レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

jeg har desvÊrre samme oplevelse som sÃ¥ mange andre! garnvÊrkstedet gennemer sig bag ved en producent ikke har tage billeder der viser den sande farve og selv gemmer sig bag outdated forhold til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde ved en fejl fÃ¥et lavet 2 ordrer pÃ¥ samme dag istedet for at kÞre dem sammen. Herved mistede jeg et tilbud om fri fragt. Da jeg kontaktede GarnvÊrkstedet nÊste hverdag (efter tilbuddets u... もっず芋る

Jeg har flere gange bestilt fra garnvÊrkstedet.dk - altid hurtig levering, altid gode produkter, fine farver osv. har én gang oplevet at fÃ¥ en forkert vare, og fik svar inden for 12 timer hvor den... もっず芋る

Super service og hurtig levering! Stod pludseligt med udfordring med ikke at have nok garn i et projekt. Uden meget hÃ¥b skrev jeg bÃ¥de farvekoder og parti nummer - VIPS!!! SÃ¥ fandt de garnet fra dett... もっず芋る

䌁業情報

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

87件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

jeg har desvÊrre samme oplevelse som så

jeg har desvÊrre samme oplevelse som så mange andre!
garnvÊrkstedet gennemer sig bag ved en producent ikke har tage billeder der viser den sande farve og selv gemmer sig bag outdated forhold til farver hvordan skÊrme og farver fungere! De kunne jo vÊre kommet udenom alle de klager hvis de selv havde opladede deres egne billeder, eller lave en beskrivelse. Jeg har kunne tage et nÞjagtigt billede af garnets farve med en telefon.

Jeg modtog i fredags min pakke jeg havde bestilt en GrÞn famdavidsens, men den jeg modtog var gul. jeg skrev til dem med et billede fordi jeg mente at enten havde jeg modtaget den forkerte varer eller der var der en fejl i farvningen.

Jeg blev ringet op og havde en fornuftig samtale, hvor han tilbÞd at tage billeder af de andre farver for at se om der var noget der passede bedre. Han tilbÞd endda at, hvis jeg bestilte en af de andre, så ville han smide et returlabel i pakken til den anden! men stÊdigheden og at give mig ret i at farven er helt forkert, men ikke at erkende sin egen fejl som en butik. Jeg har nu snakket med en del af mit netvÊk af strikkere for at hÞrer om jeg er helt urimelig, men efter de har set billede og selve garnet siger de også det er uacceptabelt. + jeg har skrevet en mail til producenten og klaget over deres billeder.

2026幎2月21日

Hej.

FÞrst og fremmest er vi selvfÞlgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Som du selv siger, er det et meget almindeligt problem ved handel med garn på nettet.

Vi bruger producenternes billeder af produkterne af to årsager:
For det fÞrste fordi vi synes, at kunderne skal kunne genkende produktet fra sted til sted.
For det andet fordi vi ikke har ressourcer til selv at tage billeder af alle vores varer.

Som aftalt har vi sendt dig billeder af den farve, du har modtaget sammen med et par andre farver, som kunne vÊre aktuelle i håb om, at det kunne hjÊlpe dig.

Jeg synes, at det er en god ide, at du tager fat i producenten, og vores tilbud om en returlabel hvis du ikke Þnsker det modtagne garn står ved magt.

Thomas og Mette, GarnvÊrkstedet

Har ikke modtaget min pakke

OBS OBS OBS
Har aldrig handlet på garnvaerkstedet.dk, men blevet taget ved nÊsen af fupfirma der hedder garnvaerkstedet.com
Er anmeldt

2025幎12月17日

Hej igen Vivi.

Mange tak fordi du har redigeret dit svar.
En 1-stjernet anmeldelse betyder ret meget for en forretning som vores. Hvis du er enig i, at det ikke er os, der er problemet, vil du så overveje at slette din 1-stjernede anmeldelse af os og i stedet lÊgge den hos garnvaerkstedet.com?

Vi håber, at du vil hjÊlpe os.

Mvh Mette

Hej Vivi.

Jeg kan ikke finde en ordre på dit navn. Har du mulighed for at kontakte os på kontakt@garnvaerkstedet.dk eller tlf 20931000?
Kan du have handlet på garnvaerkstedet.COM? Det er en svindelside. Vi er garnvaerkstedet.DK.
Vi kan desvÊrre ikke gÞre noget ved den falske shop, men hvis du har mistet penge, vil jeg foreslå dig at politianmelde dem.

MVH Mette, GarnvÊrkstedet

5/5 stjerner

har én gang oplevet at få en forkert vare, og fik svar inden for 12 timer hvor den korrekte vare allerede var på vej med PostNord.
Super god service - stor anbefaling herfra!

2025幎11月18日

Undskyld

Fejl fra min side undskyld

2025幎9月3日

Tusind tak 😊

Hej Helle.
Vi kan slet ikke genkende det, du skriver. Kan det vÊre garnvaerkstedet.COM, du har villet anmelde? Det er nemlig en svindelside. Vi er garnvaerkstedet.DK og vi har en mailaadresse (kundeservice@garnvaerkstedet.dk), og vi svarer på mails og telefon (20931000).
Vend endelig tilbage, hvis du har klager over os.
Mette, GarnvÊrkstedet

Super service og hurtig levering!

Super service og hurtig levering!
Stod pludseligt med udfordring med ikke at have nok garn i et projekt. Uden meget hÃ¥b skrev jeg bÃ¥de farvekoder og parti nummer - VIPS!!! SÃ¥ fandt de garnet fra dette parti, sÃ¥ nu bliver der ikke nogen trÊlse overgange - tusinde tak for hjÊlpen - virkelig god service 🙏🏌

2025幎9月3日
自発的なレビュヌ

Sender til island til en god pris.

Bor på Island og bestilte en lille pakke med rundpinde til Êrmer. Virkelig dejligt at de kunne sende hele vejen her op og så kun for 69 kr i fragt. Forventede nÊsten at det var en tastefejl, men det var det ikke. Og pakken kom lige så hurtigt nÊsten som hvis det blev sendt til en adresse i dk.
Tak!

2025幎8月8日

Stor hjÊlpsomhed, super service

Jeg havde ved en fejl fået lavet 2 ordrer på samme dag istedet for at kÞre dem sammen. Herved mistede jeg et tilbud om fri fragt. Da jeg kontaktede GarnvÊrkstedet nÊste hverdag (efter tilbuddets udlÞb) talte jeg med den rareste og meget hjÊlpsomme person, der trods besvÊr fik samkÞrt mine to ordrer. Det kalder jeg super service.
I Þvrigt altid hurtig problemfri ekspedition.
Vh Kirsten.

2025幎8月11日

Kanon kundeservice

Jeg har handlet her et par gange, og har altid vÊret rigtig godt tilfreds, og i dag var ingen undtagelse.
Jeg havde ikke lÊst ordentligt efter på deres hjemmeside, og skrev derfor for at få annulleret odren eller en del af den. Det tog ikke mange minutter fÞr Garnvaerkstedet havde opdateret ordren og nu er den i Þvrigt allerede afsendt. Kanon oplevelse!

2025幎3月1日

Fejl i farve

Jeg bestilte 7 nÞgler Kos Sandnes i samme farve. DesvÊrre fik jeg ikke tjekket om alle nÞgler var fra samme parti, de troede jeg man kunne regne med var ok når man bestiller online.
Da jeg havde strikket blusen fÊrdig, og fik den hÊngt op, kunne jeg se at den nederste del, var lysere. Det eneste jeg fik ud af at klage var en undskyldning om at man jo ikke vidste om det var deres fejl eller en fejl fra Sandnes - men jeg kunne trÊvle op og strikke den sidste del i det nÞgle jeg havde i overskud, for på den måde at lÞse det problem.
Det rÊkker mine nybegynder evner ikke til! Og egentlig synes jeg jo heller ikke fejlen var min.
Jeg kÞber derfor ikke garn her mere, der er mange om buddet, også med en meget bedre service.

2025幎1月6日

Hej Susanne.

FÞrst og fremmest er vi kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi er dog lidt uforstående overfor, at du vÊlger at fortsÊtte kommunikationen her på Trustpilot, da vi ikke har opfattet sagen som afsluttet.

Vi sender som udgangspunkt aldrig forskellige indfarvninger, men vi kan desvÊrre lave fejl. Vi prÞver på ingen måde at fralÊgge os ansvaret, men lÞsningen på problemet vil vÊre forskellig, alt efter om det er os eller Sandnes, der har lavet en fejl. Hvis det er os, kan der sendes supplerende nÞgler, hvis det er Sandnes, er der fejl i partiet, og det hjÊlper ikke at sende dig nye nÞgler.

Aftalen i telefonen var, at du skulle teste, om de nÞgler, du havde tilbage, var samme indfarvning, og derefter vende tilbage. Dette er endnu ikke sket, men vi vil stadig meget gerne hjÊlpe dig med at finde en så god lÞsning som muligt i en trÊls situation.

Jeg håber, at du vil vende tilbage til os på enten mail eller telefon.

Med venlig hilsen Team GarnvÊrkstedet

Gode oplevelser

Jeg har efterhånden bestilt en del gange hos garnvÊrkstedet, og der er altid enorm hurtig levering. Selv her i julen hvor jeg bestilte fredag d. 20. December, var det allerede pakket sÞndag d. 22. Der er heller aldrig nogle fejl i det jeg får sendt hjem, så jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds:)

2024幎12月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。