Georg Jensen レビュー 3,635

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg modtog meget hurtigt de varer, jeg havde bestilt selv om det var lige op til påske. Tingene er fine men ikke af samme gedigne kvalitet som de eksemplarer jeg har i forvejen, hvilket man jo ikk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Købte en halskæde til min kone, som desværre viste sig at være for lang. Butikken fortalte at hvis den skulle kortes op, så den passede ville det koste 600-800 kr. og det ville tage ca 3 uger. I mi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fandt lige det jeg har ønsket mig længe. Fik bestilt hos Georg Jensen til fin pris. Hurtig levering, og modtaget til bedste tilfredsstillelse. Kan derfor kun give den største TAK Til GEORG JENSEN... もっと見る

企業情報

1. ジュエリー製造業者
  2. インテリア デザイン店
  3. 宝石店
  4. 銀細工師

当該企業による記述

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet. Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904. Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger. Georg Jensen er en del af Fiskars Group, det globale hjem for designdrevne mærker til indendørs og udendørs liv. Sammen skaber vi hyggelige øjeblikke drevet af vores stærke brandpassion, fokus på forbrugeren og drivkraft til at forme morgendagens klassikere.

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk service

God service i telefonen, da jeg havde behov for at tale om mit valg af gave på hjemmesiden. Stor forståelse for at jeg skulle bruge smykket weekenden efter og en mail den dame jeg talt med, så jeg have et navn at henvise til hvis ikke gaven var hos mig torsdag. Så ville hun gøre hvad hun kunne for at hjælpe mig.
Gaven nåede det.

2026年4月7日
5つ星のうち5の評価

Jeg modtog meget hurtigt de varer

Tingene er fine men ikke af samme gedigne kvalitet som de eksemplarer jeg har i forvejen, hvilket man jo ikke kan se på et billede. Det er lidt ærgerligt.

2026年4月6日
5つ星のうち1の評価

Købte en halskæde til min kone

Købte en halskæde til min kone, som desværre viste sig at være for lang.
I min optik en total mangel på anstændighed. Kunne forstå det hvis den var købt på temu, men når man køber en mærkevare, burde man kunne forvente en service der svarer til prisen.
Dette er åbentbart ikke Georg Jensens politik, så tænk jer om før i køber deres produkter.

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Meget utilfredsstillende oplevelse med Georg Jensen.

Jeg kontaktede kundeservice i forbindelse med en stjålet ring fra Halo-kollektionen, hvor jeg havde brug for hjælp til dokumentation i en forsikringssag. I stedet for reel hjælp fik jeg blot at vide, at ringen ikke længere produceres, og at de ikke kan oplyse noget om pris eller værdi på deres egne udgåede produkter.

Jeg blev henvist til selv at undersøge markedet, hvilket i praksis efterlader mig uden den nødvendige dokumentation – på trods af, at der er tale om et produkt fra deres eget brand.

Det er svært at forstå, at en virksomhed som Georg Jensen ikke kan eller vil hjælpe i en situation som denne. Som kunde forventer man en vis ansvarsfølelse og service – især når det handler om dokumentation i forbindelse med tyveri.

Oplevelsen fremstår som meget standardiseret og uden reel vilje til at finde en løsning.

Det giver desværre indtryk af, at ansvaret stopper, så snart et produkt udgår af sortimentet.

En oplevelse der gør, at jeg fremover vil være meget tilbageholdende med at handle hos Georg Jensen.

2026年4月9日
5つ星のうち5の評価

I recently purchased a beautiful silver…

I recently purchased a beautiful silver ring from Georg Jensen, and I couldn’t be happier with the experience. From start to finish, everything felt smooth and thoughtfully handled. The ordering process was easy, delivery was prompt, and the packaging was elegant and secure. Most importantly, the ring itself is absolutely stunning—crafted with precision and a timeless design that truly stands out. It feels high-quality and looks even better in person than online. Customer service was also responsive and helpful when I had a small question. Overall, a flawless experience that reflects genuine attention to detail and craftsmanship. I would definitely recommend Georg Jensen to anyone looking for refined, high-quality jewelry.

2026年3月26日

Virkelig dårlig ubehøvlet kundeservice

Jeg købte et par øreringe for noget tid siden, til over 3500 kr. Kort tid efter købet mistede jeg låsen på den ene, og var ved at tabe øreringen. Jeg tog ind i butikken for at reklamere og få en ny lås, og her blev jeg mødt af en ualmindelig ubehøvlet og ubehagelig ældre ekspedient som belærte mig om at alle vidste at en sølv lås ville udvide sig, og at jeg nærmest var dum fordi jeg ikke havde glemt den sammen. Jeg fortalte at jeg ikke var blevet informeret om dette da jeg købte øreringene, men hun insisterede på at det var alle mine viden og at det var min egen skyld at jeg havde tabt låsen og nær havde mistet øreringen. Jeg fik lov til at betale dyrt for at få en ny lås. Det var en meget ubehagelig oplevelse og jeg køber aldrig noget her igen, på trods af at jeg har været en rigtig god kunde gennem mange år. Øv, virkelig dårlig kundeservice.

2026年1月6日
5つ星のうち1の評価

Bad costumerservice. Don't give money back.

I bought an earring and returned it. After 21 days, despite the proof of delivery, I still have not received a refund. I received a message stating that a refund was not possible due to an ongoing claim via PayPal. PayPal confirmed that this is incorrect and that a refund is indeed possible for an ongoing claim. Customer service has not responded to my messages since then. To date, I still have not received my money back.

2026年3月31日

Trustpilot エクスペリエンス