レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi er 18 personer der har vÊret pÃ¥ et to dages ophold pÃ¥ Fru Larsen. vi er enige om at det har vÊret en super oplevelse med fantastisk mad og udsÞgte vine, der gav os nogle fantastiske smagsoplevelse... もっず芋る

Et 2 dages ophold med en 3-retters menu fÞrsteaften og en 4 retters gourmet den anden aften. Super lÊkker mad, lÊkker vinmenu og en saftmeny der ogsÃ¥ faldt i god smag. Betjening helt i top og meget... もっず芋る

At besÞge Fru Larsen v. Karina og Christian i Laurbjerg, var/er en helt magisk smags-OG service oplevelse✹ Tusind tak til begge, for at gÞre det til verdensklasse ophold❀ Alle medarbejdere fÃ¥r 5... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ブティック ホテル
  2. 高玚料理店

圓該䌁業による蚘述

Fru Larsen Hotel & Restaurant er en lille perle i et naturskÞnt omrÃ¥de af Østjylland. Et ophold hos Fru Larsen er med forkÊlelse og gastronomi i centrum. Om os Fru Larsen Hotel og Restaurant er en lille perle i et naturskÞnt omrÃ¥de af Østjylland i den lille landsby Laurbjerg mellem Aarhus og Randers. Vores ambition er at holde det tÃ¥rnhÞje gastronomiske niveau, som Fru Larsen er kendt for, samtidig med, at vi giver stedet vores eget prÊg. Vi arbejder ikke efter specielt mange dogmer. Til gengÊld serverer vi mad af gode lokale rÃ¥varer, som vi selv godt kan lide dem. Det er kÞkkenchef og hans team, som styrer kÞkkenet, imens vi tager os af gÊsterne i restauranten. Vi vil gerne give gÊsterne en personlig og hjemlig oplevelse, hvor det eneste I skal tÊnke pÃ¥ er at slappe af og bare nyde hinanden og maden. Det er sÃ¥dan vi bedst selv kan lide det, nÃ¥r vi er ude at spise.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

50件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Fantastisk ophold

Vi er 18 personer der har vÊret på et to dages ophold på Fru Larsen. vi er enige om at det har vÊret en super oplevelse med fantastisk mad og udsÞgte vine, der gav os nogle fantastiske smagsoplevelser. Det var et dedikeret og veloplagt personale samt gode vÊrelser. Alt spillede.

2026幎2月27日

Super smagsoplevelse

Super lÊkker mad, lÊkker vinmenu og en saftmeny der også faldt i god smag.
Betjening helt i top og meget charmerende vÊrelser i det "gamle" missionshus.

2026幎1月22日

7 retters gourmet menu med vin menu som

7 retters gourmet menu med vin menu som var utroligt lÊkkert og en smags oplevelse. God og informativ betjening . Et godt besÞg med overnatning - vÊrelse ok !

2025幎9月13日

KÊre Poppe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at I nÞd vores 7-retters gourmetmenu med tilhÞrende vinmenu, og at både smagsoplevelsen og betjeningen levede op til jeres forventninger.

Vi sÊtter ogsÃ¥ stor pris pÃ¥ din kommentar om opholdet – dejligt at hÞre, at vÊrelset var tilfredsstillende, og at det samlede besÞg har efterladt et godt indtryk.

Vi håber at få fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang!

De bedste hilsner,
Christian og Karina

Udelukkende superlativer

Jeg har vÊret heldig at overnatte på Fru Larsen adskillige gange, både i den nye og i den gamle flÞj og hver gang har vÊret en sublim oplevelse. Det er svÊrt at fremhÊve en enkelt ting, da alt bare spiller max. VÊrelserne er lÊkre og rene og hver flÞj har sit eget sÊrprÊg. Sidst sov jeg i den gamle flÞj, hvor jeg havde et karbad og intet tv, hvilket for mig var en genial kombination.
Jeg har spist både 3 retters og 7 retters menu på Fru Larsen (ikke ssmme dag) og begge var perfekt afstemte med gode råvarer og spÊndende kombinationer. De unge tjenere er knivskarpe og brÊnder tydeligvis for deres fag.
Er man ikke til alkohol, har Fru Larsen et vÊld af hjemmelavet saft/kombucha, hvis lige jeg aldrig fÞr har hverken set eller smagt. Også her kunne tjenerne svare på nysgerrige spÞrgsmål og forklare processerne. Man fÞler sig ikke snydt, hvis man er den, der skal kÞre bilen hjem.
Morgenmaden var uovertruffen, med frisk juice, hjemmebagt brÞd og små serveringer.
Den fine gårdhave og gratis parkering er blot en bonus.
For at opsummere: kombinationen af Êgte hjertevarme, interesse for gÊsterne og Þje for detaljen, giver et ophold langt ud over det normale og jeg glÊder mig allerede til at komme tilbage!

