Getdrezzed レビュヌ 5,284

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Chat gesprek heeft mij goed verder geholpen, zodat ik de juiste maat kon bestellen. Snelle levering. Mooie kwaliteit

5぀星のうち3の評䟡

Veel mis gegaan met bestellingen. Ook wel weer goed gemaakt. Echter 2 x gekozen voor terugbetaling en gedwongen tot giftcard. Daarom zou ik niet zo snel meer bestellen. Als die giftcard gewoon terug... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Diverse items besteld. Alles werd snel en korrekt geleverd. Het pak is schitterend. Helaas waren er ook wat broeken te strak in de taille. Deze heb ik retour gestuurd. Hiervan kreeg ik netjes de bev... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

3 artikelen gekocht 1 er van helaas moeten terug sturen. kosten 6 euro vindt dit niet netjes je betaald al veel voor de kleding en dan op eigen kosten retour kunnen sturen . niet klant vriendelijk

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit? Dan ben je bij Getdrezzed op de juiste plek. Bij Getdrezzed shop je 24/7 de nieuwste en meest trendy musthaves van dit moment voor een betaalbare prijs. Van (luxe) winterjassen, jeans, truien, tops, blouses, jurken en rokken tot aan fashionable schoenen en accessoires; we've got you covered! Bekijk gauw onze nieuwste collectie. Waarom Getdrezzed? ✔Voor 23:59 besteld, morgen in huis ✔GRATIS verzending vanaf €69,- ✔Klimaatneutrale verzending: samen naar een duurzame toekomst ✔Uitstekende beoordelingen op Trustpilot (4.5 sterren) ✔Wekelijks nieuwe items ✔GRATIS afhalen in ons filiaal in Almelo Bij Getdrezzed vinden we dat iedereen er altijd goed uit moet kunnen zien voor een betaalbare prijs. Bij de wekelijkse inkoop en verkoop van onze collectie staat prijs-en kwaliteit dan ook voorop. Daarnaast streven wij ernaar om zowel in ons filiaal in Almelo, als in onze webshop, de beste service te leveren zodat we voor alle fashionista’s Your Favorite Store worden én blijven. Dus is jouw garderobe toe aan nieuwe musthaves voor aankomend seizoen? Zoek dan niet verder en bekijk gauw onze nieuwe collectie. Happy shopping, ladies! Als eerste op de hoogte zijn van de beste deals en hoogste kortingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Over Getdrezzed - Getdrezzed zorgt ervoor dat iedereen, op ieder moment van de dag, trendy én betaalbare kleding en accessoires kan shoppen. Anno 2019 werd de vraag naar online bestellen steeds groter en werd de webshop van Getdrezzed gelanceerd, waardoor klanten uit heel Nederland en België 24/7 bij Getdrezzed kunnen shoppen. Getdrezzed lanceert wekelijks een nieuwe collectie, zodat alle fashion-lovers altijd up-to-date zijn van – en toegang hebben tot – de laatste mode-trends.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Fijne site en snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke site, producten komen overeen met de online weergave en snelle levering!

2026幎4月10日

Getdrezzed からの回答

Beste Sylvie, dank je wel voor je fijne review. Wat prettig om te horen dat je de site duidelijk en overzichtelijk vindt. Goed om te lezen dat de producten overeenkomen met wat je online ziet. En natuurlijk extra fijn dat de levering snel was.

5぀星のうち2の評䟡

Onduidelijke foto’s

Onduidelijke foto’s
Als deze duidelijker waren geweest had ik shirt niet gekocht
Nu 2 keer transport kosten betalen!

2026幎4月12日

Getdrezzed からの回答

Beste Anja, dank je wel dat je dit met ons deelt. Wat jammer dat de foto’s voor jou niet duidelijk genoeg waren, waardoor het shirt anders uitviel dan verwacht. We begrijpen dat het vervelend voelt wanneer je daardoor twee keer transportkosten betaalt. Je feedback over de productfoto’s nemen we mee, zodat we dit zo duidelijk mogelijk kunnen blijven tonen.

5぀星のうち5の評䟡

Alleen niet fijn dat Riverty niet werkt

Alleen niet fijn dat Riverty niet werkt voor sale items

2026幎4月9日

Getdrezzed からの回答

Beste Marjolein, dank je wel voor je bericht. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent dat je ons 5 sterren geeft. Jammer dat Riverty niet beschikbaar is voor sale‑items, we begrijpen dat dit minder prettig kan zijn bij het afrekenen. Deze betaalmogelijkheid is helaas niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, wat ook op de webshop vermeld staat.

5぀星のうち5の評䟡

Chat gesprek heeft mij goed verder

Snelle levering.
Mooie kwaliteit

Getdrezzed からの回答

Beste Anita, dank je wel voor je fijne review. Wat goed om te horen dat het chatgesprek je heeft geholpen bij het kiezen van de juiste maat, dat is precies waar we het voor doen. Fijn ook dat de levering snel was verlopen. Extra leuk dat je zo tevreden bent over de kwaliteit.

