So helpful been to several other tech shops who couldnât help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this... ãã£ãšèŠã
Der er bestilt 14 indpakkede gaver, de ser flotte ud ;) sÃ¥ er det spÊndende, hvad indholdet er ;) Januar 2019 Der blev kÞbt 14 pakkegaver til spillegaver juleaften, ud af 14 pakker var 4 helt ens !... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en lampe der skulle ligne en mÃ¥ne - i andre kommentarer var der skrevet at den lignede billedet - Det gÞr den IKKE. Ligner en omgang billigt plastik - virkeligt ked af jeg brugte penge derinde.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgÞrende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. KÞber du vores billige gadgets holder de selvfÞlgelig ikke lige sÃ¥ godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fÃ¥s i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare pÃ¥ dine mails og telefonopkald. Vi vil gÞre vores allerbedste for at hjÊlpe dig og finde en lÞsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer pÃ¥ nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi strÊber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i ÞjenhÞjde â sÃ¥ du altid fÃ¥r vÊrdi for pengene. Vi ved ogsÃ¥, at leveringstiden er en afgÞrende faktor, nÃ¥r du handler pÃ¥ nettet. Ingen gider at vente evigheder pÃ¥ at fÃ¥ deres varer, og derfor fÃ¥r du selvfÞlgelig lynhurtig levering af dine gadgets, nÃ¥r du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer fÞr kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gÞr alt for at behandle din bestilling hos sÃ¥ hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder pÃ¥ hÞjtryk for at fÃ¥ sendt din ordre sikkert af sted til tiden.
HÃ¥ndvÊrkervej 22, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- info@gadgets.dk
- www.gadgets.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
So helpful been to several other techâŠ
So helpful been to several other tech shops who couldnât help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this shop
Meni pieleen
Meni pieleen, tilasin sÀhköisen harjan lyhyille hiuksille, mutta en saa sitÀ toimimaan millÀÀn lailla, vaan on kuin mikÀ tahansa tavallinen huono hiusharja :*(! En saa yhteyttÀ ko. firmaan saadfakseni palautusosoitteen ja rahani takaisin!! Sp-osoite viimein jostain löytyi, mutta ei vastausta tule!!!
SvindlereâŠ.hold dere unna
GIGA SVINDEL FIRMA
GIGA SVINDEL FIRMA
Jamen samme historie som alle de andre... samme fremgangsmåde. Er snydt for 2000 kr. Ingen varer modtaget.. bestilte 30.4 og i dag er det den 14.7
Unlawful deductions from my credit cardâŠ
Unlawful deductions from my credit card and theyâre not ready to refund all the deductions they took so Iâm looking at suing them âŠ..
I feel they are scammers because when you go on Facebook itâs talks about Tupperware product which isnât true
Impressum fehlt
Scheint unseriös, da Dumpingpreise und kein Impressum
Advarsel
Er blevet snydt har ik fået varene de påstår de skal komme fra et andet lager snyd .lige noget for kontant
Jeg har bestilt en is maskine fÞrâŠ
Jeg har bestilt en is maskine fÞr påske, modtager en mail og at den skal kommer fra hovdelagert.
Kan ikke spore min ordre merer, skriver til kundeservice får samme mail fra Katrine igen,om der går 10 til 12 dage.
Men kan stadig ikke spore min ordre.
Pengene er trukket fra min konto.
Håber i snart får kontakte os kunder og at vi meget snart modtager vores is maskine
Mvh
Jane
Beloven steeds dat ze het gaanâŠ
Beloven steeds dat ze het gaan opsturen. Maar helaas een 8 dagen verder eindeloze telefoontjes en mails..

Kan ikke komme igennem
Kan ikke komme igennem, ved ikke hvornår min order kommer.

Ikke det firma man tror
At man tror man handler hos et firma der hedder Gadgets og man så ikke gÞr synes jeg er dårlig stil.
SÃ¥ skriv dog at det er Temashop....

Gadgets ããã®åç
Meget skuffet, vil ikke anbefale
Jeg kan ikke rigtig give andet en 1 stjerne da jeg ikke modtog min pakke selvom den står dom leveret. Jeg ved ikke om det er deres fejl eller PostNord men jeg har ikke tÊnkt mig at bruge denne hjemmeside igen. Jeg har kontaktet kundeservice men har ikke hÞrt noget endnu. Det er en meget dårlig oplevelse isÊr da det jeg havde bestilt var en gave som nu ikke når at komme frem i tide. Jeg er meget skuffet og indtil jeg hÞre tilbage fra nogen af dem (hvis jeg gÞr) kan jeg ikke anbefale at bruge dem.

Hurtigt og nemt.
Pakken kom hurtigt frem
Pakken kom hurtigt frem. Meget tilfreds med indhold, service og transport.