レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Super gode produkter. Velsiddende og holdbare Urban pants. God kundeservice. DesvÊrre er der ikke angivet mÃ¥l pÃ¥ lÊngden af bukser. Man kan vÊlge mellem 3 lÊngder - men uden mÃ¥langivelse. Angivet I... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschließend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en Fusion cykeljakke til sÞnnen i julegave... fik tilsendt en fin blÞd pakke med den bestilte cykeljakke... sÞnnen prÞvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har kÞbt for 30.000kr + LÞbetÞj, CykeltÞj, Tri tÞj, HverdagstÞj gennem Ã¥rene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfÊldighed at Fusion er mit foretrukne tÞjmÊrke til a... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツりェア補造業者

Fusion に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Holdbar - Målbar - MÊrkbar siden 1999

FUSION laver kompromislÞst sportstÞj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 Ã¥r pÃ¥ sportens proff’er.
Kort sagt komfortabelt, slidstÊrkt og funktionelt grej til det daglige trÊningspas og resultater i verdensklasse.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Super gode produkter

Super gode produkter. Velsiddende og holdbare Urban pants. God kundeservice.
DesvÊrre er der ikke angivet mål på lÊngden af bukser. Man kan vÊlge mellem 3 lÊngder - men uden målangivelse. Angivet Indvendig benlÊngde ville vÊre en fordel, så havde jeg ikke behÞvet at returnere et par bukser, der passede fint - altså undtaget at de var 8~10 cm for lange.

2026幎5月18日

Deres Tempo short kalder de unisex - MEEEEN

Deres Tempo short kalder de unisex. Det er svÊrt på produktbillederne, at se at der er en syning til den mandlig del - hvilket ikke ser så godt ud på en kvinde shorts. Synes det er en skam, at det ikke fremgår mere tydeligt, at der er denne syning. De er nu returneret, men jeg skal betale returfragten, trods den ringe oplysning om 'mande-syningen'. Ser man billedet af kvinden, som står i shortsene, så ligner det kun der er en syning. Er selvfÞlgelig utilfreds over at skulle betale returfragten, og derfor kommer denne anmeldelse.

2026幎2月23日

⭐ The Quality No Longer Matches the

⭐ The Quality No Longer Matches the Price Level!

I have purchased a fair amount of training apparel from Fusion over the years and have previously been satisfied. However, I now have to conclude that the quality no longer matches the premium price level.

I have experienced repeated quality issues across several products. When operating in the premium segment, durability and finishing should be consistently high – even after normal use and washing. It is simply not acceptable for products in this price range to fall short of basic expectations.

Customer service has been polite, but the claims process feels rigid and bureaucratic, requiring invoices and documentation that are not always realistic to retrieve – especially as a long-term and loyal customer.
When multiple items need to be complained about, trust inevitably starts to erode. At this price point, there are other brands that offer more consistent durability and value.

I genuinely hope Fusion takes this feedback seriously. The brand has strong potential – but quality must consistently justify the price!

2025幎12月3日

Har kÞbt High Rise tights

Har kÞbt High Rise tights, stÞrrelsen svare ikke overens med andre produkter fra Fusion, de ruller i taljen. Har skrevet det til dem men det kan de godt for nogen, var svaret. Så jeg må vÊre nogen de ruller på, desvÊrre for dyrt et produkt når kvalitet og pris ikke hÊnger sammen. Jeg anbefaler ikke dette nye produkt, en dyr prÞvelse hvis du er en de ruller i taljen på. KÞber netop dette fordi de er kendt for at sidde godt i taljen men meget skuffende

2025幎12月1日

⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

⭐⭐⭐⭐⭐ herfra
KÞbte et par super flotte Fusion Urban pant's . Allerede to dage efter stod jeg med dem i hånden. I min iver hev jeg mÊrkatet af og tog bukserne på. Jeg måtte indse at jeg havde kÞbt dem et nr for store. Jeg skrev til Fusion.dk som svarede at jeg blot skulle sende retur så ville de sende mig et nyt par, i et nr mindre. Med det medsendte returlabel fik jeg sendt bukserne tilbage og her to dage senere, står jeg igen med et par super fede fusion, i den rigtige stÞrrelse.
Virkelig hurtig service
Og bukserne er en rigtig god kvalitet
De varmeste anbefalinger herfra

2026幎1月17日

Katastrofal dårlig ansvarstagen

Katastrofal dårlig ansvarstagen, når der er noget galt med produktet og manglende vilje til at bytte trods klar mangel. Fusion var godt for nogle år siden, men det er slut. Produkterne er også blevet ringe ift tidligere.

2026幎1月12日

Super

Det er altid en fornÞjelse at handle hos Fusion. Kvaliteten er i top og lever op til det lovede. Leveringen er sÃ¥ godt som altid fra dag til dag. Priserne er fair og endnu bedre opnÃ¥r man rabat som trofast kunde👍. Kontakten til kundeservice er ogsÃ¥ i top. De er flinke og imÞdekommende og er klar til at hjÊlpe, hvis man har spÞrgdmÃ¥l.
Jeg kan varmt anbefale Fusion👍👍👍

2025幎12月16日
5぀星のうち2の評䟡

Fusion is een goed merk. Slecht retourbeleid

Fusion is een goed merk. Maar bestel liever in een reguliere shop. Het hardloopjack ritseld en was niet wat ik zocht. Bestelling komt via UPS. Thuisbezorgen was niet mogelijk. Te prijzig als je via UPS weer wilt retourneren, selecteer je een andere pakketdienst, loop je enorm vast in het proces. Niet fijn dus.

2025幎12月3日
5぀星のうち3の評䟡

Gode tights men elendig kvalitet på jakke

Fusions lÞbetights får 10/10 herfra. Jeg har kÞbt 5 par, og det er de bedste lÞbetights, jeg nogensinde har ejet- som kvinde med spinkel overkrop og brede hofter er det nÊsten umuligt at finde tights, der passer både ved taljen, men også ved hofte/lår. KÊmpe ros for tights!!

LÞbejakken fra Fusion er dog en af de dÃ¥rligste jeg nogensinde har ejet. 2/10 herfra👎 LynlÃ¥sen er ELENDIG og jeg synes pÃ¥ ingen mÃ¥de at pris og kvalitet hÊnger sammen her. Meget skuffende.

2024幎10月25日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg har altid vÊret glad for Fusions

Jeg har altid vÊret glad for Fusions unisex lÞbebukser, sÃ¥ kÞbte 2 nye unisex shorts i juli 2025. De er bÃ¥de lidt lÊngere i benene, og stoffet bliver synligt vÃ¥dt nÃ¥r man sveder, sÃ¥ det ligner man har tisset i bukserne. ØV!
Skrev til forhandleren jeg har kÞbt dem hos, om det måske var en kopivarer jeg havde fået ved en fejl, men får en forklaring om at Fusion har Êndret til en mere bÊredygtig måde at vÊve stoffet på..
Jeg kommer ikke til at bruge deres bukser mere .. Þv når de nu var så gode :(

2025幎7月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス