Nu har jeg spist på Fuego en del gange og maden har altid vÊret lÊkkert og delikat. Der er god stemning og betjeningen rigtig god. Jeg kan kun anbefale Fuego.
Jeg har i mange Ã¥r elsket Fuego og haft gode stunder, men i fredags var det en skuffelse uden lige. Empanadas og kÞd var kolde, pommes fritterne ikke mÞre, og saucen kold. Jeg bestilte bÃ¥de en Pisco... ãã£ãšèŠã
Bestilte en 4-retters menu igennem EarlyBird, og blev forkÊlet over begge Þrer, med dejlig velsmagende mad, og endnu bedre vin fra Argentina. So if you are reading this, thanks for a lovely evenin... ãã£ãšèŠã
Vi havde kÞbt fire tre-retters menuer gennem earlybird, samt en flaske mÃ¥nedens vin til 300 kr. Vi havde spÞrgsmÃ¥l til menuen, som af overtjeneren blev arrogant besvaret. Maden var god, vinen ok til p... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fuego Forever
Jeg har i mange Ã¥r elsket Fuego og haftâŠ
Jeg har i mange år elsket Fuego og haft gode stunder, men i fredags var det en skuffelse uden lige. Empanadas og kÞd var kolde, pommes fritterne ikke mÞre, og saucen kold. Jeg bestilte både en Pisco Sour og en Whisky Sour, men ingen af dem var gode. Det var min dårligste oplevelse hos jer. Det er med stor Êrgrelse, at jeg siger farvel til et sted, jeg ellers har holdt af.
Venlig hilsen, Gustav Salinas.
Langt om lÊnge kom det savnede belÞb-tak
Langt om lÊnge kom det savnede belÞb-tak
Dårlig nytår Early seating på Fuego
Nytårsmeny Early seating. Menupris 650 kr pr. nÊse. DesvÊrre virkelig dårlig oplevelse. Intet sÊrligt over denne såkaldte nytårsmenu der blev "jappet" igennem. Efter 50 minutter havde vi fået alle 3 retter i et lyntempo som kunne gÞre selv en leopard forpustet. Intet hyggeligt over middagen. Med en kuvertpris på 650kr havde jeg forventet noget mere, eller rettere jeg havde nok bare forventet "noget". Der gik under 2 minutter fra forret til hovedret, og da vi var fÊrdige med hovedretten efter 30 minutter ved bordet fik vi lige "lov" at vente 10 minutter på desserten. Meget små portioner, og intet brÞd eller noget tilbehÞr til middagen. Vi var stadig sultne efter at have spist en meget lille forret med torske cappacio, hovedret en bÞf uden noget til, hverken grÞnt eller en lille kartoffel, serveret på noget pastinakmos. og et lille chokoladeÊg til dessert. Vi havde bord 17:30 og da klokken var 18:34 stod vi igen ude foran Fuego og havde fået indtaget 3 retter. Virkelig Þv oplevelse og så endnu på en nyårsaften hvor vi havde ifÞrt os det helt store skrud. NÊrmest en pinlig oplevelse :( Godt vi kunne bestille mad via room service på vores hotel
Were disappointed when Carluccio ceasedâŠ
Were disappointed when Carluccio ceased trading but Fuego has even better coffee and great service; manager superb,a breed apart who will go far.
Fantastisk aften med den lÊkreste FuegoâŠ
Fantastisk aften med den lÊkreste Fuego aftenmenu inkl. vinmenu. Maden var super velsmagende og vores tjener gav os en sÞd og dejlig betjening.
MÊrkelig prissÊtning, men god bÞf, som det eneste.
God betjening, men maden var skuffende. Kedelige forretter, God bÞf, men meget lidt tilbehÞr, meget lille dessert.
Det kan ikke vÊre rigtigt, at man skal betale mere for at få en begrÊnset 3 retters menu, som i Þvrigt kun kan bestilles til hele bordet, og kun hvis man bestiller det samme. Det burde man få rabat for. Men sådan er det ikke skruet sammen, nÊh, man skal skam betale MERE for det???? Det har jeg alligevel aldrig vÊret ude for. :-(
Empanadas var tÞrre og grÊskarsuppenâŠ
Empanadas var tÞrre og grÊskarsuppen meget kedelig uden smag overhovedet, og ribeye til hovedret var oversaltede. Og når det så oven i kÞbet koster en formue bliver man Êrgerlig
Verdens klasse betjening -:)
Vi var 6 personer og vi fik den bedste betjening og både maden og vinen var super gode. Vi kan kun anbefale Fuego.
