レビュアーのコメントを見てみましょう
Ben deze twee toppers tegengekomen via een TikTok live. Toen ik met vragen zat hebben ze die gelijk beantwoord en hielpen ze mij een mooi model vinden in mijn maat. Gelijk besteld, voor een spotprijsj... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
over GB Fashion Bij GB Fashion draait alles om kwaliteit, originaliteit en eerlijke prijzen. Wij geloven dat designerkleding niet duur hoeft te zijn. Daarom selecteren we uitsluitend originele merkkleding die in perfecte staat verkeert – vaak slechts één of enkele keren gedragen. Onze collectie bestaat uit topmerken als Moncler, Stone Island, Parajumpers, C.P. Company, Palm Angels en meer. Elk item wordt zorgvuldig gecontroleerd op echtheid en kwaliteit, zodat jij verzekerd bent van een betrouwbare aankoop. 💥 100% origineel. Altijd scherp geprijsd.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer tevreden met mijn aankopen
Zeer tevreden met mijn aankopen! Zeer snelle verzending en goeie kwaliteit! Bestel hier zeker!!
👌👌👌👌
Nadat ik wat twijfelde over deze webshop gezien het allemaal te mooi was om waar te zijn, vroeg ik een certilogo op. Kreeg deze vrijwel direct binnen en het bleek allemaal te kloppen. Goede kwaliteit/prijs verhouding en alles wordt eerlijk aangeven. Naar mijn mening ronduit perfect, top gasten dit en zeker een aanrader!
Goeie service en hele goeie kwaliteit…
Goeie service en hele goeie kwaliteit voor je geld
Goeie kwaliteit
Goeie kwaliteit, snelle levering en de maat past perfect. Is een aanrader als je merk kleding want ook betaalbaar is.
Aanrader
Reeds 2 bestellingen geplaatst en er volgen er zeker en vast nog meer. De plek als je betaalbare (gebruikte) merkkledij zoekt, de kleren zien er echt nog zo goed als nieuw uit. De verkopers staan ook altijd open voor feedback. Kortom, een dikke shoutout naar deze toppers van een tevreden klant.
Opgepast
Jas die ik had besteld was beschadigd en nep , verkoper doet moeilijk krijg er geen contact mee en ben geblokkeerd dus pas op!

Gbfashion からの回答
Top kwaliteit!!!
Eerlijk en betrouwbaar Kleding word…
Eerlijk en betrouwbaar Kleding word altijd in nette staat geleverd mocht er wel iets met een item zijn word het er altijd wel bij vermeld en je krijgt keurig track en trace erbij. Ben zeer tevreden over het kwaliteit en snelle levering van de items die ik besteld heb

Gbfashion からの回答
goede service
Leuk opkomend bedrijf, mooie prijs-kwaliteits verhouding. en contact gaat ook heel vlot. Complimenten.
Niet zoveel bijzonders te zeggen goede…
Niet zoveel bijzonders te zeggen goede levering, kwaliteit en prijs👍
Topp service
Topp service, door een live evenement kwam ik in aanraking met GBFASHION Fantastische mensen beschaafd goede en snelle service altijd optijd en spullen zijn gaaf enperfecte staat.echte aanrader vooral voor jongeren die merkkleding willen dragen. Jongens Chapo
Absolute aanrader
Hele fijne webshop met tweedehands merkkleding met wekelijks nieuwe items. Het is een overzichtelijke website en de prijzen zijn goed. Ik heb ook een keer iets besteld wat helaas te klein bleek te zijn en hun retourbeleid is ook helemaal prima. Communicatie is helemaal spot on, ben nog geen webshop tegengekomen die sneller reageert als hun👌
Zeer respectvolle mensen
Zeer respectvolle mensen , betrouwbaar en antwoorden op gestelde vragen en een goede service .
GB Fashion is echt een top webshop ik…
GB Fashion is echt een top webshop ik heb onlangs een bestelling geplaatst en was super tevreden de kleding is in hele goeie staat precies zoals op de foto's de verzending was razendsnel en ik had mijn pakketje de volgende dag al binnen ook de mensen zijn vriendelijk en reageren snel op je vragen en bieden super goedkope prijzen wat je bij andere winkels niet krijgt alles verliep soepel van bestellingen tot ontvangen ik ga hier zeker vaker shoppen en raad GB fashion zeker aan
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。