レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har svÊrt ved at anbefale at kÞbe frÞ hos Camilla Plum, FuglebjerggÃ¥rd. Jeg bestilte 12 forskellige poser frÞ hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 Ã¥r og har god erfaring med at saml f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... もっず芋る

2stjerner man trÊkker belÞb pÃ¥ konto inden man sender varen har fÃ¥et frÞ fra divs lande i EU samt fra UK pÃ¥ 3 dage selv i denne corona tid sÃ¥ jeg tror at der er et trovÊrdigheds problem i dette t... もっず芋る

+ Hurtig forsendelse, og varene kom vel frem. Noen sjÊldne sorter. - Det Fuglebjerggaard selger, og tar seg betalt for, er «sjÊldne arvesorter» av ribs og stikkelsbÊr, det de faktisk sender deg er... もっず芋る

䌁業情報

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Gestern war ich bei Camilla und habe

Gestern war ich bei Camilla und habe eingekauft! Ich bin erstaunt, wie toll das alles ist, hatte keine Probleme meine Sachen zu finden und die Damen, die da rumrannten( Kunden oder Personal?)haben auf Nachfrage meinerseits mir gezeigt, wo zu.b.Kartoffeln waren! Ich bin tief beeindruckt, Ìber die vielfÀltigen Pflanzen und es ist wie ein Paradiesgarten! Ich verstehe, was Camilla geschaffen hat und bewundere sie dafÌr!
Die Stunde meines Besuches, war wie ein eintauchen in eine grÃŒne glÃŒckliche Welt, und meine geliebten Wollschweine gab es auch!
Falls ihr es genießt im Supermarkt unter "WohlfÃŒhl" kÃŒnstlichem Licht und pÀdagogisch ausgewÀhltem Angebot einzukaufen, haltet euch lang weg von diesem Idyll!
Die unverschÀmten Kommentare von einigen Leuten finde ich unverstÀndlich!
Aber ich glaube, die Kritiker haben keinesfalls verstanden worum es hier geht, ursprÌnglicher Garten und keine Neon Hygiene! Das sind wohl sehr unterschiedliche AnsÀtze den Menschen Natur beizubringen.....
Ich fand es toll, komme gerne wieder und danke Allen, besonders Camilla fÃŒr dieses StÃŒck Paradies! Und nun schauen wir den Bohnen beim Sprießen zu und haben eine wunderschöne Erinnerung!

2022幎5月28日
自発的なレビュヌ

Meget lang leveringstid og for dyrt

Meget lang leveringstid og for dyrt.

Har kÞbt i flere år og fortryder altid fordi der går meget lang tid fÞr levering. Af alle de steder jeg har bestilt er dette klart det dårligste, der er dog desvÊrre nogen frÞ jeg ikke kan finde andre steder

2022幎5月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet hos Camilla i årevis og

Jeg har handlet hos Camilla i årevis og er så glad for hendes måde at gÞre tingene på - hun er redlig og Êrlig og jeg har kÞbt frÞ - planter og dejlige krydderier man ikke lige kan få og altid en god beskrivelse
Tror måske nogle ikke ved hvordan man producere og at planten måske ikke er helt parat til at sende - og glemmer derfor at checke det når de bestiller - syntes ellers at det fremgår ved de fleste varer - kan kun anbefales - tak Camilla osse for at uddanne folk til dette

2022幎4月20日

Totalt i orden

Dejlig website og dejlige vare det er bare i orden god service.
Hvis du er i tvivl kan du altid skrive til og de skriver altid tilbage hurtigt det kan jeg godt lide.Jeg bestilte engang en eddikemor og de var ikke helt fÊrdige endnu og fik straks en besked om det og kunne vÊlge om jeg ville have mine andre vare tilsende nu eller ville vente til min eddikemor var fÊrdig og det var uden ekstra omkostninger for mig.Totalt i orden

2022幎3月24日
自発的なレビュヌ

hÊhÊ man blir da helt til grin

hÊhÊ man blir da helt til grin, kan godt forstå der ikke står vÊgt eller antal på frÞene...kÞbte 5 poser 4 campagnula og 1 med bjÞrneklo.... 5 frÞ i hver, kunne nÊrmest ikke finde frÞene i poserne, hold jer vÊk...alt alt for dyrt.....
og måtte rykke for brevet med frÞ, da de ikke ankom..
sidste gang...

2022幎2月21日
自発的なレビュヌ

Trods ingen bekrÊftelse leverede Camilla alligevel

Jeg bestilte syv poser med frÞ fra deres hjemmeside. Efter betalingen kom der en bekrÊftelse på hjemmesiden og forventede også at få en bekrÊftelse på mail - det kom der ikke. Ventede et par dage med forventning om at få en afsendelsebekrÊftelse. Det kom der heller ikke. Herefter ringede jeg til butikken, men den gik direkte på svaren og sagde at der ikke var mere plads til at indtale en besked. Alarmerne begynder at blinke.

FÞrst her går jeg på trustpilot og erfarer at folk oplever det samme som mig og nogle fÞrst modtager deres varer flere måneder efter ordren.

Da jeg så havde opgivet at modtage frÞerne, kommer de med posten 4-5 dage efter orden er lagt. På trods af manglende kommunikation og mine bange anelser vidste det sig alligevel at Camilla Plum leverede.

I kan godt handle her, men forvent at skulle have is i maven. En rigtig tillidsÞvelse. Derfor jeg heller ikke kan give mere end 3 stjerne.

