Get Fit Girl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Get Fit Girl heeft mij enorm geholpen, vooral door de bewustwording van wat én hoeveel ik eet. De app is gebruiksvriendelijk, bevat veel lekkere en gevarieerde recepten en als je behoefte hebt aan... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Ik was door de reclame erg enthousiast gemaakt maar toen ik eenmaal de recepten en dagmenu bekeek werd ik echt niet vrolijk. Je moet zoveel ingrediënten in huis halen en de meeste dingen vinden mijn k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Get fit girl laat echt zien dat diëten niet nodig is als je wil afvallen en geeft inzicht dat juist je levensstijl veranderen een blijvende verandering geeft. Dit keer zonder jojo effect. De app staat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Duidelijke app, goed contact met coaches, telefonische intake erg Duidelijk. App is handig in gebruik, hele week vooruit plannen, eigen gerechten of juist de recepten. Alles kan berekend worden. Zelfs... もっと見る

企業情報

1. フィットネス センター

当該企業による記述

Bij ons krijg je een persoonlijk voedingsplan zodat je je jouw doel gaat behalen, natuurlijk wel met je eigen inzet en discipline. Geen voeding uitsluiten, maar de juiste balans vinden in je eetpatroon. Geen dieet, maar focussen op het creëren van een nieuwe levensstijl, die je ook echt kan volhouden! Dit doen we dmv een app, waar jouw persoonlijke plan te vinden is. De coaches staan voor je klaar in de chat en streven ernaar om binnen 24 uur je vragen te beantwoorden.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

Heerlijk, Ga zo door..

De recepten zijn heerlijk om te eten en gemakkelijk te maken.
Bijna onwerkelijk dat je van dit eetpatroon ook kan afvallen en op gewicht kan blijven hierdoor.
GA ZO DOOR.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Jackelien, dank je wel voor je positieve woorden. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken! Liefs Get Fit Girl

5つ星のうち5の評価

Het werken met get fit girl is voor mij…

Het werken met get fit girl is voor mij echt een uitkomst het voelt totaal niet als een dieet ik voel me goed en zit lekker in mijn vel geen ellendige Shakes maar gewoon wel lekker kunnen eten de app zelf is soms lastig als je zelf een keer gewoon wil koken dan moet je steeds plussen en rekenen maar verder met begeleiding is het allemaal top

Get Fit Girl からの回答

Hoi Linda, het is fantastisch om te zien dat je tevreden bent. Dank je wel voor je support! Liefs Get Fit Girl

Leuke app

Leuke app,
Je kan mooie menu’s plannen.
Alleen jammer dat als je menu’s van de coaches hebt die je lekker vind niet boven in je lijst komen als favorieten. Moeilijk terug te vinden.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Renata, bedankt voor je support en het delen van je ervaring. We nemen je feedback mee. Liefs, Get Fit Girl

Super fijne app

De app is echt heel fijn, makkelijke, simpele en gezonde gerechten waarmee afvallen goed mogelijk is. Ik heb 1 ster minder gegeven omdat de begeleiding mijns inziens wel wat beter kon. Je moet het nu toch grotendeels nog zelf doen zonder echte terugkoppeling of tips. Voor de rest erg tevreden wel!

Get Fit Girl からの回答

Hoi, bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met de app. We geloven in reactieve coaching, wat betekent dat we er zijn wanneer jij ons nodig hebt. We willen niets liever dan dat jij je doel bereikt en daarom horen we graag regelmatig van je in de chat. Onze oprechte excuses dat je dit zo hebt ervaren. Liefs Get Fit Girl

5つ星のうち2の評価

De gerechten zijn heerlijk, begeleiding na de tweede keer erg slecht.

De gerechten zijn heerlijk! Vaak wel lastig te vinden in de app,
Deze is vind ik ook wat omslachtig en veel werk wil je zelf een menu samen stellen. Kwa begeleiding (dit was de tweede keer dat ik mee deed) was het de laatste keer echt om te janken, weinig tot geen berichten. Geen extra hulp, en het laatste bericht.. Donderdag wordt jou lidmaatschap beëindigd, dacht heb nog een week en ‘s avonds kon ik direct nergens meer bij op de app! Ik ga zoals vele die hier een bericht hebben geplaatst opzoek naar betere begeleiding in het afval verhaal.

2024年4月12日

Get Fit Girl からの回答

Hoi Leona, bedankt voor het delen van jouw feedback. We vinden het jammer dat je de app en onze begeleiding zo hebt ervaren. We staan voor je klaar en vinden het belangrijk dat we je een goede ondersteuning kunnen bieden bij het behalen van je doel. We geloven in reactieve coaching, wat betekent dat we er zijn wanneer jij ons nodig hebt. We willen niets liever dan dat jij je doel bereikt en daarom horen we graag regelmatig van je in de chat. Onze oprechte excuses dat je dit zo hebt ervaren. Liefs Get Fit Girl

Super

Super! Erg blij mee. Heerlijke recepten en heel goed vol te houden. Afvallen en toch eten wat je lekker vindt.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Ilona, bedankt voor je support en het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent! Liefs Get Fit Girl

5つ星のうち5の評価

Ook in de overgang is GetFitGirl een lot uit de loterij!

Ok , je bent 57jaar "dik" in de overgang én een paar kilo te zwaar !.
Wat doe je dan ?, koolhydraatarm ..nee teveel wat je toch niet mag !.
Poedertjes en Shakes?...nee ! , teveel honger en last van gravings !.
Wat dan ??, een goed dieet is GEEN dieet !.
En dan kom je dus op Get Fit Girl uit !!.
Je houdt je aan de voor jouw uitgerekende calorieën en ik kan je zeggen dat is ruim voldoende.
Er staan heel veel recepten in de app , voor iedereen iets wils .. lekker voor het hele gezin .
Én je mag dus alles , lees : alles eten !..geen verboden voedsel !.
Wel handig om natuurlijk niet elke dag taart en chocolade te eten , dat lijkt mij duidelijk , dat is vullen maar niet voeden !..

Get Fit Girl からの回答

Hoi Michelle, Dank je wel voor je positieve woorden. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken! Liefs Get Fit Girl

Super!

Heerlijke recepten, waarbij het helemaal niet voelt alsof je met een dieet bezig bent.
Voor het eerst sinds alle afslankpogingen ook niet het idee dat ik lekkere dingen "niet mag".
Via de chat onderhoud ik contact met de coaches die waar nodig je schema aanpassen.
In de eerste week heb ik even mijn draai moeten vinden: een uurtje per week inplannen om alles in te plannen in de app + Boodschappenlijstje te maken.
Nu -5kg in een maand tijd! Super blij mee!

Get Fit Girl からの回答

Hoi Myrna, bedankt voor je support en het delen van je ervaring. Wat een ontzettend mooie voortgang! We zijn blij dat je tevreden bent! Liefs Get Fit Girl

Fijn programma

Fijn programma, lekkere recepten, makkelijk contact te leggen. Fijne app

Get Fit Girl からの回答

Hoi Melline, dank je wel voor je positieve woorden. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken! Liefs Get Fit Girl

5つ星のうち3の評価

In het begin enthousiast en viel wel af…

In het begin enthousiast en viel wel af maar dat stagneerde wel op n bepaald moment. Juist toen miste ik begeleiding. Best n bedrag per maand en in n huishouden met man en 2 puberjongens merkte ik dat ik toch dubbel moest gaan koken omdat het voor hun niet voldoende was of niet bevredigend genoeg. Jammer, dus nu opgezegd en ga een andere manier vinden.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Essie, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat ons programma toch niet zo bij je past. Natuurlijk kijken we graag met je mee wat we in jouw schema kunnen aanpassen zodat deze aansluit bij jouw dagelijkse leven. We hopen dat je verder gaat om aan je doelen te werken. Liefs Get Fit Girl

5つ星のうち5の評価

Sinds januari volg ik jullie op…

Sinds januari volg ik jullie op Instagram.
Er komen zoveel lekkere recepten voorbij dat ik het niet kon laten om het boek aan te schaffen. Inmiddels sinds een maandje ook een abonnement afgesloten met een uitgebreide intake en een super fijne app.
Stand is nu -8 kg. Het voelt totaal niet als een dieet. Ik ben vooral bewuster geworden wat ik eet en of ik echt behoefte heb aan een tussendoortje.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Marisca, het is fantastisch om te zien dat je zo tevreden bent. Wat een prestatie dat je -8 kg kwijt bent. Dank je wel voor je support! Liefs Get Fit Girl

Precies wat ik zocht!

Ik was al langere tijd op zoek naar een 'dieet' dat voor mij werkt. Ik ben niet iemand die 2 verschillende maaltijden gaat koken of wil crashen. Toen ik GetFitGirls tegen kwam klonk het als muziek in mijn oren en dat was het ook. Op mijn tempo met een goed gevoel afvallen maar me vooral zoveel beter in mijn vel voelen. Buikpijn weg, minder maagzuurproblemen, fitter en dat met kilo's eraf. En belangrijk...Kids eten gewoon mee, geen dure ingrediënten en heel goed vol te houden! Super tevreden en blij mee en dus zeker een aanrader.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Annelieke, dank je wel voor je positieve woorden. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je beter in je vel zit. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken! Liefs Get Fit Girl

5つ星のうち5の評価

Voor alle twijfelaars: DOEN!

