A very friendly assistant helped me choose my wine in Waddinxveen. I learned about some Dutch wine, exactly how a specialist small shop should work; it was very reasonably priced as well, I would cert... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Absoluut de slechtste ervaring die ik oot heb gehad met een bestelling. Had wijn besteld dat op een bepaalde dag naar een adres gestuurd moest worden, het adres was een bedrijfs adres, wat ingevild... ãã£ãšèŠã
Mijn ervaring met de Gall & Gallâmemberkaart is positief. De aanbiedingen zijn overzichtelijk en worden direct verrekend bij het afrekenen. Ook vind ik het prettig dat ik soms exclusieve acties krijg.... ãã£ãšèŠã
goede artikelen. Alleen zie ik het nut niet in van een Premium kaart. Met de wilde wijndagen zijn er al hele goede aanbiedingen waardoor ik de kosten van ⬠10,00 voor een premiumkaart niet 'terugver... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijn dat je het online kunt bestellen en leuke aanbiedingen
Bestellen is simpel en gemakkelijk
biologisch?
Een doos biologische rode wijn gekocht, de Symbiose Languedoc.
Bleek dat deze verpakt was in plastic flessen. Wat een enorme tegenvaller
Gewoon makkelijk
Gewoon makkelijk, snel geleverd, en goede pijs
Prijs-kwaliteit is prima
Prijs-kwaliteit is prima. Fijne bediening in de zaak.
Vreselijk bedrijf
Kwam op maandag voor een aanbieding. Niet op voorraad. Moest bestel worden.
Voor de zoveelste keer.
Volgende dag zou het in de winkel zijn. Kreeg track and trace van onbekende vervoerder.ook deze bevestigde dat.
Bezorger kwam savonds, winkel was gesloten. Niet de volgende dag maar 2 dagen later opniew bezorgt.
Contact winkel opgenomen, probleem komt vaker voor en speelt al zeer lange tijd.
Hoofdkantoor zaandam gebeld. Schofterig behandeld en krijg geen terugkoppeling. Word alleen maar doorgegeven.
Gall en Gall stop de fledden maar op een plek waar het donker is en niet lekker ruikt.
Goede service en vriendelijk personeel
Goede service en vriendelijk personeel
Pas op met waardebonnen aanschaffen!!
Pas op met waardebonnen, activeren niet waarvoor je betaald en dan compenseren ze de helft!
Extra omzet en winst genereren op slinkse wijze!!
Geachte heer, mevrouw,
Hierbij stelt ondergetekende Gall & Gall officieel in gebreke.
In de eerste week van december 2025 is in uw vestiging aan het xxplein te xx een tegoedbon ter waarde van â¬40,- aangeschaft. Deze tegoedbon is door mijn moeder volledig contant voldaan. Uw medewerker heeft echter verzuimd de bon correct te activeren in het kassasysteem. Nu, circa 8 maanden later, blijkt bij de poging tot inwisseling dat de kaart niet is geactiveerd. Door uw medewerker is ter plaatse reeds erkend dat de kaart indertijd niet is geactiveerd.
Het door uw vestiging gedane voorstel om alsnog slechts â¬20,- te activeren, alsmede ons eerdere coulancevoorstel om dan â¬30,- te activeren, worden hierbij ingetrokken. Er is immers voor de volledige waarde van â¬40,- betaald, en een gedeeltelijke compensatie is juridisch onaanvaardbaar nu de volledige schade door uw verzuim is ontstaan.
Tevens verzoeken en sommeren wij u hierbij om direct over te gaan tot het veiligstellen en overleggen van de betreffende winkelvideobeelden van begin december 2025 rond het tijdstip van de aankoop. Uit deze beelden zal onomstotelijk blijken dat het volledige bedrag van â¬40,- contant is voldaan door de consument, terwijl uw medewerker naliet de handeling voor de activatie correct te verrichten.
Wij sommeren Gall & Gall om binnen een termijn van 7 dagtekeningen na dagtekening van deze e-mail de tegoedbon alsnog volledig te activeren tot het rechtmatige aankoopbedrag van â¬40,-. Indien u hieraan in gebreke blijft, behouden wij ons alle juridische rechten voor om verdere stappen te ondernemen ter invordering van het volledige bedrag en de kosten, en zullen wij de bewijslast via een rechtszaak handhaven.
vlotte communicatie via de digitaleâŠ
vlotte communicatie via de digitale assistent en daarna een echte medewerker
Zeer overzichtelijke site- snelle enâŠ
Zeer overzichtelijke site- snelle en nette levering
Anders kwam ik niet steeds terug
Super Assortiment
Super Assortiment
Super Vriendelijk
Super Service
Service 3 x
Vanmiddag heb ik een cadeaudoos Guinness gekocht. De medewerker heeft 4 x geprobeerd het cadeautje in te pakken, maar dat lukte niet. Hij vroeg of een strik ook goed was en dat vond ik prima, hoewel het eigenlijk niet oke is dat dat niet kan. Maar de jongen deed erg zijn best, dus ik wilde niet vervelend doen.
Eenmaal thuis bleken er in plaats van 3 blikken Guinness maar 2 blikken in het pakket te zitten. Ik terug naar de winkel. Medewerkster deed er een blik bij. Eenmaal thuis bleek dat een kleiner blik. Ik weer terug. Excuus zei ze. Maar het cadeautje is inmiddels duur aan de benzine.
Pakket beschadigd (blikjes besteld)
Zondag bestelling geplaatst en deze is ook verstuurd. Krijg ik de volgende dag een berichtje: Helaas is de inhoud van je pakket tijdens het vervoer beschadigd. Dit pakket is daarom retour gestuurd.
Vreemd wat het ging om blikjes Stelz. Vreemd dat dit pakket beschadigd kan raken. Dan gaat er echt wel iets mis met de bezorging.
Tot op heden na dat mailtje van maandag niets meer vernomen.
Zomer lkorting en Rosé
lekker om tijdens een actie de kelder goed bij te kunnen vullen. Ja, daarom worden wij blij van G&G
Snel gevonden wat ik zocht en besteld.
Snel gevonden wat ik zocht en besteld.
Snelle en correcte levering.
Bij het afreken bleek er euroâs meer te moeten worden betaald als groots op de schap wordt weergegeven. Volgens caissiÚre zou die prijs alleen maar gelden voor een premium klant. In mijn optiek heet dit gewoon oplichting
Andere prijs bij kassa als op de schap
Winkel is dicht terwijl op de site enâŠ
Winkel is dicht terwijl op de site en google staat tot 20.00 uur open.
Door een uitgebreid assortiment 0.0 %âŠ
Door een uitgebreid assortiment 0.0 % dranken heb ik ruime keuzes uit diverse soorten drank, waarvan de meesten een aardig niveau halen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã