En professionel klinik, hvor der er styr pÃ¥ tingene! Altid en venlig modtagelse bÃ¥de i reception og hos tandplejer eller tandlÊge. Der bliver aldrig udfÞrt et stykke arbejde, uden man er informeret om... ãã£ãšèŠã
Har over den sidste periode fÃ¥et foretaget tandudtrÊkning, rodbehandling og fÃ¥et pÃ¥sat en krone. Professionel og kompetent behandling. Personalet er venlige og imÞdekommende, og der er generelt en g... ãã£ãšèŠã
Fik lavet en krone pÃ¥ en tand. En lidt bekostelig affÊre (det er nok det det koster, men surt at skulle af med mange penge) Fik en virkelig professionel og god behandling af Henrik Dalhoff og Selvet... ãã£ãšèŠã
Jeg bliver altid mÞdt af et venligt og smilende personale. TandlÊgerne virker super dygtige, og de giver sig altid tid til at komme med gode rÃ¥d omkring tandbÞrstning tandtrÃ¥d osv - man mÊrker at bÃ¥de... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Professionel og kompetent
Har over den sidste periode fået foretaget tandudtrÊkning, rodbehandling og fået påsat en krone.
Professionel og kompetent behandling.
Personalet er venlige og imÞdekommende, og der er generelt en god stemning også internt mellem personalet.
Sindssyge priser!
Havde flÊkket en kindtand, og bestilte tid. Personalet var flinke og venlige. De gik dog straks i gang med at tage 2 rÞntgenbilleder uden at spÞrge. De endte med ikke at lave noget som helst ved tanden, da de ikke havde tid denne dag. Jeg lÃ¥ der i ca 10 min, og fik ikke lavet noget som helst! endte med t skulle betale 875kr for en konsultation og rÞntgenð¢ Jeg havde i det mindste forventet t de havde lavet en midlertidig fyldning. Fik ogsÃ¥ besked pÃ¥ at nÊste tid de kunne give mig fÞrst ville vÊre en mÃ¥ned efter. Super Êrgerlig oplevelse!
Pålagt ydelser / priser på regningen, uden information
Jeg havde fÃ¥et taget et panoramarÞntgen billede. Jeg fÃ¥r belyst at dette koster mellem 700kr-800kr. Hvilket var rigtigt nok. Dog undre jeg mig over belÞbet der skal betales, da jeg jo vidste prisen heraf. TandlÊgen har sÃ¥ lagt yderligere 240kr oveni prisen for en âkonsultationâ som jeg ikke er blevet informeret om⊠Jeg synes derfor, at det er utrolig dÃ¥rlig service ift. at der belyses at det koster 240kr at âsÊtte sig i stolenâ- uanset behandling, som jeg fÃ¥r at vide, da jeg ringer for at klage over dette.
Jeg har dog en kÊreste der har vÊret hos tandlÊgerne RÃ¥dhustorvet, og han er sjovt nok ikke blevet trukket disse 240kr for at âsÊtte sig i stolenâ til en tandrensning.
TandlÊgeskrÊk? Ikke mere
Marianne Traberg alene er 5 stjerner vÊrd. Totalt imÞdekommende og venligt personale, trods tandlÊgeskrÊk ð
Professionelle
Professionelle, imÞdekommende, hurtige, venlige, og meget empatiske. Stor ros til Henrik og Lis
for isÊtning af kroner m.m.
De formÃ¥r virkelig, at fÃ¥ en til at fÞle sig tryg og tilpas ð
Altid sÞde og venlige
God klinik
God klinik, super oplevelse. Fik en gratis tandbÞrsteð
Super klinik
Super fint personale. Meget professionelt håndtering af patienter, som også har tandlÊge skrÊk. Smart og moderne udstyr. Kan sÊrdeles godt anbefales!
AnbefalelsesvÊrdig!
Fik lavet en krone på en tand. En lidt bekostelig affÊre (det er nok det det koster, men surt at skulle af med mange penge)
Fik en virkelig professionel og god behandling af Henrik Dalhoff og Selvete Berisha. Kan kun anbefales videre.
Skulle have lavet en stort hul tÊt på en nerve, og jeg mÊrkede intet. Ikke engang stikket til bedÞvelsen. Jeg er imponeret! Og kronen passede bare perfekt!
Den bedste tandlÊge....