Voor alle mensen die nog twijfelen om met GFG te starten: DOEN! Het heeft mijn leven totaal veranderd. Ik ben zó blij dat ik hier 1,5 jaar geleden mee begonnen ben. In een jaar tijd 36 kilo afgevallen, ik voel me energieker en heb zó veel meer zelfvertrouwen! Voor het eerst in mijn leven ben ik trots op mezelf als ik in de spiegel kijk. Nu al een half jaartje zonder GFG, maar ik blijf groot fan!

Get Fit Girl からの回答

Hoi Kathinka, wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Je mag super trots zijn op jouw prestatie. We stellen je review enorm op prijs! Liefs, Get Fit Girl

Een fijne app

Een fijne app waarbij het is aangepast aan de aantal calorieën je nodig hebt. Het is makkelijk te volgen en je kan zelf bepalen wat je eet door het zelf toe te voegen of te kiezen uit de vele recepten die zelfs ook makkelijk aan te passen zijn.

Het is wel iets wat je echt zelf moet doen. Je kan een berichtje sturen naar je coach voor alle vragen. Soms sturen ze zelf ook maar niet vaak.

Het heeft mij wel een andere manier van eten laten zien.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Annelin, bedankt voor je support en het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent! Liefs, Get Fit Girl

Dank jullie wel!

Een hele tijd geleden gestart met het programma. Het heeft mij inzicht gegeven in wat juist wél kan, eigenlijk alles! Maar dat ik bewust moet zijn van wat ik eet en hoeveel. Ondertussen niet meer lid maar door de fijne inspiratie die ik opgedaan heb, ondertussen meer dan 15KG kwijt! Dank jullie wel voor deze inzichten en ik blijf vooral doorgaan met genieten en jullie volgen voor alle inspiratie!

Get Fit Girl からの回答

Hoi Inge, wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Wat een prestatie dat je -15 kg kwijt bent. We stellen je review enorm op prijs! Liefs, Get Fit Girl

In 1 woord TOP!

Zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De app werkt ook heel fijn. Echt super handig. Ook kijk ik altijd naar hun Instagram. Worden leuke verhalen gedeeld, heel inspirerend allemaal. Heb ook door hun de loopband van dreaver gekocht! Top aankoop! En heb ook al veel uit het boek gemaakt.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Kim, het doet ons goed om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Liefs, Get Fit Girl

5つ星のうち5の評価

Heel blij met dit programma

Heel blij met dit programma! Fijne handvaten, duidelijk en overzichtelijk. En belangrijkste; het werkt echt!

Get Fit Girl からの回答

Hoi Jacky, dank je wel voor je positieve woorden. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken! Liefs, Get Fit Girl

Overgang/ziekte en afvallen

Vanwege de overgang kwam ik geleidelijk aan en ik wilde daar verandering in brengen. Boek gekocht en viel door de lekkere recepten af en vond het tijd om mij aan te melden voor het programma. Na een telefonische intake waar ik mijn vragen kon stellen ook betreffende mijn ziekte van Crohn ben ik half januari gestart en val nog steeds af, gaat bij mij niet met kilo’s per week, maar eraf is eraf. Week menu’s die bepaalde dagen niet past qua werk etc zijn makkelijk te veranderen (genoeg menu keuzes) en aan te passen qua kcal. Producten kan je scannen en zo pasbaar maken in je dag/week menu. Ik ben super tevreden.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Heidi, het is fantastisch om te zien dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor je support! Liefs, Get Fit Girl

5つ星のうち4の評価

Heerlijk veelzijdig eten en toch kilo's verliezen.

Eind 2022 met getfitgirl begonnen nadat ik op insta ervaringen van andere gebruikers voorbij zag komen. 'Ik geef mezelf 4 maanden om te kijken of het iets is voor me' dacht ik. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en ben ik 26 kilo kwijt!! Ik kan dus wel zeggen dat het iets voor me is! Het gaat makkelijk doordat je toch lekker kan blijven eten en niet op een houtje hoeft te bijten of bepaalde zaken niet mag eten. De app maakt het heerlijk makkelijk door alles voor je uit te rekenen. Ook voor de maandelijkse kosten hoef je het niet te laten want de sportschool is duurder.
Ik denk wel dat je als je echt een stok achter de deur nodig hebt wat begeleiding mist want het enige dat je kan doen is een appje sturen naar een coach en dan moet je wachten op reactie. Voor mij was dat voldoende maar kan me voorstellen dat sommige mensen echt iemand nodig hebben die ze aan de hand neemt en dan zit je hier niet op de juiste plek.
Ik ben een tevreden gebruiker en ook al zit ik bijna op mijn streefgewicht ik blijf lekker gebruik maken van de app alleen al om de heerlijke recepten die de app aanbiedt en omdat het gewoon lekker makkelijk is.

Get Fit Girl からの回答

Hoi Wendy, wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt. Je mag trots zijn op jouw prestatie van -26 kg! We stellen je review enorm op prijs! Liefs Get Fit Girl

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。