Super gode produkter. Velsiddende og holdbare Urban pants. God kundeservice. DesvÊrre er der ikke angivet mÃ¥l pÃ¥ lÊngden af bukser. Man kan vÊlge mellem 3 lÊngder - men uden mÃ¥langivelse. Angivet I... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschlieÃend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... ãã£ãšèŠã
Bestilte en Fusion cykeljakke til sÞnnen i julegave... fik tilsendt en fin blÞd pakke med den bestilte cykeljakke... sÞnnen prÞvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt for 30.000kr + LÞbetÞj, CykeltÞj, Tri tÞj, HverdagstÞj gennem Ã¥rene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfÊldighed at Fusion er mit foretrukne tÞjmÊrke til a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Fusion ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FUSION laver kompromislÞst sportstÞj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 Ã¥r pÃ¥ sportens proffâer.
Kort sagt komfortabelt, slidstÊrkt og funktionelt grej til det daglige trÊningspas og resultater i verdensklasse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Die Tempo Calves wurden 1 mal getragenâŠ
Die Tempo Calves wurden 1 mal getragen das Klebeband haltet nicht am Stoff. QualitÀt ist echt schlecht!
Aud Kulanz kein entgegenkommen, wird nicht einmal repariert.
Einfach nur traurig ð¢
In Zukunft andere Marke wie Ryzon oder Surpas kaufen
Super gode produkter
Super gode produkter. Velsiddende og holdbare Urban pants. God kundeservice.
DesvÊrre er der ikke angivet mål på lÊngden af bukser. Man kan vÊlge mellem 3 lÊngder - men uden målangivelse. Angivet Indvendig benlÊngde ville vÊre en fordel, så havde jeg ikke behÞvet at returnere et par bukser, der passede fint - altså undtaget at de var 8~10 cm for lange.
Good quality product
Easy website to use, timely delivery although it's pricey. I like the item I purchased. Haven't used it for my race though so can't comment on more.
Mega fede produkter og bestiller man pÃ¥âŠ
Mega fede produkter og bestiller man på hjemmesiden kommer det inden for 2 dage. Mega god service!
Top quality!
Deres Tempo short kalder de unisex - MEEEEN
Deres Tempo short kalder de unisex. Det er svÊrt på produktbillederne, at se at der er en syning til den mandlig del - hvilket ikke ser så godt ud på en kvinde shorts. Synes det er en skam, at det ikke fremgår mere tydeligt, at der er denne syning. De er nu returneret, men jeg skal betale returfragten, trods den ringe oplysning om 'mande-syningen'. Ser man billedet af kvinden, som står i shortsene, så ligner det kun der er en syning. Er selvfÞlgelig utilfreds over at skulle betale returfragten, og derfor kommer denne anmeldelse.
âïž The Quality No Longer Matches theâŠ
âïž The Quality No Longer Matches the Price Level!
I have purchased a fair amount of training apparel from Fusion over the years and have previously been satisfied. However, I now have to conclude that the quality no longer matches the premium price level.
I have experienced repeated quality issues across several products. When operating in the premium segment, durability and finishing should be consistently high â even after normal use and washing. It is simply not acceptable for products in this price range to fall short of basic expectations.
Customer service has been polite, but the claims process feels rigid and bureaucratic, requiring invoices and documentation that are not always realistic to retrieve â especially as a long-term and loyal customer.
When multiple items need to be complained about, trust inevitably starts to erode. At this price point, there are other brands that offer more consistent durability and value.
I genuinely hope Fusion takes this feedback seriously. The brand has strong potential â but quality must consistently justify the price!