8 stjerner. Vi var fem personer, der besÞgte Fuego ifm. DinnerDays. Vi var der i god tid og stod og frÞs udenfor, men vi blev alligevel lukket ind, selvom Fuego normalt fÞrst åbner dÞrene kl. 17. 1 stjerne. Vi blev meget venligt modtaget og blev vist hele vejen til et lokale, hvor vi kunne hÊnge overtÞjet. 2. stjerne. Vi blev derefter fulgt til bordet, der hurtigt blev Êndret fra fem til seks, fordi en sjette deltager ikke var mÞdt op. Ingen brok over, at den sjette person manglede. 3. stjerne. Maden var helt fantastisk - grÊskersuppe med dumpling, en kÊmpe Angus-bÞf (alle fem stegt perfekt efter vores forskellige Þnsker) med lÊkre kartofler og spidskål og til sidst den bedste creme brulée, jeg nogen sinde har fået. 4. stjerne. Der var konstant tjenere omkring os, der hÊldte vin op, konstant kom med frisk vand og spurgte til vores tilfredshed med maden. 5. stjerne. Da vi stod med et sjette vÊrdibevis, vi ikke kunne bruge, fordi den sjette deltager ikke dukkede op, tilbÞd Fuego, at vi kunne konvertere den til prisen for vand (vi var tre, der udelukkende drak vand) og valgfri kaffe til alle. 6. stjerne. Da vi gik, sagde alle tjenerne pÊnt farvel og fortsat god aften. Det er nogle af de mest smilende, venligste og professionelle tjenere, jeg har mÞdt på en restaurant, og der var mange af dem. 7. stjerne. Vi havde kÞbt beviser ifm. DinnerDays, men jeg kommer helt sikkert tilbage og spiser til fuld pris. 8. stjerne.
Skuffende restaurant, samt betjening
Fin restaurant og fin mad, men elendig betjening, da man nÊrmest skal have fiskestang med for at få dem ned til bordet når man vil bestille mad eller dessert.
Derudover betalte vi for maden til slut, og jeg afventede at få penge tilbage eftersom jeg kun havde sedler, pengene kom aldrig retur (det var et lavt belÞb) men et princip for mig.. vi endte med at gå i frustration og skuffelse.
Kommer vi tilbage igen ?? Nej det gÞr vi bestemt ikke, efter den dårlige service...
à rets bedste oplevelse!
Ã
rets bedste oplevelse!! Efter et laaang år med corona, nedlukninger, restriktioner mm fik vi endelig muligheden for at holde 60 års fÞdselsdag for seks personer på Fuego midt i november - og hvilken aften det blev!
Hele aftenen blev vi passet op af Tomaz, der på alle mulige måder forstå at mandsopdÊkke os samtidig med at han diskret puslede om os.
Vi startede med en lÊkker cocktail og fik så en skÞn autentisk forret, SUBLIMT kÞd til hovedretten og den allerbedste kalorieholdige dessert. Som en lille krÞlle på halen overraskede Tomaz os med en servering af en helt speciel Malbec-sorbet kreeret af den sÞdeste pige i kÞkkenet - bare for at vi lige skulle smage den og forsÞge at gÊtte os til hvad den indeholdt. Mums.
SkÞnne lÊkremvine, både rÞde og hvide, fik vi med god vejledning om drue, hus og tid.
Vi og vores gÊster fÞlte os fantastisk godt tilpas hele aftenen og det er absolut ikke sidste gang, vi gÊster Fuego ----- de bedste anbefaling fra os
Delicious pizza
Delicious pizza. Thank you Melyssa for great service.
God mad og fantastisk betjening
FÞrste besÞg i Restauranten. Fik en god introduktion til maden og vinen af en meget serviceminded og opmÊrksom tjener. Vine var af god kvalitet og maden var rigtig god.
Maden kom hurtigt og tjenerne var meget opmÊrksommen og fulgte lÞbende op.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, alt for lang ventetid, alt for meget larm. Maden er der absolut ingen grund til at snakke om,, det var sådan en dårlig oplevelse.
Fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse ! LÊkker og meget smagfuld mad, rigtig god og professionel betjening, og generelt meget hyggelige omgivelser ! Bestemt et besÞg vÊrdigt.
Dejlig mad i en god atmosfÊre.
So if you are reading this, thanks for a lovely evening, with good food and competent waiters. And thanks for the surprise regarding the bill ;-) We will definitely be back.
Bedste bÞf i KÞbenhavn.
SuverÊn middag og betjening :-)
I forbindelse med min fÞdselsdag, valgte jeg at invitere min familie på Fuego i Holbergsgade (Der var ikke plads på Asador, som er ellers er vildt fantastisk)
Vi havde en ualmindeligt fantastisk aften, vi fik en suverÊn betjening og en outstanding middag. SÃ¥ mange tak for en dejlig fÞdselsdag ð
Det er IKKE sidste gang jeg kommer pÃ¥ Fuego ð