Onze bank was net nieuw en toen knoeide we er crispy chilli olie overheen. Direct een melding gemaakt bij Furniture Cleaning Service. Karim heeft onze bank weer vlekvrij gekregen en dat binnen een... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Prima geholpen door Karim, bank ziet er weer als nieuw uit. Tijd genomen om de werkzaamheden te verrichten.
Karim is bij ons op locatie geweest. Aardige gast die luisterde en zo lief was om extra vlekken mee te nemen. Super goeie service! Super bedankt!
Ik had in het schoonmaken van deze lichte stoelen niet zoveel hoop, omdat er behoorlijk wat vervelende vlekken in zaten, waar onder wijnvlekken. We wilden eigenlijk, ondanks dat deze stoelen nog... もっと見る
Je bank professioneel laten reinigen - weer fris, schoon en verzorgd Een bank of zitmeubel is vaak één van de meest kostbare investeringen in huis. Tegelijk wordt het dagelijks intensief gebruikt. Vuil, vet, bacteriën en geuren trekken daardoor diep in de stof. Wat je aan de buitenkant ziet, is vaak maar een klein deel van de vervuiling. Zelf reinigen geeft in de meeste gevallen geen blijvend resultaat. Vlekken komen terug, geuren blijven hangen en de stof oogt al snel dof. Het vervangen of opnieuw stofferen van je meubel is kostbaar, en meestal niet nodig. Furniture Cleaning Service is sinds 2014 gespecialiseerd in het professioneel reinigen van textiele zitmeubelen. Met meer dan 20 jaar ervaring, diepgaande textielkennis en geavanceerde reinigingstechnieken zorgen wij voor een grondige dieptereiniging, tot diep in de vezels. Wij reinigen onder andere banken, hoekbanken, eetkamerstoelen en andere gestoffeerde meubels. Onze werkwijze is veilig voor vrijwel alle meubelstoffen. Onze specialisten herkennen direct het type stof en geven vooraf eerlijk advies over wat je kunt verwachten. Wij hechten veel waarde aan jouw meubels en eigendommen. Daarom werken wij zorgvuldig, netjes en met respect voor jouw interieur, alsof het onze eigen meubels zijn. In de meeste gevallen zit vervuiling niet ín de stof zelf, maar tussen de vezels, en juist daar maken wij het verschil. Met professionele apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen verwijderen wij effectief vuil, vet, geuren en brengen we je meubel weer terug naar een frisse en verzorgde staat. Waarom kiezen voor Furniture Cleaning Service: ✔ 15+ jaar gespecialiseerd (sinds 2014) ✔ 20+ jaar ervaring in meubel- en textielreiniging ✔ 10.000+ meubels professioneel gereinigd ✔ 10 gespecialiseerde reinigingsspecialisten ✔ Landelijke dekking in Nederland en België ✔ Binnen 24 uur reactie ✔ Snel een afspraak gepland ✔ Prijzen inclusief voorrijkosten, geen verrassingen ✔ Veilige reiniging voor vrijwel alle stoffen ✔ Effectieve verwijdering van vlekken, vuil en geuren ✔ Optioneel impregneren voor langdurige bescherming Onze focus ligt altijd op het behalen van het best mogelijke resultaat, eerlijk, professioneel en zonder loze beloftes. Van een vervuilde bank naar een frisse, schone en verzorgde uitstraling.
Oude Apeldoornseweg 45-72, 7333NR, Apeldoorn, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super snelle en vriendelijke service tegen een scherpe prijs en zeer tevreden over het eindresultaat!
Super tevreden, 150 stoelen gereinigd op een dag en de zelfde avond alweer in gebruik. We kunnen er zeker weer een jaartje tegenaan. Bedankt mannen. Brasserie Lodge Visdonk.
Aardige jongeman die mijn bank weer zo schoon gemaakt heeft dat die wel nieuw lijkt.
Hartstikke bedankt!!!
Super behandeld, bank is fijn schoon geworden, en de dag erna nog even vragen of de bank ook echt schoon is. Top!
Prima communicatie over afspraak inplannen. Bankstellen zijn goed schoon geworden na behandeling. Nette en vriendelijke medewerker.
Vanmiddag heel fijn geholpen met schoonmaken van mijn fijne bank en vloerkleed van mijn dochter...prima werk afgeleverd..hiervoor mijn dank.
Lieve groet vanuit Arnhem
Snelle service en echt een groot verschil! Onze bank is weer schoon! Hij kan weer even mee na twee peuters… de mannen waren correct en vriendelijk en gaven tips om de bank zo lang mogelijk zo mooi te houden!
We hadden onze Leolux met lichte ribstof al afgeschreven, maar hij begint vandaag aan zijn tweede leven! Het resultaat is veel beter dan gehoopt. Veel dank!
Snelle goede schoonmaak van de stoelen . Ze zijn weer helemaal fris
Een wereld van verschil de bank ziet er weer als nieuw uit. Wij zijn super blij met het resultaat. Klant vriendelijk kerels werken netjes, of te wel top service.
Een echte aanrader.
Gisteren gebeld, vandaag gereinigd. Mijn bankstel lijkt wel nieuw. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen hier. Maar echt het geld waard en super aardige vriendelijke jongen.
Onze caravan kussens thuis gereinigd, top hadden we eerder moeten doen. Echt een aanrader.
Ik dacht dat onze bank niet meer te redden viel. Dankzij Furniture Cleaning Service hebben wij weer een bank en 2 fauteuils die zo goed als nieuw eruit zien. En voor dat geld kopen we echt geen nieuwe bank voor, zelfs niet een 2e hands. Erg blij mee! Bedankt!!
* reinigen ging bij kamer verlichting om 17:00 ( in Januari is het dan buiten al donker) je kon daarom niet goed zien of het echt schoon geworden was.
op de meeste plaatsen goed schoon geworden eerlijk is eerlijk maar vooraal de vieze punten zoals kussen naden zijn niet schoon geworden.
* de stoffen bank is nog ruim 24 uur zeiknat gebleven.
* de stof is waarschijnlijk door het vocht uitgerekt waardoor er nu overel vouwen zitten, de stof zit niet meer strak.
* ook impregnatie laten doen, wij hebben het idee dat de bank zeer snel toch weer vuil aan het worden is. (aantrekt)
* contant betaald en nooit een factuur gekregen.
jammer van het geld
Helaas, geen resultaat bij een linnenbank. Alleen wat opgefrist. Het is wel van te voren gemeld dat er een kans is dat het niet schoon wordt. In ieder geval is het voor mij een dure grap geweest. Wat ik wel jammer vindt is dat er geen professionele advies kan gegeven worden als je vraagt voor alternatieven. Uiteindelijk zelf op zoek gegaan via google. Wat blijkt textielverf voor 25 euro lost het probleem op. hoezen uitgehaalt en in de was om vervolgens splinterneuw eruit gekomen.
Echt super tevreden! En fijn personeel! Wat een verschil bij de smerige en schone bank!
Precies zoals geadverteerd met uitstekend service.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。