Har kÞbt High Rise tights
Har kÞbt High Rise tights, stÞrrelsen svare ikke overens med andre produkter fra Fusion, de ruller i taljen. Har skrevet det til dem men det kan de godt for nogen, var svaret. Så jeg må vÊre nogen de ruller på, desvÊrre for dyrt et produkt når kvalitet og pris ikke hÊnger sammen. Jeg anbefaler ikke dette nye produkt, en dyr prÞvelse hvis du er en de ruller i taljen på. KÞber netop dette fordi de er kendt for at sidde godt i taljen men meget skuffende
âïžâïžâïžâïžâïž herfra
âïžâïžâïžâïžâïž herfra
KÞbte et par super flotte Fusion Urban pant's . Allerede to dage efter stod jeg med dem i hånden. I min iver hev jeg mÊrkatet af og tog bukserne på. Jeg måtte indse at jeg havde kÞbt dem et nr for store. Jeg skrev til Fusion.dk som svarede at jeg blot skulle sende retur så ville de sende mig et nyt par, i et nr mindre. Med det medsendte returlabel fik jeg sendt bukserne tilbage og her to dage senere, står jeg igen med et par super fede fusion, i den rigtige stÞrrelse.
Virkelig hurtig service
Og bukserne er en rigtig god kvalitet
De varmeste anbefalinger herfra
Katastrofal dårlig ansvarstagen
Katastrofal dårlig ansvarstagen, når der er noget galt med produktet og manglende vilje til at bytte trods klar mangel. Fusion var godt for nogle år siden, men det er slut. Produkterne er også blevet ringe ift tidligere.
SlidstÊrkt og lÊkkert sportstÞj
SlidstÊrkt og lÊkkert sportstÞj. Pasformen er god og svarer til str. angivelse. Altid god service og hjÊlp fra teamet.
Super
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Fusion. Kvaliteten er i top og lever op til det lovede. Leveringen er sÃ¥ godt som altid fra dag til dag. Priserne er fair og endnu bedre opnÃ¥r man rabat som trofast kundeð. Kontakten til kundeservice er ogsÃ¥ i top. De er flinke og imÞdekommende og er klar til at hjÊlpe, hvis man har spÞrgdmÃ¥l.
Jeg kan varmt anbefale Fusionððð
Fusion is een goed merk. Slecht retourbeleid
Fusion is een goed merk. Maar bestel liever in een reguliere shop. Het hardloopjack ritseld en was niet wat ik zocht. Bestelling komt via UPS. Thuisbezorgen was niet mogelijk. Te prijzig als je via UPS weer wilt retourneren, selecteer je een andere pakketdienst, loop je enorm vast in het proces. Niet fijn dus.
KÞbte en lÞbe jakke efter 4 vask erâŠ
KÞbte en lÞbe jakke efter 4 vask er navnet på jakke vÊk
Gode tights men elendig kvalitet på jakke
Fusions lÞbetights får 10/10 herfra. Jeg har kÞbt 5 par, og det er de bedste lÞbetights, jeg nogensinde har ejet- som kvinde med spinkel overkrop og brede hofter er det nÊsten umuligt at finde tights, der passer både ved taljen, men også ved hofte/lår. KÊmpe ros for tights!!
LÞbejakken fra Fusion er dog en af de dÃ¥rligste jeg nogensinde har ejet. 2/10 herfrað LynlÃ¥sen er ELENDIG og jeg synes pÃ¥ ingen mÃ¥de at pris og kvalitet hÊnger sammen her. Meget skuffende.
Jeg har altid vÊret glad for FusionsâŠ
Jeg har altid vÊret glad for Fusions unisex lÞbebukser, sÃ¥ kÞbte 2 nye unisex shorts i juli 2025. De er bÃ¥de lidt lÊngere i benene, og stoffet bliver synligt vÃ¥dt nÃ¥r man sveder, sÃ¥ det ligner man har tisset i bukserne. ÃV!
Skrev til forhandleren jeg har kÞbt dem hos, om det måske var en kopivarer jeg havde fået ved en fejl, men får en forklaring om at Fusion har Êndret til en mere bÊredygtig måde at vÊve stoffet på..
Jeg kommer ikke til at bruge deres bukser mere .. Þv når de nu var så gode :(
Jeg vÊlger udelukkende Fusion som mitâŠ
Jeg vÊlger udelukkende Fusion som mit foretrukne brand/ mÊrke til min sport som er cykling og lÞb. TÞjet er altid af hÞj kvalitet og en super pasform . Kan varmt anbefale Fusion til både sport og fritid .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