Banner for Garant - Brovst

TrustScore 5段階評価の4.5

Merkurvej 2, 9460 Brovst, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Yderst serviceminded gardinmontør, der gav sig god tid, så jeg som kunde følte mig godt vejledt. Forretningen er også yderst konkurrencedygtige på priser. Jeg er meget tilfreds med mine nye gardiner.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kom til tiden, venlig sælger som havde tid til vi bestemte os 🥰 Virkelig dygtig montør der havde styr på tingene 🥰 Stor ros til både montør og sælger, flinke og høflige begge to 🌹🌹🌹

5つ星のうち5の評価

Lige fra jeg bad om et tilbud, til monteringen var på plads, har servicen været helt i top. Personalet hos Garant Brovst yder et fantastisk stykke arbejde – hurtig opmåling, effektiv levering og en sa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har i flere omgange købt gardiner/insektnetdøre hos Garant Brovst og er hver gang blevet mødt af venlighed, punktlighed og kvalitet. Det er stedet, vi også vil gå til fremover🤩

企業情報

1. 床材店
  2. 建材市場
  3. フローリング施工請負業者
  4. ラグ専門店

Garant - Brovst について

当該企業による記述

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Brovst

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 501

レビューを書く

Hej Søren.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Brovst.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god weekend.

5つ星のうち5の評価

Det leverede lever helt op til…

Det leverede lever helt op til forventninger. God behandling fra montør, både ved opmåling og levereing

Hej Hans.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både behandling, opmåling og levering.

Alt var perteekt

Alt var perteekt, både måltagning og opsætning. God kundeservice
Ida Stabell Norre

Hej Ida.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og det færdige resultat.

5つ星のうち5の評価

Fin service omkring seng efter mål og…

Fin service omkring seng efter mål og levering var bare helt i orden

Hej Niels.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og levering.

Hej Willy.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau og de overholdte aftaler.

5つ星のうち5の評価

Altid hjælpsomt og venligt personale

Altid hjælpsomt og venligt personale. Gode varer.
God service og gode priser.

2024年9月24日

Hej Anne Marie.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både det høje serviceniveau, det venlige og hjælpsomme personale og ikke mindst de fornuftige priser.

5つ星のうち5の評価

der var serveise på hele tiden .

der var serveise på hele tiden .
det var en mand der vidste hvad
man skulle.

2024年9月21日

Hej Inge Marie

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau igennem hele processen.

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en god oplevelse.

Det er dygtige folk til både at opmåle, opgive pris og rigtig god til at montere gardinerne.
jeg er meget tilfreds.

2024年9月16日

Hej Kaj.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Brovst.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både selve processen, men også det færdige resultat af dine ny-monterede gardiner.

God og hurtig respons

Hurtig til at komme og tage mål og finde den rigtige løsning.
Hurtig leverance og opsætning.
Kom til den aftalte tid.
Fuld tilfredshed.

2024年9月6日

Hej Inga.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både montering, processen og den færdige løsning.

5つ星のうち5の評価

god og omhyggelig gennemgang af vores…

god og omhyggelig gennemgang af vores bestilling - montering til UG

2024年8月10日

Hej Jytte.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både processen og det færdige resultat.

Rigtig god weekend.

5つ星のうち5の評価

Venlig betjening og alle aftaler…

Venlig betjening og alle aftaler overholdt. Kan bestemt anbefales.

2024年7月5日

Hej Claus

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Brovst.

Rigtig god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

Fantastisk butik

Stort udvalg og fantastisk venlig betjening

2024年6月7日

Hej Ruth.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både udvalg og den fantastiske betjening.

God vejledning - god service - hurtig levering. Alt godt 👍

2024年6月1日

Hej Annette.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både rådgivning, serviceniveau og den hurtige levering.

God kundeservice

Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for, af et hjælpsomt og meget imødekommende personale.
Vil varmt anbefale andre kunder, til at kontakte “Garant Brovst”.

2024年5月24日

Hej Birte.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den venlige og imødekommende betjening, du er blevet mødt af i butikken.

Flot arbejde og materialer

Flot arbejde, kommer til aftalt tid

2024年5月18日

Hej Bodil.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både processen samt det flotte arbejde, der er udført.

God onsdag.

Venlig og behagelig sælger

Venlig og behagelig sælger, god til at vejlede
Levering til lovet aftalt tid , god opsætning af gardinerne . Vi er meget tilfredse .
Flink og venlig ung mand 👍

2024年5月8日

Hej Anne Margrethe.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den venlige betjening og kompetente rådgivning samt - ikke mindst - det endelige resultat.

God pinse.

God service i forretningen

God service i forretningen. Hurtig levering.

2024年5月8日

Hej Kaj.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau og den hurtige levering.

God pinse.

Hej Ulla.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau i butikken.

5つ星のうち5の評価

Super god vejledning og betjening både…

Super god vejledning og betjening både personligt og via telefon

2024年3月22日

Hej

Rigtig god påske.

Nanna / Garant kundeservice

Flink og høflig betjening

Flink og høflig betjening. Omhyggelig medarbejder tog sig tid til at hænge gardinerne op. Anbefaler gerne Garant- Brovst.

2024年3月15日

Hej med dig.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds - både med den høflige betjening - men også dine nye, fine gardiner.

God påske.

Trustpilot エクスペリエンス