Chat gesprek heeft mij goed verder geholpen, zodat ik de juiste maat kon bestellen. Snelle levering. Mooie kwaliteit
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veel mis gegaan met bestellingen. Ook wel weer goed gemaakt. Echter 2 x gekozen voor terugbetaling en gedwongen tot giftcard. Daarom zou ik niet zo snel meer bestellen. Als die giftcard gewoon terug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Diverse items besteld. Alles werd snel en korrekt geleverd. Het pak is schitterend. Helaas waren er ook wat broeken te strak in de taille. Deze heb ik retour gestuurd. Hiervan kreeg ik netjes de bev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
3 artikelen gekocht 1 er van helaas moeten terug sturen. kosten 6 euro vindt dit niet netjes je betaald al veel voor de kleding en dan op eigen kosten retour kunnen sturen . niet klant vriendelijk
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ben jij op zoek naar een nieuwe outfit? Dan ben je bij Getdrezzed op de juiste plek. Bij Getdrezzed shop je 24/7 de nieuwste en meest trendy musthaves van dit moment voor een betaalbare prijs. Van (luxe) winterjassen, jeans, truien, tops, blouses, jurken en rokken tot aan fashionable schoenen en accessoires; we've got you covered! Bekijk gauw onze nieuwste collectie. Waarom Getdrezzed? âïžVoor 23:59 besteld, morgen in huis âïžGRATIS verzending vanaf â¬69,- âïžKlimaatneutrale verzending: samen naar een duurzame toekomst âïžUitstekende beoordelingen op Trustpilot (4.5 sterren) âïžWekelijks nieuwe items âïžGRATIS afhalen in ons filiaal in Almelo Bij Getdrezzed vinden we dat iedereen er altijd goed uit moet kunnen zien voor een betaalbare prijs. Bij de wekelijkse inkoop en verkoop van onze collectie staat prijs-en kwaliteit dan ook voorop. Daarnaast streven wij ernaar om zowel in ons filiaal in Almelo, als in onze webshop, de beste service te leveren zodat we voor alle fashionistaâs Your Favorite Store worden én blijven. Dus is jouw garderobe toe aan nieuwe musthaves voor aankomend seizoen? Zoek dan niet verder en bekijk gauw onze nieuwe collectie. Happy shopping, ladies! Als eerste op de hoogte zijn van de beste deals en hoogste kortingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Over Getdrezzed - Getdrezzed zorgt ervoor dat iedereen, op ieder moment van de dag, trendy én betaalbare kleding en accessoires kan shoppen. Anno 2019 werd de vraag naar online bestellen steeds groter en werd de webshop van Getdrezzed gelanceerd, waardoor klanten uit heel Nederland en België 24/7 bij Getdrezzed kunnen shoppen. Getdrezzed lanceert wekelijks een nieuwe collectie, zodat alle fashion-lovers altijd up-to-date zijn van â en toegang hebben tot â de laatste mode-trends.
Koornmarkt, 3, 7607HZ, ALMELO, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijke en overzichtelijke site, producten komen overeen met de online weergave en snelle levering!

Onduidelijke fotoâs
Als deze duidelijker waren geweest had ik shirt niet gekocht
Nu 2 keer transport kosten betalen!

Getdrezzed ããã®åç
Alleen niet fijn dat Riverty niet werkt voor sale items

Snelle levering.
Mooie kwaliteit

Getdrezzed ããã®åç
3 Jasjes besteld voor de actieprijs van 3 voor ... 2 goede leuke jasjes ontvangen. 1 jasje zat echter vol vlekken. Gemeld via mail, dit mocht niet, ik moest een online formulier invullen wat vervolgens niet werkte omdat ik geen foto's kon uploaden. Was een heel gedoe, uiteindelijk kon het dan toch met foto's via mail aangevuld worden. Qua service hadden ze dit ook gewoon gelijk wel kunnen oppakken zou je denken. Er heeft dus best wat tijd overheen gegaan, het jasje kon ik uiteindelijk retour sturen nadat ik daarover ook moest mailen want via het online formulier moest ik eigenlijk betalen voor het retourticket maar ik wilde niet betalen voor hun fout. Nadat het jasje bij hun terug was duurde het ook weer een paar dagen voordat ze het beoordeeld hadden. Toen ik uiteindelijk mail kreeg dat ze het bedrag van het jasje gingen terug betalen kreeg ik wel te horen dat ze de korting van de 3 jasjes voor ... gingen verrekenen want ik hield er maar 2. Dit vond ik echt een schop na want ik had niet gevraagd om een vies jasje toegestuu te krijgen en door al het gedoe met het retour melden en sturen hoefde ik echt geen andere meer. Kortom lang verhaal kort, gewoon een slechte service en hier koop ik nooit meer.

Getdrezzed ããã®åç
Al wat ik bij jullie besteld heb is altijd met zorg verzonden, en de maat is ook altijd perfect.

Getdrezzed ããã®åç
Leuk shirtje! Minder doorschijnend als verwacht maar dat is prima! Zit ook niet super strak, maat klopt precies!

Getdrezzed ããã®åç
Mooie jas voor mooie prijs en de volgende dag in huis.

Getdrezzed ããã®åç
Doos was helemaal beschadigd dus dat verklaard het minpuntje

Getdrezzed ããã®åç
Order gedaan niet geleverd door dhl omdat het een "defect had. Order is van 17 maart en nog steeds geen geld terug. Veel contact gehad bedrijf geeft niet thuis. Order nummer
:00578127

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