5぀星のうち2の評䟡

Slechte service na hun fout

3 Jasjes besteld voor de actieprijs van 3 voor ... 2 goede leuke jasjes ontvangen. 1 jasje zat echter vol vlekken. Gemeld via mail, dit mocht niet, ik moest een online formulier invullen wat vervolgens niet werkte omdat ik geen foto's kon uploaden. Was een heel gedoe, uiteindelijk kon het dan toch met foto's via mail aangevuld worden. Qua service hadden ze dit ook gewoon gelijk wel kunnen oppakken zou je denken. Er heeft dus best wat tijd overheen gegaan, het jasje kon ik uiteindelijk retour sturen nadat ik daarover ook moest mailen want via het online formulier moest ik eigenlijk betalen voor het retourticket maar ik wilde niet betalen voor hun fout. Nadat het jasje bij hun terug was duurde het ook weer een paar dagen voordat ze het beoordeeld hadden. Toen ik uiteindelijk mail kreeg dat ze het bedrag van het jasje gingen terug betalen kreeg ik wel te horen dat ze de korting van de 3 jasjes voor ... gingen verrekenen want ik hield er maar 2. Dit vond ik echt een schop na want ik had niet gevraagd om een vies jasje toegestuu te krijgen en door al het gedoe met het retour melden en sturen hoefde ik echt geen andere meer. Kortom lang verhaal kort, gewoon een slechte service en hier koop ik nooit meer.

2026幎3月20日

Getdrezzed からの回答

Beste Ellen, dank je wel dat je dit met ons deelt. We willen hierbij graag aangeven dat klachten inderdaad via ons retourportaal gemeld dienen te worden. Wanneer een retour onder de juiste reden wordt aangemeld, worden er geen retourkosten in rekening gebracht. In dit geval zijn we je ook tegemoetgekomen door slechts 1/3 van de actieprijs te verrekenen, zodat de volledige deal niet kwam te vervallen. We vinden het jammer dat het proces zo is ervaren en nemen je feedback mee.

snelle en nette levering

Getdrezzed からの回答

Beste Ingrid, dank je wel voor je bericht. Wat fijn om te horen dat de levering snel én netjes is verlopen. We besteden veel aandacht aan het verzenden van onze bestellingen. Leuk dat dit zo positief is opgevallen.

Mooie producten

Mooie producten. Snel geleverd.

Getdrezzed からの回答

Beste Irene, dank je wel voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je de producten mooi vindt. Fijn ook dat alles snel bij je is geleverd. We waarderen het dat je deze ervaring met ons deelt.

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, ben er echt heel tevreden mee

Getdrezzed からの回答

Beste Sanne, dank je wel voor je fijne bericht. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. Fijn dat het product zo goed bevalt en aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het natuurlijk voor.

5぀星のうち5の評䟡

Al wat ik bij jullie besteld heb is

Al wat ik bij jullie besteld heb is altijd met zorg verzonden, en de maat is ook altijd perfect.

Getdrezzed からの回答

Beste Marielle, dank je wel voor je fijne review. Wat leuk om te horen dat je bestellingen altijd met zorg zijn verzonden. Extra prettig dat de maat tot nu toe steeds perfect is geweest. Dat maakt online bestellen natuurlijk een stuk fijner.

Leuke shirtje, snelle levering

Leuk shirtje! Minder doorschijnend als verwacht maar dat is prima! Zit ook niet super strak, maat klopt precies!

Getdrezzed からの回答

Beste Monique, dank je wel voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het shirtje. Fijn dat het minder doorschijnt dan verwacht en dat de pasvorm precies goed is. Mooi dat de maat zo goed aansluit en het niet te strak zit.

Getdrezzed からの回答

Beste Eva, fijn dat je bestelling vlot bij je is aangekomen. Het is prettig wanneer je niet lang hoeft te wachten op je pakket. We doen ons best om dit zo consistent mogelijk te houden. Leuk dat je dit even laat weten.

Snelle verzending👌

Getdrezzed からの回答

Beste Nely, dank je wel voor je bericht. Wat fijn om te horen dat de verzending snel is verlopen. Een vlotte levering maakt het ontvangen van je bestelling natuurlijk extra prettig. Leuk dat je dit met ons deelt.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie jas voor mooie prijs en de

Mooie jas voor mooie prijs en de volgende dag in huis.

Getdrezzed からの回答

Beste Esther, dank je wel voor je bericht. Wat leuk om te horen dat je de jas mooi vindt en de prijs als prettig ervaart. Extra fijn dat de bestelling al de volgende dag bij je in huis was. Dat maakt het shoppen natuurlijk helemaal compleet.

5぀星のうち3の評䟡

Doos was helemaal beschadigd dus dat

Doos was helemaal beschadigd dus dat verklaard het minpuntje

Getdrezzed からの回答

Beste Elin, dank je wel dat je dit met ons deelt. Het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat een doos beschadigd aankomt. Helaas kan het tijdens het transport bij DHL soms voorkomen dat een pakket beschadigt. We vinden het jammer dat dit het minpuntje van je ervaring is geweest.

Top service

Geen problemen gehad

2026幎3月10日

Getdrezzed からの回答

Beste Karlijn, dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat alles zonder problemen is verlopen. Dat is natuurlijk altijd prettig bij een bestelling. Leuk dat je dit met ons deelt.

5぀星のうち1の評䟡

Order gedaan niet geleverd door dhl

Order gedaan niet geleverd door dhl omdat het een "defect had. Order is van 17 maart en nog steeds geen geld terug. Veel contact gehad bedrijf geeft niet thuis. Order nummer
:00578127

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

Getdrezzed からの回答

Beste Nikita, dank je wel dat je dit met ons deelt. Het pakket is inderdaad niet geleverd door DHL vanwege een defect. De terugbetaling is al geruime tijd geleden door ons in gang gezet en het probleem is zo goed mogelijk voor je opgelost. We vinden het jammer dat dit zo is gelopen.

5぀星のうち1の評䟡

Hele late levering

2026幎4月2日

Getdrezzed からの回答

Beste Anne, dank je wel voor je bericht. Je hebt dit item als pre‑order besteld, waardoor we eerst moesten wachten tot het in ons magazijn werd geleverd. Zodra het bij ons binnen was, is je bestelling diezelfde dag ingepakt en verzonden. Daardoor kan de levering later hebben aangevoeld dan bij een direct leverbaar item.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。