Gelijk Inlijsten レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij zijn heel goed geholpen in de selectie voor het inlijsten van onze shawl. De kleuren en materialen zijn met veel enthousiasme gepresenteerd. Uitstekende service door vakmensen.

5つ星のうち5の評価

Al meerdere dingen bij Sanders&Rozemeijer laten inlijsten, met telkens maar grote tevredenheid.Het laatste item was het geboortekaartje van onze zoon, verschillende afbeeldingen en daardoor afmeting v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige inlijsting van een oorkonde plus medaille. Koninklijk tintje, mooie kleuren, heel blij mee. Snel gedaan ook, top resultaat. Naar zo'n winkel ga je met plezier.

5つ星のうち5の評価

Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen die erg goed meedenken en daar ruim de tijd voor nemen. Ik had een hele stapel schilderijtjes die moest worden ingelijst, en we zijn ruim een uur bezig gew... もっと見る

企業情報

1. 額縁専門店
  2. 写真現像サービス

当該企業による記述

Sinds 1946 is onze lijstenmakerij een vertrouwd adres aan de Maasstraat in Amsterdam. Met bijna 80 jaar vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van inlijstwerk voor particulieren, kunstenaars, galeries en bedrijven. Ons team van professionele en ervaren lijstenmakers staat voor kwaliteit, precisie en persoonlijk advies. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van meer dan 200 soorten lijsten, die wij volledig op maat maken naar uw wensen. Of u nu kiest voor een moderne strakke lijst, een klassieke barokstijl of een unieke lijst van bijzonder materiaal zoals olijfbomenhout of aluminium, bij ons bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij nemen de tijd om u persoonlijk te adviseren, zodat uw kunstwerk, foto of herinnering de presentatie krijgt die het verdient. Bezoek onze winkel in Amsterdam en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons al generaties lang vertrouwen met hun inlijstwerk.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14

レビューを書く

Top!

Goed geholpen, fijne winkel en veel keuze. Prachtig resultaat!

2025年5月24日

Mooie inlijsting volgens voorbeeld

Ik wilde een striptekening op dezelfde wijze laten inlijsten zoals andere die ik al heb. Aan de hand van het voorbeeld dat ik had meegenomen wist de wat oudere man in de winkel al snel de juiste lijst en passe-partout te vinden. Na een week was de inlijsting klaar, helemaal naar wens en netjes passend bij de andere tekeningen.

2025年6月13日
5つ星のうち5の評価

Uitstekend vakwerk en persoonlijke service – een echte aanrader

Na het sluiten van de winkel van onze vaste inlijster, waren we op zoek naar een nieuwe specialist. Wat ben ik blij dat we bij Gelijk Inlijsten zijn uitgekomen. We hebben inmiddels twee objecten laten inlijsten, waaronder een doopjurk, en beide zijn werkelijk prachtig geworden.

De doopjurk is met zoveel oog voor detail en gevoel ingelijst dat het een waar kunstwerk is geworden – een erfstuk om trots op te zijn. We zijn zeer professioneel en persoonlijk geadviseerd, en de uitvoering was perfect.

Dankzij hun vakmanschap en meedenken is het resultaat mooier dan we ooit hadden durven hopen. Wij komen hier zeker terug en raden deze winkel van harte aan.

2025年3月31日

De investering waard

Ik heb inmiddels 2 werken door hun laten inlijsten. 1 oude poster met velours met beschadigingen en 1 oude foto die aan het fotolijstje was vastgeplakt. Eerlijk=eerlijk toen ik de prijs hoorde schrok ik oprecht máár hetgeen wat ze leveren is vakwerk en meteen ingelijst voor het leven!

2025年5月1日
5つ星のうち5の評価

Mijn prachtige met de hand getekende…

Mijn prachtige met de hand getekende tekening van het Tuschinski theater in Amsterdam is geweldig ingelijst in een mooie passende Art Deco lijst. Ik heb al verschillende objecten door dit bedrijf laten inlijsten en ik ben altijd zeer tevreden, mijn overleden zwager Jan Egas liet al zijn kunstwerken door hen inlijsten

2025年4月12日
5つ星のうち5の評価

Absoluut waar voor je geld

Ik heb een fotocollage laten maken en laten inlijsten en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Op aanraden van een medewerker heb ik toch voor het duurdere museumglas gekozen, maar ik heb daar absoluut geen spijt van. De prijs is misschien niet goedkoop, maar je krijgt er een kwalitatief hoogwaardig product voor terug, geleverd door vakmensen. Heel prettig ook dat het personeel echt met je meedenkt... Ik kom zeker nog eens terug!

2025年5月2日

goede service

goede, snelle en aardige service. goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, met prijsopgave van tevoren.

2025年4月2日
5つ星のうち5の評価

Zeldzaam goed. Mijn ervaringen met gelijk - inlijsten gaan al 20 jaar terug. Ik maak schilderijen en heb er al zo'n 40 in laten lijsten daar. Beter kan gewoon weg niet, het is elke keer weer een feest

Het is elke keer weer 'n feest als ik mijn schilderijen op mag komen halen. Het is steeds mooier dan ik had verwacht. Al ruim 20 jaar en 40 schilderijen verder ben ik nog steeds uiterst te vreden en mijn ingelijste schilderijen verkopen goed.

2025年4月10日

Trustpilot エクスペリエンス