Gaia Garn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nem hjemmeside Hurtig levering - i mit tilfÊlde afhentning Jeg fik besked pr mail og gik ind i butikken 10 minutter senere og fik min garnpakke udleveret - sÃ¥ jeg kom hurtigt igang med nÊste projek... もっず芋る

䌁業が回答したした

Strikker på en trÞje hvor jeg kÞbte garnet hos Gaia Garn for efterhånden lÊnge siden. Manglede så et enkelt nÞgle - fik udsÞgt service og min trÞje kunne blive fÊrdig.

Utroligt lÊkkert garn og virkelig god kundeservice - jeg fik gjort lidt forkert i min bestilling og det blev vupti ordnet. GlÊder mig til, at bestille mit nÊste strikkekit 🌞

Gaiagarn fortjener 10 stjerner, hurtig pakke og levering men bedst af alt den bedste kvalitet af garn

䌁業情報

1. 線み物店

圓該䌁業による蚘述

Vores vision er at give flere mennesker muligheden for at strikke med luksuriÞst garn af hÞj kvalitet til overkommelige priser - og med en bÊredygtig tankegang. Vi brÊnder for at strikke. At strikke er ikke kun godt for dine motoriske fÊrdigheder og dit humÞr, det stimulerer også hjernen og bidrager til at holde den sund og skarp. Vores mission er at tilbyde dig eksklusivt garn direkte fra producenterne til forbrugeren via vores innovative "Direct-to-Consumer" forretningsmodel. På den måde kan vi sikre, at du får adgang til kvalitetsgarn til en pris, der ikke sprÊnger budgettet. Vi opkÞber store partier af garn fra produktioner, restlagere og deadstock så intet går til spilde. Ved at gÞre dette, kan vi i det små bidrage til kampen mod klimaforandringer og skabe en positiv indvirkning på vores planet. Vi strÊber efter at opnå succes på alle fronter - Þkonomisk, socialt og miljÞmÊssigt. Ved at investere i vores garn stÞtter du ikke kun din passion for at strikke men også en bÊredygtig fremtid for kommende generationer. VÊlg Gaia Garn og vÊr med til at strikke en bedre verden sammen.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 96ä»¶

レビュヌを曞く

Garnet svarede til min forventning

2025幎1月6日
自発的なレビュヌ

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering, og at garnet levede op til dine forventninger – det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder :-)

Tusind tak fordi du handlede hos os, og vi håber, at du får masser af glÊde af dit garn! Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner, Jens BjÞrn

Strikkekit uden opskrift 🥲

Strikkekit uden opskrift. Virkelig dårlig stil at sÊlge etcstrikkekit til 600 kr og så skal opskriften bestilles ved siden af til yderligere 60 kr.
Jeg er skuffet

2025幎1月3日

Gaia Garn からの回答

Hej Linda - Þv og beklager meget at du har denne oplevelse med gaiagarn, men vi skriver med fed at "Denne garnpakke indeholder udelukkende garn til opskriften og inkluderer ikke selve opskriften. Hvis du Þnsker at kÞbe opskriften, kan du finde den ved at klikke pÃ¥ 'KÞb opskriften her' her pÃ¥ siden." HÃ¥ber du kommer dig over skuffelsen ☺

Godt tilbud

Godt tilbud, lÊkkert garn.
Lang leveringstid, men det var Jul og Nytår og udsalgspris.

2024幎12月30日

Gaia Garn からの回答

Tusinde tak Susanne, og enig - det er lidt svÊrt at fÃ¥ vores logistik lÞsninger til at vÊre helt optimale hen over julen og nytÃ¥ret ☺

Super fint garn

Super fint garn, godt tilbud og hurtig levering

2024幎12月2日

Gaia Garn からの回答

Tusinde tak Maria - det betyder meget for at du deler din oplevelse omkring Gaia Garn 🙏☺..dbh. Jens BjÞrn

Nem bestilling og levering

Nem bestilling og levering
Jeg mener der er fejl i opskriften, men det skriver jeg til jeres kundeservice om

2024幎11月4日

Gaia Garn からの回答

Hej Karin, tak for anmeldelsen og endeligt tag fat på os omkring en evt. fejl - du fanger dem direkte på designsupport@gaiagarn.dk - dbh. Gaia :-)

Hurtig betjening.

Hurtig betjening.

2024幎10月3日

Gaia Garn からの回答

Mange tak Lisa for at dele din oplevelse, for det betyder faktisk meget for en lille ivÊrksÊtter virksomhed som vores at andre interesseret kunder kan se at vi gÞr alt hvad vi kan for at levere en god service ☺