レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een deel van de bestelling was kwijtgeraakt bij de bezorgdienst. Direct contact opgenomen met garden interiors en zij hebben dit heel netjes afgehandeld. Vandaag is de tafel geleverd en we zijn heel t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er was iets mis gegaan met onze tafel tijdens het vervoer. De tafel was beschadigd. Dat kan uiteraard gebeuren. Je hebt met externe partijen te maken. Hier werd zeer klantvriendelijk op gereageerd. We... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zeer lange leveringstermijn en terugbetaling laat op zich wachten. Op de website staat "Voor 18u bestellen morgen thuis" Wij hebben 5 weken moeten wachten op onze levering. (De reden : zij doen drops... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

De vegas XXL tuintafel besteld

De vegas XXL tuintafel besteld. Vooraf met Garden Interiors gebeld om de afmetingen te vragen. Dit werd direct opgemeten voor mij! Bij het monteren van de tafel bleken de schroeven niet overeen te komen met de gaten. Alles geprobeerd, maar niets hielp. Contact opgenomen met Garden Interiors. Ik werd vriendelijke te woord gestaan en zij kwamen met diverse mogelijke oplossingen echter had ik alles al geprobeerd. Zij kwamen uit hun zelf om korting te geven op te tafel met het behoud van de garantie.
Tijdens de verdere montage bleek dat er twee van de zeven toptafel stukken gebroken waren. Nogmaals contact opgenomen met foto's erbij. Twee dagen later kreeg ik twee nieuwe tafel stukken binnen. Ik kan niks anders zeggen dan dat zij echt hun best doen om de klanten tevreden te houden. In de toekomst zullen wij vaker bij Garden Interiors gaan bestellen!

2024幎7月9日
5぀星のうち4の評䟡

Goede levering en fijne klantenservice.

Voor 14:00 besteld was de volgende dag in huis aldus de site. Echter kreeg ik geen verzendingsmail met een track en trace code. Via het account wat je aan kan maken een ticket hiervoor aangemaakt waarop ik de volgende werkdag gelijk reactie kreeg dat de leverancier onderweg was met het pakket en deze vandaag bezorgt zou worden. De tuintafel is keurig netjes afgeleverd 1 dag na het bestellen hiervan. Was goed beschermt ingepakt en eenvoudig te monteren. Tafel is zeer stevig!

2024幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

Houden zich niet aan wat op hun website vermeld staat

Houden zich jammer genoeg niet aan wat op hun website vermeld staat. Levering volgende dag blijkt na enkele dagen heen en weer gemail en telkens de volgende dag te worden geleverd plots een week later te worden geleverd, nochtans is het op voorraad. Men besteld op deze website omdat er staat dat er de volgende dag geleverd wordt, maar dit is helemaal niet zo. Mijn inziens halen ze dat er dan beter af, want dit zorgt voor misleiding tov andere webshops

2024幎5月6日
5぀星のうち2の評䟡

De site eerder bijwerken

De site eerder bijwerken, Wilden een teak tafel bestellen 31 op voorraad volgens de site maar niet te bestellen.
Bij telefonisch contact kreeg ik te horen dat ze deze tafel helemaal niet meer op voorraad hadden toen ik attendeerde op de voorraad zoals omschreven op de site kreeg ik te horen ja de site wordt niet altijd goed bijgehouden. Sorry maar ik kan niets voor u doen kreeg ik te horen.

2024幎4月26日

Blij met tip

Ik had nog nooit eerder gehoord van garden interiors maar kreeg de tip van een vriend die vertelde van de goeie en snelle service als je hier je tuinset besteld.
Dus gedaan ! En ik ben echt heel erg tevreden , alles verliep soepel en snel. Ik zeg het voort . J. Hagenbeek

2024幎4月5日

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!

Onbetrouwbare site en een waardeloze klantenservice. Staan totaal niet open voor tegengeluiden, enkel wat zij stellen is zo als het is en daar moet je het mee doen. Houden zich niet aan de voorwaarden die op hen website vermeld staat.

Zeer ongeïnteresseerde dame Q aan de telefoon, ga vooral geen gesprek met haar aan want luisteren en helpen wil ze niet.

Nooit weer!

2023幎11月27日

Geen aanrader!!

Barkrukken besteld in februari ( leverbaar halfverwege april). In mei zelf contact opgenomen wegens ze nog ontvangen te hebben. Dan moeten horen dat ze maar leverbaar waren 1e week van juni. Deze week nog steeds geen nieuws. Na alweer zelf contact op te nemen moeten horen dat we nog eens 4weken zouden moeten wachten. Maar op de website bleven ze wel steeds beschikbaar. Na ons mistevredenheid te uiten en te vragen voor korting en we ze echt wel willen kregen we een hele onbeleefde mail terug en ons geld. Nu mogen wij alsnog opzoek naar nieuwe barkrukken. Ik raad niemand aan om hier te bestellen!!

2023幎6月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス