レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb zelf geen Apple apparaten, maar de autolader is gelukkig ook geschikt voor mijn Samsung (Android) mobiel. Erg makkelijk voor in de auto, omdat ik m'n mobiel tegenwoordig voor de navigatie gebr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

ik had een hoesje (pandabeer) besteld voor de iPhone van mijn kleindochter maar had per vergissing naast mijn woonplaats Nederland als bestemmingsland opgegeven i.pl.v. België. Ik heb dit gemeld maa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij Gadgetbay had ik een universele smartphone houder voor op de fiets gezien voor een mooie prijs. Voor de auto heb ik direct nog een aantal artikelen toegevoegd zoals een 12V oplader waarbij in no... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店
  2. パソコンと周辺機器の店
  3. ギフト ショップ

当該企業による記述

Expert in hoesjes, opladers en gadgets voor iPhone, iPod en iPad. Voorzien van het Webshop Keurmerk, veilig achteraf betalen met Afterpay en altijd 14 dagen bedenktijd vanaf ontvangst.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me hoesje

2025年10月26日

Prima hoes

Prima hoes, past goed en ziet er origineel uit

2024年2月3日

GadgetBay からの回答

Bedankt voor je review, leuk om te horen Jeroen! Ik wens je veel plezier met de iPad hoes.

Fijn transparant hoesje

Fijn transparant hoesje voor mijn iPhone ontvangen. Snel geleverd en van goede kwaliteit. 👍

2023年11月1日

GadgetBay からの回答

Wat goed om te horen! Ik wens je nog lang plezier met het hoesje. Mocht je nog op zoek zijn naar een oplader of andere accessoire, dan adviseren we je graag.

Fijne avond,
Team GadgetBay

5つ星のうち1の評価

Niet geleverd

Er worden items verkocht op hun website welke ze niet meer kunnen leveren. Was eerst blij verrast dat ze nog een item konden leveren welke niet meer verkocht werd door veel andere webshops. Aankoop gedaan, toen leek het allemaal nog mooi en goed, na een aantal dagen een mailtje dat het niet op voorraad was en het wel eens 2 weken kon duren, vervolgens 2 weken later een mailtje dat de koop ontbonden werd omdat ze het item niet konden leveren. Teleurgesteld maar oké, tot ze dan vandaag nog eens een geautomatiseerd mailtje sturen met de vraag me recente aankoop te beoordelen. Dus bij deze!

2023年9月11日

GadgetBay からの回答

Hoi Maikel, bij het betreffende hoesje stond op de productpagina aangegeven dat het niet op voorraad was. Ook stond er bij vermeld dat het onbekend is wat de levertijd zou zijn. Desondanks heb je het wel besteld, dus hebben we direct bij onze leverancier nagevraagd op welke termijn het weer leverbaar zou zijn. Helaas bleek dit niet op korte termijn, omdat het ook een ouder model iPhone betreft. Dit hebben we direct aan je teruggekoppeld, voorgesteld om een alternatief hoesje te vinden, en je een volledige terugbetaling gegeven. Jammer om toch nog je review te lezen, maar we wensen je een fijne dag!

5つ星のうち1の評価

Wat een miskoop zeg!

Wat een miskoop zeg!
De telescoop 🔭 zoom voor de mobiele telefoon, werkt echt niet. Je ziet je beeld door een rondje, alsof je door een deurverklikker kijkt. En ten tweede is de telescoop zo zwaar dat je mobiel doormidden dreigt te breken. En ten derde blijf de telescoop niet goed zitten en hij is niet snel te installeren, tja dan is je wildlife allang verdwenen….
Helaas gemiste kans

2023年3月10日

GadgetBay からの回答

Beste Wendy, wat vervelend om te horen dat de telelens niet goed bevalt. We hebben zelf gemerkt dat het soms wat oefening vergt om de mooiste foto's te kunnen maken. Zo hielp het ons enorm om het meegeleverde statief te gebruiken. Dat is een goede ondersteuning voor het gewicht van de telelens, en het voorkomt bewegingsonscherpte. Ook is het zinvol om de verschillende cameralenzen op de telefoon te proberen. Wanneer je de telelens gebruikt met de groothoeklens op de telefoon kan dat bijvoorbeeld eerder voor zwarte randen zorgen dan wanneer de telephoto lens wordt gebruikt.

We hadden je graag wat extra tips willen geven, maar ik zie dat je de lens als hebt geretourneerd. Ik zie ook dat het volledige bedrag direct is teruggestort, dus dat zal weer terug op de rekening staan. Desondanks hopelijk tot een volgende keer bij GadgetBay.

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice. Bij de eerste bestelling bleek er een foutje gemaakt te zijn, maar na melding kreeg ik de volgende dag al kosteloos het juiste artikel gestuurd.

Telefoonhoesje ziet er strak uit.

2022年2月27日

Trustpilot エクスペリエンス