2025幎8月14日

KÊre Christina

Tusind tak for din utroligt flotte og varme anmeldelse – vi bliver helt rÞrt! Det betyder meget for hele teamet at hÞre, at du har haft sÃ¥ mange gode oplevelser hos os, bÃ¥de i den gamle og den nye flÞj. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ netop det personlige prÊg og de smÃ¥ detaljer, sÃ¥ det glÊder os virkelig, at det er noget, du bemÊrker og vÊrdsÊtter.

Det lyder som om, du har fÃ¥et det bedste ud af bÃ¥de roen i den gamle flÞj og forkÊlelsen i restauranten – vi elsker, at du nÊvner bÃ¥de karbadet og den alkoholfri drikkemenu! Vores tjenere bliver sÊrligt glade for dine ord, for de brÊnder virkelig for at give alle vores gÊster en nÊrvÊrende og uforglemmelig oplevelse.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen – du skal vide, at dÞren altid stÃ¥r Ã¥ben og hjertet lige sÃ¥.

De varmeste hilsner,
Christian og Karina

Mad / Vin

Mad / Vin - 2 Stjerner ud af 5
Betjening - 4 Stjerner ud af 5
Ophold / vÊrelser - 3 Stjerner ud af 5

3 Retters gourmet med vin menu 900 kr x 2 , burde man kunne blive mÊt af , men er man en voksen mand går man sulten fra bordet . Meget lille forret med et mikro stykke fisk og lidt grÞnt med brÞd , hovedretten et lille stykke gris som var meget fedt og toppet med blandet salat og lidt sovs intet tilbehÞr til kÞdet som kunne give lidt fylde og en dessert til sidst ( Smagte dejligt ) Men forret og hovedret var der ikke noget gourmet over . Morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om , den var alt for enkel og mangelfuld .

2025幎7月23日

KÊre Ole

Tak for din Êrlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser hos os. Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at vores madoplevelse ikke levede op til dine forventninger – isÊr nÃ¥r det gÊlder portionsstÞrrelse og mÊthed, som vi naturligvis Þnsker skal vÊre passende for alle vores gÊster.

Vi forstår, at vores fortolkning af en gourmetmenu ikke ramte plet hos dig, og vi tager din feedback til os i vores fortsatte arbejde med både retternes sammensÊtning og servering. Vi vil gerne skabe en oplevelse, hvor både smag, kvalitet og mÊthed går op i en hÞjere enhed.

Vi er glade for, at du oplevede god betjening, og vi sÊtter pris pÃ¥ dine ord om opholdet. NÃ¥r det gÊlder morgenmaden, beklager vi, at den ikke levede op til dine forventninger – det er en vigtig del af opholdet, og ogsÃ¥ her vil vi tage din feedback med i vores evaluering.

Vi hÃ¥ber, du pÃ¥ et tidspunkt fÃ¥r lyst til at besÞge os igen – sÃ¥ vi kan fÃ¥ lov til at give dig en oplevelse, der i hÞjere grad matcher dine forventninger.

Christian & Karina

Skuffende oplevelse hos Fru Larsen, Laurbjerg.