Super tandlÊgeklinik, altid venlige og har tid til patienten. Servicen er helt i top, og endelig er jeg ikke bange for at gå til tandlÊge. De er også meget fair i deres forslag til evt. behandling, og kan sagtens foreslå den billigste behandling, hvis den er mest fornuftig at vÊlge.
Super venligt og professionelt
Jeg skiftede for nylig til tandlÊgerne Lerche i Horsens. De rekvirer automatisk min journal fra min tidligere tandlÊge.
Jeg fik fÞrst en tid til registrering og til tandrensning hos Ann. Det var en meget grundig registrering med rÞntgen og tandrensning, som viste, at jeg havde en meget dårlig kindtand (det viste jeg nu godt) og et enkelt vanskeligt hul.
Gert Lerche har nu repareret det lidt vanskelige hul, og da det var perspektivlÞst, at reparere mere på kindtanden, er den nu trukket ud og skal erstattes med et implantat.
Dagen efter at tanden var trukket ud, ringede receptionisten for at hÞre om det gik okay og om blÞdningen var stoppet.
Det er altså service der vil noget. Jeg er super tilfreds og lykkelig for at have skiftet tandlÊge.
Fantastisk
Endelig en tandlÊge man kan stole på. Har aldrig set så moderne udstyr hos tidligere tandlÊger. De kunne hjÊlpe mig hurtigt ved akut tandpine og jeg har klart fundet den rette tandlÊge.
Normalt er jeg svÊr at bedÞve, men her blev det ordentligt fÞrste gang. Måske er det ikke mig der er svÊr at bedÞve, men tidligere tandlÊger der ikke var god til det. Det gjorde besÞget så meget bedre, at det hele forlÞb smertefrit.
Professionelle, tillidsskabende og med en god portion humor. Vil anbefale dem til alle :)
Super tandlandlÊge
Jeg er meget tilfreds men min tandlÊge. Det er altid betjening med et smil, og de ved hvad de laver hos Lerche. Kan kun anbefale folk, at skifte til Gert og Jette Lerche. Der bliver taget sig af folk, på den bedste måde...!
Behagelig og afslappende atmosfÊre
Jeg har tidligere haft det skidt med at tage til tandlÊge - men det har jeg ikke lÊngere efter at have skiftet til TandlÊgerne Lerche. AtmosfÊren i klinikken er behagelig og afslappende, og personalet er imÞdekommende og engageret. Selvom jeg aldrig kommer til at nyde at vÊre ved tandlÊge, ser jeg alligevel altid frem til besÞget hos dem.
super god behandling hos TandlÊgerne Lerche
Man bliver altid mÞdt med et smil.Der er en ro som giver tryghed.VentevÊrelse er roligt og hyggeligt.Behandlerne er smilende og gÞr ikke noget ved en uden at fortÊlle om det fÞrst.
Har man tandlÊge skrÊk kan jeg klart anbefale tandlÊgerne Lerche.
meget tilfreds!
super gode tandlÊger, som ikke kun kigger på tÊnderne men det hele menneske! de tager tandlÊgeskrÊk alvorligt! det er nogle tandlÊger der klart kan anbefales! :)
TandlÊge Lerche.
Altid mÞdt med et smil i receptionen. Dygtig og professionel behandling der gÞr, at man er tryg ved at gå til tandlÊge.
TandlÊgerne Lerche
Jeg har fundet en virkelig kompetent og indbydende tandlÊgeklinik, nemlig tandlÊgerne Lerche i Horsens. Fra det Þjeblik, man trÊder ind af dÞren, mÞdes man af venlige mennesker og meget dejlige omgivelser, samt ikke mindst kompetente tandlÊger med det nyeste udstyr, så jeg kan varmt anbefale klinikken. Mvh Jette FoldÞ
Professionelt!
En professionel klinik, hvor der er styr på tingene! Altid en venlig modtagelse både i reception og hos tandplejer eller tandlÊge. Der bliver aldrig udfÞrt et stykke arbejde, uden man er informeret om grunden til at det anbefales samt prisen - således at man kan bruge sin ret til at takke nej. Det er aldrig sjovt at gå til tandlÊge - men det hjÊlper en del på oplevelsen, når det er et sted som er rart at vÊre - og sådan er det hos TandlÊgerne Lerche.
Professionelle tandlÊger
Vil altid anbefale tandlÊgerne Lerche. Altid hÞj service og professionel behandling.