2022幎2月19日
Fuglebjerggaard ロゎ

Fuglebjerggaard からの回答

hej, vores mailsystem me dautosvar til kunderne var nede i 10 dage, superirriterende for kunderne og for os, jeg beklager. mvhcamilla

De bedste frÞ man kan finde

De bedste frÞ man kan finde. Mange frÞ i posterne, og rigtig god spireprocent! Jeg har i mange år kÞbt frÞ til både chili, tomat og blomster derfra. Derudover har de et virkelig stort og meget spÊndende udvalg, og rigtig mange frÞ er Þkologiske. Der kan vÊre ventetid på forsendelser, men sådan er det når udvalget er så helt vidunderligt stort. 5 kÊmpe stjerner herfra, for at gÞre verden mere mangfoldig og skÞn!

2022幎2月18日

Jeg bestilte 2 poser med blomsterfrÞ af

Jeg bestilte 2 poser med blomsterfrÞ af en ellers sjÊlden art (med sjÊlden mener jeg at man ikke finder den sÃ¥ ofte i Danmark) og de kom pÃ¥ under 5 dage, jeg synes sgu at det var fremragende service. Hjemmesiden kunne dog godt bruge en lille brugervenlig opgradering, fordi det ligner en lidt skummel hjemmeside til at starte med 😂

2022幎2月17日
自発的なレビュヌ

De siger at gården er åben, der er bare ingen hjemme.

Jeg er vild med de videoer Fuglebjerggård er begyndt at dele. Med Camilla der begejstret fortÊller om alt det skÞnne de har i landhandlen. Derfor kÞrte jeg derop i dag, for at give det endnu en chance.
Inspireret af videoerne havde jeg en plan for hvad jeg ville kÞbe. Da vi ankom ved 11 tiden var der ingen hjemme. Intet personale. Ingen at rådfÞre sig med og ingen ved kassen vi kunne betale til? Vi var omkring 20 kunder der gik og ledte efter nogen der kunne betjene os. De varer jeg kom efter var ikke at finde nogensteder. Der var ikke priser på noget som helst.
En anden kunde kontakter forretningen på NÞrrebro for at få oplyst en pris på en vare.
SÃ¥ dukker en mand op. Han fortÊller at vi skal gÃ¥ online i netbutikken fra vores telefoner. Finde prisen pÃ¥ de varer vi vil kÞbe. LÊgge belÞbene sammen og sÃ¥ gÃ¥ udendÞrs og betale over mobile pay
 Is everybody happy spÞrger han?! Vi kan ikke finde de ting vi kom efter - han kan ikke hjÊlpe. SÃ¥ han gÃ¥r over pÃ¥ lageret igen. Nu begynder folk at gÃ¥, flere har ventet over en time. Vi var som flere andre kÞrt herop fra Kbh. Vi forsÞgte at ringe pÃ¥ hovednummeret, den blev ikke svaret. Det er mÞg trist at der stadig ikke er styr pÃ¥ noget som helst. Og pisse irriterende nÃ¥r julemaden var baseret pÃ¥ det besÞg.

2021幎12月11日
Fuglebjerggaard ロゎ

Fuglebjerggaard からの回答

hej, det e rjeg virkelig ked af, ham som passede butikken idag har helt åbent lyst ikke forstået opgaven, og det kan jeg naturligvis ikke leve med, jeg beklager en dårlig oplevelse, og det kommer aldrig til at gentage sig, vi vil jo naturligvis meget gerne betjene de kunder vi har, mvh Camilla

Inspirerende

Jeg lÊrer så meget af at lÊse det Camilla Plum fortÊller om planter og frÞ.
Camilla lÊrer mig sÞlle bybo at forstå hvor meget mere der er af variationer, end den standard man finder på de gÊngse planteskoler og frÞbutikker. Hos Camilla har jeg lÊrt om og kÞbt de vilde tulipaner. Og mest af alt min NineStar - en flerårig blomkål, som er så smuk en plante, står fint i skygge - og velvilligt sår sig selv og dukker op overalt i min lille skyggehave på Frederiksberg, så jeg gavmildt må forÊre vÊk.
Nu skal jeg igang med at prÞve at dyrke busken "Sezhuan peber" og se om jeg kan få det til at lykkes, - så morsomt at få adgang til at prÞve "skÊve" planter, det er så lÊrerigt.
Det er oplevelser som disse, der gÞr at jeg til enhver tid vil anbefale Camillas butik, og gÞr, at jeg ser gennem fingre med at butikken ikke altid kÞrer som en velsmurt effektiv maskine, for ildsjÊlens fokus ligger heldigvis et andet sted og opvejer så rigeligt hvis man må vente lidt ekstra.
Jeg nyder stor gavn af at Camilla er nysgerrig og Þnsker at videreformidle sine oplevelser og sin viden, det er meget berigende, tak for det!

2021幎10月18日

Aldrig igen...

I slutningen af januar 2021 bestiller jeg 5 hvidlÞgs vare på 3 vare nr., (og betaler en ret hÞj fragt pris pga. special levering af planter) der alle er på lager - efter jeg har ventet over 1 måned og rykket for mine ordre et par gange, med svar om travlhed, får jeg besked om mine vare fÞrst bliver sendt i april - og det står også på hjemmesiden - ind og kik, kan ikke se levering i april, men hva, jeg venter da bare lidt lÊngere på gaven, i slut april kommer 3 af de 5 vare (leveret af GLS i en alm. papkasse med lidt halm i), en bliver tilbage betalt da den nu er udsolgt, og den sidste vil blive efter-sendt, de trÊkker mine penge (der har vÊret reserveret i tre måneder) - i OKTOBER 2021 har jeg stadig hverken hÞrt fra dem eller modtaget min vare, og skriver til dem igen - nu har de slet ikke min vare, men jeg kan få lÞg istedet, jeg beder om lÞg og refundering af differencen, er par dage senere modtager jeg 2 poser frÞ, ikke lÞg - jeg fÞler mig til grin og gider simpelthen ikke mere - jeg handler der aldrig igen

2021幎10月17日