Onsdag den 4- juni var vi 6 venner, der tjekkede ind på Fru Larsen. vi havde store forventninger til et 5 retters gourmet ophold. I kÞkkenet stod 2 kokke elever, de gjorde det meget godt, men ikke godt nok til at kunne kalde det gourmet menu. En af retterne bestod af makrel, det var en total kikser, nÊrmest uspiselig.
Man kan vel også forvente, at der er en uddannet kok i kÞkkenet. Så det kan give 3 stjerner, langt fra gourmet. NÊste morgen stillede vi til en morgen buffet, der var mere end mangelfuld. Fint rugbrÞd, rullepÞlse, lidt laks, så er det sagt. Surdejsbolle,r der ikke var til at tygge, ingen Êg, bacon, pÞlse, en kedelig ost, m.m. Der blev sagt, der ville komme små lune retter, efter lang ventetid kom der en ret, resten opgav vi at vente på. 1 stjerne.
Så kÊre fru Larsen, vi betalte 2000 kr pr person, og I levede slet ikke op til vores forventninger og jeres
hjemmeside.
Med hilsen Finn Pleidrup

2025幎6月4日

KÊre Finn Pleidrup

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os – vi sÊtter pris pÃ¥, at du tager dig tid til at give Êrlig feedback.

Vi er oprigtigt kede af at hÞre, at jeres ophold ikke levede op til de forventninger, I havde – og som vi naturligvis ogsÃ¥ selv har ambitioner om at indfri. NÃ¥r man vÊlger et gourmetophold, skal bÃ¥de mad, service og helhedsoplevelse vÊre i top, og det er klart, at vi denne aften ikke ramte rigtigt hos jer.

Det er korrekt, at vi har engagerede kokkeelever i kÞkkenet, men de arbejder altid under vejledning og i tÊt samarbejde med vores ansvarlige udlÊrte kokke. At en af retterne – i dette tilfÊlde makrellen – ikke faldt i jeres smag, beklager vi meget. Vi tager den slags tilbagemeldinger alvorligt og bruger dem i vores videre udvikling.

Morgenmaden er en del af helhedsoplevelsen, og det er tydeligt, at ventetid og manglende udvalg trak ned for jer. Din feedback er med til at understrege, at vi skal gÞre mere for at sikre, at den lever op til gÊsternes forventninger – bÃ¥de i kvalitet og variation.

Vi forstÃ¥r fuldt ud jeres skuffelse, isÊr nÃ¥r man som gÊst fÞler, at oplevelsen ikke stemmer overens med det, der bliver prÊsenteret pÃ¥ vores hjemmeside. Det er bestemt ikke det indtryk, vi Þnsker at efterlade – og det vil vi arbejde pÃ¥ at forbedre.

Vi håber, at vi på et tidspunkt får muligheden for at byde dig og dine venner velkommen igen og vise, at vi kan gÞre det bedre.

En strålende oplevelse

En strålende oplevelse. Snacks og syv serveringer i topklasse.
Engageret og dygtigt personale.
Gode vÊrelser.

2025幎6月5日

KÊre Rasmus
Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi bliver sÃ¥ glade, nÃ¥r vores gÊster gÃ¥r herfra med en oplevelse, de vil huske.

Det betyder meget for hele holdet, at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de maden, stemningen og vores personales indsats. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at skabe en helhedsoplevelse, hvor bÃ¥de kÞkken og ophold spiller sammen – og det glÊder os, at det lykkedes.

Vi håber, vi får fornÞjelsen af at byde dig velkommen igen snart!

6 stjerner herfra- Sikke en fantastisk

6 stjerner herfra- Sikke en fantastisk oplevelse.
Vi var 2 par der havde bestilt et ophold med 2 overnatninger. Dagen fÞr afgang blev vi ringet op for at hÞre om der var noget vi manglede inden vi kom- fed service.
1. Dag fik vi en 3-retters menu og dag 2 en 7 retters. Jeg kan ikke rose kokkene nok for denne skÞnne smagssymfoni, og vil gå så vidt som at sige at det var en flerstjernet Michelin restaurant vÊrdig.
Også de fantastiske unge tjenere er nok de mest engagerede og venlige tjenere vi har oplevet- kÊmpe tak for det.
Alt i alt en kÊmpe oplevelse- vi kommer helt sikkert igen.

2025幎5月24日

KÊre Kim

Tusind tak for de flotte ord – 6 stjerner og sÃ¥ meget ros gÞr os bÃ¥de glade og stolte!

Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at I har haft en fantastisk oplevelse fra start til slut – lige fra det indledende opkald til smagsoplevelserne i restauranten og mÞdet med vores tjenere. Vi giver jeres ros videre til hele teamet, bÃ¥de i kÞkkenet og i restauranten – det er netop dén form for feedback, der giver ekstra energi i hverdagen.

Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen – dÞren stÃ¥r altid Ã¥ben!

Fantastisk oplevelse

Har lige vÊret der
Sikke en oplevelse. Fantastisk modtagelse.
Fantastisk mad og utrolig sÞde personale
Jeg fik aldrig fjernsynet på vÊrelset til at virke. Så gik vi en god tur i stedet for
Det var også meget bedre
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Fru Larsen får et besÞg igen.

2025幎4月10日

KÊre Brian
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skÞnt at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os!

Vi er glade for, at både modtagelsen, maden og personalet gjorde indtryk – og at en gåtur kunne slå fjernsynet! Nogle gange er det jo de uventede ting, der ender med at blive det bedste ved opholdet.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen – og nÊste gang sÞrger vi selvfÞlgelig ogsÃ¥ for, at fjernsynet virker 😉

Dejligt sted

Dejligt sted . 2 overnatninger i et stort vÊrelse ,i en , efter min mening lidt for blÞd seng , men smag og behag ?? . Morgenmaden var noget anderledes end vi forventede , men til den positive side. Servering ved bordet , af en flink og rar tjener.
Det eneste men, var at håndsÊben på badevÊrelset duftede af katte urin.

2025幎4月5日

KÊre Palle
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine indtryk fra opholdet hos os.

Vi er glade for, at du nÞd dit store vÊrelse, morgenmaden og betjeningen – og vi sÊtter pris pÃ¥ din Ã¥benhed omkring bÃ¥de sengens blÞdhed og den uheldige oplevelse med hÃ¥ndsÊben. Det skal selvfÞlgelig ikke vÊre sÃ¥dan, og vi fÞlger naturligvis op pÃ¥ det med det samme – tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ det.

Vi hÃ¥ber, at vi fÃ¥r lov til at byde dig velkommen igen en anden gang – og at du fÃ¥r en endnu bedre oplevelse nÊste gang.

vi var 4 gamle venner som igen har

vi var 4 gamle venner som igen har valgt fru Larsen hotel.
Da vi ankommer bliver vi modtaget med et stort smil og anvist vores vÊrelser super seng og hyggeligt vÊrelse.
Vi nÞd en drink i gårdhaven, efter slapper gik vi hen i restauranten og fik super snak, jeg har aldrig oplevet det fÞr.
Fik en super menu fisk, braseret kalvekÊbe, og en dessert med gratineret marengs og is.
God og opmÊrksom betjening, vi kunne ikke spise mere, det var godt.
Morgenmaden blev vi modtaget af en sÞd og igen serviceminded servitrice, frisk kaffe, frisk juice, dejlig morgenbuffet
Generelt var alt hjemmelavet og det var godt

2025幎4月2日

KÊre Mogens

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse – det betyder meget for os, at I igen valgte at besÞge Fru Larsen, og at opholdet levede op til jeres forventninger!

Det lyder som om, I fik det bedste ud af bÃ¥de den gode mad, stemningen i gÃ¥rdhaven og den venlige betjening – og vi er sÊrligt glade for, at I lagde mÊrke til vores hjemmelavede elementer og det personlige vÊrtskab, vi strÊber efter at give hver eneste gÊst.

Vi hÃ¥ber, at jeres tradition med at mÞdes holder ved – og at vi fÃ¥r fornÞjelsen af at byde jer velkommen igen nÊste gang!

Der var for lidt mad

Der var for lidt mad. Vi fik 3 retters menu inkl. snacks til 499 kr.
Hovedretten var f.eks. et stykke farseret kylling på ca. 10x2x3 cm med en skefuld ristede ramslÞgtoppe m. sauce. Intet andet!
Forretten var af endnu mindre volumen.
Vi var sultne, da vi kÞrte derfra. Ærgerligt, nÃ¥r man havde inviteret folk ud pÃ¥ deres julegave.

2025幎2月8日

KÊre Susanne
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – ogsÃ¥ selvom den desvÊrre ikke levede op til dine forventninger.

