Banner for Garant - Grindsted

TrustScore 5段階評価の4.5

Trehøjevej 27, 7200 Grindsted, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super kundeservice. Vi har været så heldige at blive hjulpet med gardiner til vores nye hus af Steffan fra garant i grindsted. Det har været kompetent rådgivning hele vejen igennem. Hurtig lever... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Da vi skulle have nyt trægulv var vi ikke i tvivl om hvem vi skulle kontakte, og vi er kun blevet bekræftet igennem hele processen fra første besøg i butikken. Rådgivning i øjenhøjde og en forståelse... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hurtig ude og give et tilbud og hurtig opstart af af bestilt arbejde som var slibning af gulve og efterbehandling. Efter dette ændrede det sig da et af vores trægulve blev ødelagt og så var diskussi... もっと見る

企業情報

1. 床材店
  2. 建材市場
  3. フローリング施工請負業者
  4. ラグ専門店

Garant - Grindsted について

当該企業による記述

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Trehøjevej 27, 7200, Grindsted, デンマーク

• 75 32 00 23
Promotion box for Garant - Grindsted

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 501

レビューを書く

god service

god service, troværdig virksomhed.

2024年10月4日

Hej Asger.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Grindsted.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Har du forslag til forbedringer, hører vi naturligvis gerne fra dig.

Flot udført arbejde

Flot udført arbejde

2024年8月22日

Hej Susanne.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Grindsted.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det flotte stykke arbejde.

Rigtig god eftermiddag.

5つ星のうち5の評価

Mit første orienteren besøg vedr. vores nye gardiner til lejlighed. Fik den allerbedste vejledning, af Jeppe. Tak for det.

Mit første orienteren besøg vedr. vores gardiner til den nye lejlighed, fik den allerbedste vejledning af Jeppe. Da Steffen kom for at måle op og jeg skulle vælge farve. Der fik jeg også den allerbedste vejledning og proffesionel vejledning om farve, og hvad der var det bedste i de enkle værelser/stuerne. Og opsætning var også Steffen, som på super profesionelle måde lærte mig teknikken på elgardiner. Det er blevet så flot. Vi er virkelig glade. Tak til garant Grindsted

2024年8月19日

Hej Hanne.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I er yderst tilfredse med jeres nye flotte gardiner samt den service I har oplevet hele processen igennem fra første besøg til montering.

Vi takker mange gange for de varme anbefalinger og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Rigtig god dag.

5つ星のうち5の評価

Altid god service ssmt rådgivning

Altid god service ssmt rådgivning, kan kun anbefale Garant Grindsted

2024年7月6日

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse af Garant Grindsted og for de 5 fine stjerner. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores service!

Nanna / Garant kundeservice

Dygtig og kompetente Steffen

Dygtig og kompetente Steffen, fik os i mål. Med super vejledning og god tålmodighed.
Vi er meget tilfredse med resultatet.

2024年6月26日

Hej Charlotte.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Grindsted.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med din oplevelse.

Rigtig tilfredsstillende arbejde

Utrolig flot arbejde, gardinerne er rigtig flotte og en god kvalitet, og mørklægnings gardinerne, med fjernbetjening er utrolig flotte og godt lavet. Min mor er rigtig glad for hendes nye køb.

2024年6月24日

Hej Kiwie.

Hvor er det dejligt at høre, at din mor er glad for hendes nye flotte gardiner.

Super service og super kvalitet

Super service og super kvalitet

2024年6月17日

Hej Gitte.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje service- og kvalitetsniveau.

5つ星のうち4の評価

Rigtig god service både i den fysiske butikken, og ved monteringen. dog var der fejl ved gardinerne/fluenettet til havedør og yderdør, så der var ca. 14 dages ventetid på de rigtige "fluenet", men alt i alt en rigtig god oplevelse.

2024年6月6日

Hej Lone.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Grindsted.

Hvor er det dejligt at høre, at du er overordnet set er tilfreds med processen trods den beklagelige forsinkelse.

god oplevelse

levering til tiden dygtige folk til montering. alt i alt rigtig god service

2024年5月1日

Hej Leif.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både service, levering og montering.

God onsdag.

