe frisÞr-elever med at udvikle sig under deres uddannelse.
Men oplevelsen hos Stender i Ringsted var helt fantastisk og selvom det var hos en elev, var det ikke noget jeg mÊrkede til.

Hun gik så meget op i det var perfekt og var meget omhyggelig, samt gik meget op i, om man havde det godt og var tilfreds!

Til allersidst, blev der lige tjekket op på hendes fantastiske arbejde (hvis du spÞrger mig)
Men i stedet for at den “professionelle” overtog og fÊrdig gjorder hendes arbejde, blev hun guidet til det fÊrdige resultat.

Er så enorm glad og tilfreds med resultatet og den hyggelige atmosfÊre jeg kom ind til.

Kan helt klart anbefalde denne fantastiske og hyggelige frisÞr salon ❀

2024幎2月20日

KÊre Maiken

Hvor er vi glade for at hÞre om din gode oplevelse hos Emilie hos Stender Ringsted. Vi vil straks give den flotte ros videre til pigerne i Ringsted :-)

God klipning og råd

Fantastisk god klipning og rådgivning, isÊr omkring hvirvler. God service

2024幎2月12日

KÊre Line

Mange tak for de 5 stjerner og de flotte ord :-)

Stender

Super service og rigtig god klipning.

Super service og rigtig god klipning.
Min sÞn på 12 år, som er meget Þm omkring sit hår og sin frisure, har brugt år på at lede efter en god og kompetent frisÞr, som ville vÊre i stand til at give ham lige prÊcis den klipning han Þnsker. Det behÞver han ikke lÊngere. Stender i Ringsted gav ham den mest ultimative oplevelse han nogensinde har haft hos en frisÞr.
Han blev taget rigtig godt imod af frisÞr Kamilla, som ifÞlge ham selv, gav ham den bedste klipning nogensinde og "at hun samtidig var rigtig sÞd at tale med undervejs". Så herfra er der kun de allerbedste anbefalinger til frisÞr Kamilla hos Stender i Ringsted.

2024幎2月7日

KÊre Michael

Tusinde tak for de flotte ord om Stender Ringsted og vores frisÞr Kamilla. Vi er utrolig glade for at hÞre, at vi kunne give din sÞn sådan en god oplevelse.

Kan anbefale Stender HÞrsholm

Kan anbefale Stender HÞrsholm. God oplevelse og super klipning af Susan.

2024幎2月6日

KÊre Hans

Mange tak for de 5 stjerner. Så dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos vores frisÞr Susan.

Stender VÊrlÞse

Stender VÊrlÞse: altid god stemning og god service. Jeg er sÊrligt glad for Sofie- dygtig til både klip og striber.

2024幎2月5日

KÊre Lena

Mange tak for de pÊne ord om Stender VÊrlÞse og vores frisÞr Sofie. Vi er meget glade for at hÞre, at du er glad for din behandling.

Stender

Flotte reflekser og fantastisk hovedbundsmassage

Jeg kan varmt anbefale Stender VÊrlÞse. Altid venlige og imÞdekommende og ikke mindst klar med en café latte :-)
I dag var det sÞde Sofie, der pÃ¥ magisk vis tryllede livet tilbage i mit hÃ¥r. Jeg er meget begejstret for de reflekser og farver, som Sofie lavede i mit hÃ¥r. Og hÃ¥rkuren (lÊs: hovedbundsmassagen) var bare prikken over i’et.

2024幎1月29日

KÊre Charlotte

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er meget tilfreds med dit besÞg hos Stender VÊrlÞse. Og mange tak for de 5 stjerner.

Stender

Altid det bedste resultat og god

Altid det bedste resultat og god service hos Josefine og resten af Stender HÞrsholm! Altid smilende og resultatet kan ikke gÞres bedre :D

2024幎1月29日

KÊre Patrick

Mange tak for de rosende ord om Stender HÞrsholm og de 5 stjerner. Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

Stender

Igen en god oplevelse med Catharina hos

Igen en god oplevelse med Catharina hos Stender i HÞrsholm.
Catharina er virkelig omhyggelig, har god stil og resultatet bliver altid godt.
Og så er der super hyggelig stemning i salonen, hvor man fÞler sig hjemme.

2024幎1月26日

KÊre Tina

Mange tak for de 5 stjerner. Og dejligt at hÞre om din fulde tilfredshed med Catharina og Stender HÞrsholm.

Stender

Stender HÞrsholm hjalp mig da jeg var

Stender HÞrsholm hjalp mig da jeg var blevet klippet af en anden frisÞr som ikke blev som jeg havde Þnsket, så kÊmpe anbefaling herfra skal det lyde til de sÞde ansatte i butikken som hjalp mig med at få en frisure igen.

2024幎1月8日

Hair by Stender からの回答

Vi er meget glade for at hÞre, at vi hos Stender HÞrsholm kunne hjÊlpe med at redde din frisure.

Stender Ringsted

Fast kunde hos Stender i Ringsted. De er topprofessionelle frisÞrer. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale dem 😊

2023幎12月21日

KÊre Gitte

Tusinde tak for de 5 stjerner og de flotte ord :-)

Stender Frederikssund:❀

Stender Frederikssund:
Tak for mega god service, er mega tilfreds, det forgik i mit tempo så jeg intet ville fortyde❀
Tak for en mega god klipning af Ida❀
Ekstrem tilfreds mega god oplevelse!
Mvh Liva

2024幎1月4日

KÊre Liva

Mange tak for de flotte ord om Stender Frederikssund og vores frisÞr Ida.
Vi er meget glade for at hÞre at du er tilfreds.

Super professionel rådgivning

Super professionel rådgivning og behandling af Kamilla hos Stender Ringsted 😊 og en altid hyggelig snak.

2023幎12月23日

KÊre Laila

Tak for de 5 stjerner og de flotte ord om Kamilla hos Stender Ringsted. Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse :-)

Dejlig oplevelse

SÞd frisÞr, dejlig stemning, god betjening, en frisÞr der forstår ens behov :) kan kun anbefale

2023幎12月8日

KÊre Tanja

Vi takker mange gange for de 5 stjerner og de pÊne ord :-)

Stender HÞrsholm

Stender HÞrsholm
Altid en fornÞjelse at komme der. Dygtig og meget serviceminded personale.
Henrik og Lone Madsen

2023幎12月20日

KÊre Henrik og Lone

Mange tak for de 5 stjerner og de pÊne ord om Stender HÞrsholm.

Nu gråhåret

Mega professionel behandling mod min vej fra farvet brun til naturligt gråhåret. Jeg er mega glad for mit nye look.

2023幎12月20日

KÊre Charlotte

Vi er meget glade for at hÞre, at du er fuldt tilfreds med din behandling hos Stender. Og mange tak for de 5 stjerner :-)

Super sÞd frisÞr-elev Emilie Ringsted

Super sÞd frisÞr-elev Emilie.
Enormt omhyggelig pige! GÃ¥r meget op i, at man har det godt og er tilfreds!
Jeg er meget sart med at folk rÞr mit hår ( hÊnger ik sammen med at gå til frisÞren :-D ) - men hun er meget forsigtig, hÞflig & snaksagelig!
Selvom hun er Elev, er det ikke noget man mÊrker til.
Hun spÞrger de andre til råds, men er meget professionel i sine valg!
Hun Kan klart anbefales!!

2023幎12月12日

KÊre Frederikke

Vi er meget glade for at hÞre om din gode oplevelse med vores elev Emilie. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen :-)