Vi er kede af at hÞre, at I gik sultne fra bordet. Det er naturligvis ikke den fÞlelse, man skal have efter en middag hos os – slet ikke nÃ¥r anledningen var en sÊrlig gave og en aften, der skulle fÞles som noget ekstra. Vi forstÃ¥r fuldt ud skuffelsen, isÊr nÃ¥r man gerne vil give sine gÊster en god oplevelse.

Vores menuer er tilrettelagt som gourmetserveringer, hvor fokus er pÃ¥ smag, kvalitet og rÃ¥varer – men vi tager selvfÞlgelig din feedback med videre, sÃ¥ vi bedre kan sikre, at ogsÃ¥ mÊngden fÞles tilfredsstillende.

Vi håber, du alligevel har lyst til at give os en ny chance en anden gang, hvor vi får mulighed for at give dig og dine gÊster en mere helstÞbt oplevelse.

Var på SpotDeal med 4 retter

Var på SpotDeal med 4 retter, overnatning og morgenmad. UdmÊrket vÊrelse og flink betjening. Hovedretten var flÊskesteg med blommer og agurkesalat. Både min kone og jeg måtte skÊre halvdelen af stegen af, idet der var tale om ren fedt, hvilket vi gjorde tjeneren bekendt med, og han ville påtale det for kokken. Vi hÞrte ikke nÊrmere, men spurgte selv, da vi betalte for vinen, der ikke var med i prisen. Tjeneren sagde nu, at man mente kÞdet var som det skulle vÊre, idet mange var godt tilfredse med det fede. Vi gav udtryk for, at det var vi bestemt ikke. Resten af maden var OK, dog mangler vi stadig morgenmaden. Da vi betalte, blev det spurgt, om vi ville betale drikkepenge, men det var vi ikke interesserede i p.g.a. svaret om det fede kÞd. Jeg måtte imidlertid indtaste koden på Dankortet 2 gange, og da vi kom på vÊrelset, så vi, at der var trukket 35,59 kr. i drikkepenge. Ikke meget, men hvor de har fået belÞbet fra, ved jeg ikke

2024幎10月17日

Hej Otto
Der er sket det at du er kommet til at tastet din kode til dit dankort ind som drikkepenge. Efter vi er blevet bekendte med dette problem, guider vi nu mere opmÊrksomt igennem betalings transaktionen. Vi håber dog stadig at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang, med en menu der forhåbentligt falder bedre i jeres smag.
Mange hilsner

SkÞn oplevelse

Dejlig stemning, lÊkker mad, gode vine og skÞnt personale - så kan man ikke Þnske sig mere

2024幎9月24日

KÊre Lene
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os meget, at du nÞd stemningen, maden, vinene og vores personale.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart til endnu en skÞn oplevelse hos Fru Larsen.

Fra 1 - 5 stjerner

Tjenere og kokke ⭐⭐⭐⭐⭐
Service ⭐⭐⭐⭐⭐
RengÞring⭐⭐⭐⭐⭐
Maden ⭐⭐⭐⭐
VÊrelse ⭐

Personalet er simpelthen suverÊn dygtige! Dem alle! Pas godt pÃ¥ dem😊

VÊrelset skuffede fÊlt - det er ikke i orden, der ikke er en ordentlig stol at sidde i - men kun en stiv spisestuestol fra forrige århundrede.
Jeg manglede i den grad et sted at kunne sidde afslappet. “Alene af den grund er jeg ude”😊

2024幎7月25日

KÊre Elin
Tusind tak for de fine ord om vores personale – vi bliver virkelig glade for at hÞre, at vores tjenere og kokke gjorde et sÃ¥ godt indtryk! Vi passer bestemt godt pÃ¥ vores dygtige team, og de fÃ¥r stor ros med pÃ¥ vejen.

Samtidig er vi kede af at hÞre, at vÊrelset ikke levede op til dine forventninger, isÊr når det gÊlder siddekomforten. Det er helt fair, at man Þnsker et sted at kunne sidde afslappet, og vi vil tage din feedback til os i vores arbejde med at forbedre faciliteterne.