Service

God betjening, service, men dyre.

2023年4月3日

Hej Susanne.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant Grindsted i forhold til betjening og service.

Vi håber, at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
Ha' en rigtig god påske.

/Lise, Garant kundeservice

Rigtig godt tilfreds

Rigtig godt tilfreds, flot udført arbejde. Rigtig go’ vejledning både til gardiner og tæpper. Vi kan anbefale afdelingen i Grindsted og siger tak til medarbejderne for det flotte resultat. Venlig hilsen Birgit og Peter

2022年12月14日

Kære Birgit & Peter.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner og fordi I har taget dig tiden til at anmelde jeres positive oplevelse hos Garant i Grindsted.

Vi er glade for at høre, at I er godt tilfredse montering af gardiner og tæpper samt rådgivning og vejledning i samme forbindelse.

Vi håber meget at kunne hjælpe jer igen en anden gang :)

God jul!

/Lise, Garant kundeservice

garant Grindsted

Har fået den bedste vejledning i forbindelse med køb af gulv hos Garant i Grindsted -og de tager sig tid til at besvare på spørgsmål - den bedste service ever - kan varmt anbefale dem. Tak til Benny, Jeppe og Daniel

2020年4月28日

Hej Charlotte
Mange tak for din varme anbefaling af Garant Grindsted. De flotte ord er givet videre til de tre gutter. Når oplevelsen overgår forventningerne, kan det næsten ikke blive bedre. Vi er super glade for, at du deler din oplevelse med os.
Hilsen Tidde

5つ星のうち1の評価

Overholdte ikke aftale

Overholdte ikke aftale
Da vi skulle have nyt køkken og renovering af stue og entré bestilte vi nyt gulv hos garant Grindsted. Gulvet skulle monteres af Garant. Vi havde aftalt dato for montering. Jeg ringede dagen før, for at høre hvornår på dagen de ville komme. Ham jeg talte med kiggede i computeren og han fandt vores aftale. De ville komme næste morgen Ca. Kl. 8.00.
Sidst på eftermiddagen, dagen før levering ringer min telefon. De kommer ikke i morgen og jeg kan ikke få at vide hvornår de så kommer. Det var jo ikke en fast aftale får jeg at vide. Det er simpelt hen ikke i orden. Vi har jo lavet aftaler med andre håndværkere så det betyder at alt bliver udskudt. Vi besluttede at vi ville købe gulvet et andet sted, da vi ikke vil handle med folk, der ikke overholder aftaler. Garant tilbød os 25% rabat hvis vi holdt det for os selv. Det tilbud har vi sagt nej til.

2020年2月8日

Hej
Tak for din anmeldelse. Jeg kan virkelig godt forstå, at I står tilbage med en dårlig oplevelse. Når man først går i gang med en renovering, vil man også gerne færdiggøre den.

Jeg har vendt jeres oplevelse med Garant Grindsted. Først og fremmest er de rigtig kede af, at hele forløbet er endt, som det er, for det er ikke den service, de ønsker at blive husket for. Det skal på ingen måde være en undskyldning, men jeg vil gerne forklare, hvad der er sket. Butikken har været ramt af forskellige sygdomsforløb, som også medfører, at de må aflyse jeres aftale med så kort varsel. Det er ikke tilfredsstillende, hverken for jer eller dem, men det var ikke muligt for dem at overholde aftalen pga. omstændighederne. De forsøgte med alle midler at finde en freelance montør, så de ikke var nødt til at aflyse, men desværre uden held.

Jeg er ked af, at I har opfattelsen af, at de 25% blev tilbudt for at I skulle holde oplevelsen for jer selv. Det har bestemt ikke været hensigten. Garant Grindsted tilbød jer 25% rabat som en kompensation, da de naturligvis var berørte af, at de ikke kunne overholde aftalen og yde den service de ønskede, samtidig med at de også vidste, at det ville udskyde jeres renoveringsprojekt. Det blev ikke ment som en hold-mund-kompensation.

Jeg håber virkelig, at I har fundet en god løsning et andet sted, så I kan komme i mål med renoveringen.
Hilsen Tidde

Trustpilot エクスペリエンス