Vi hÃ¥ber, at du alligevel vil give os en chance igen en dag – vi vil meget gerne byde dig velkommen tilbage med bÃ¥de skÞn mad, god service og forhÃ¥bentlig ogsÃ¥ et mere behageligt sted at slappe af.

Flot og smagfuld gourmetoplevelse

Jeg har netop vÊret på et endagsophold på Fru Larsen inkl. gourmetmiddag sammen med familie, vi var 4 i alt. Jeg kan kun anbefale dette sted. Hotel og restaurant var flot og og der var rent alle steder. Maden var til UG med kryds og slange og den blev sammen med vin og saft prÊsenteret med vid og entusiasme. Meget venlig og imÞdekommende betjening. MÊrkeligt, at Michelin ikke har opdaget dette sted.

2024幎7月24日

KÊre Giite
Tusind tak for din skÞnne anbefaling og de varme ord! Det glÊder os utrolig meget, at I havde en sÃ¥ god oplevelse sammen med familien – bÃ¥de med hotellet, maden og ikke mindst betjeningen.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at I lagde mÊrke til den passion og entusiasme, vi gerne vil give vores gÊster – og vi bliver virkelig glade for, at I synes, vi burde have Michelin-opmÊrksomhed!

Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang til endnu en dejlig oplevelse.

Christian & Karina

Dejlig mad og fantastisk service

Dejlig mad og fantastisk service, hvor gÊsten er virkelig i centrum

2024幎5月23日

KÊre Karin
Mange tak for de flotte ord! Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig i centrum, og at både mad og service levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Mange hilsner
Christian & Karina

Super fantastisk oplevelse med det

Super fantastisk oplevelse med det lÊkreste mad og vin 😎
Vi er sÃ¥ tilfredse med alt og tjener Oskar er bare sÃ¥ dygtig 👍dbh H og G /sÞivbrudepar for 25 Ã¥r siden og nu igen 🀗

2024幎5月16日

KÊre Gitte
Tusind tak for de skÞnne ord og for at I valgte at fejre jeres sÞlvbryllup hos os – det betyder rigtig meget! Vi er sÃ¥ glade for, at bÃ¥de mad, vin og ikke mindst tjener Oskar kunne gÞre oplevelsen ekstra sÊrlig.

Vi håber, vi får fornÞjelsen af at byde jer velkommen mange gange endnu!

Fru Larsen er en suverÊn oplevelse - hver gang

Endnu engang rykkede Fru Larsen ud med kok og tjener og skabte en fantastisk aften for alle os, der deltog. Smukke og yderst velsmagende serveringer, kreative indslag - alt i alt sublim og Êrlig mad af hÞj standard. Det er en fornÞjelse både at spise hos Fru Larsen, men også at kunne holde selskab hjemme med deres suverÊne og venlige personale i huset. Tak til Christian og Karina & co. for mange suverÊne madoplevelser, vi vender tilbage.

2024幎5月4日

Hej Anette
Tusind tak for de dejlige ord og for at I igen valgte Fru Larsen til jeres sÊrlige aften! Det glÊder os meget, at både mad, kreativitet og vores personale kunne vÊre med til at skabe en mindevÊrdig oplevelse for jer.

Vi sender Christian, Karina og hele teamet en stor tak – og vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage, bÃ¥de her hos os og ved jeres nÊste arrangement.

Christian & Karina

Hvis man kunne give flere stjerner✹

Alle medarbejdere får 5 stjerner!
Oskar prÊsenterer den bedste hjemmelavede saft menu smagt til dato, og han skal isÊr have stor ros - det er skÞnt at mÊrke passionen for eget fag skinne igennem.

De varmeste anbefalinger herfra.
Det er ikke sidste gang vi besÞger Fru Larsen.

2024幎5月4日

KÊre A. BÞrgesen
Tusind tak for de fantastiske ord og den flotte vurdering – det varmer os virkelig at hÞre, at I har haft en magisk smags- og serviceoplevelse hos os!

Vi er glade for, at både Karina, Christian, Oskar og hele holdet kunne give jer en oplevelse i verdensklasse. Din ros bliver delt med hele teamet, og vi glÊder os til at byde jer hjerteligt velkommen igen nÊste gang.

De varmeste hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。