Garantie en dienst naverkoop nihil
Alle krediet naar Patrick en zijn vriendelijkheid. Daar mag ik echt niets op aanmerken.
Opel Corsa 4 jaar, 50.000 km bij een Opel dealer, daar zit je altijd goed mee zou je denken. Maar ze vertellen je stiekem niet dat het onderhoud van de 1ste eigenaar totaal niet in orde was, en dus de Opel garantie op vervanging distributieriem niet opging. Kopers waren mijn ouders, 79 en 82. Dus zeker deze mensen gaan te goeder trouw naar een Opel dealer. Om zich particulier niet te laten oplichten.
Opel Belgium heeft eergisteren meteen een dossier geopend dus heel correct vindt Opel Belgium dit ook niet.
Het hele verhaal:
Eerste onderhoud na een jaar ongeveer, bij mijn eigen Bosch Car Service (die Opel dealer was).
« De distributieriem heeft barsten, Geurts zal dat regelen want zeker nog binnen garantie. En dit is een gekend probleem, de riem in de olie»
Geurts:
« Garantie van 1 jaar is om, de 6 jaar Opel garantie niet. Maar dan moet het onderhoudsboekje in orde zijn. Dat gaan we uitzoeken »
Na een paar uur bellen ze op om te zeggen dat het niet binnen de Opel garantie valt, want onderhoud niet ok.
Als ik vraag om met de zaakvoerder(s) te spreken, wordt mij dat pertinent geweigerd.
Naast het feit dat deze auto vermoedelijk vrijwel zeker met een al barstjes vertonende riem is afgeleverd (zeer weinig gereden dus dat gaat niet zo plots gebeurd zijn) , vind ik de muggenzifterij om 2 weken na de 1-jaarsgarantie, die garantie niet meer te bieden een beetje zielig.
Want dat de Opel garantie niet opgaat, is hun fout. Zij hebben de Opel verkocht als Opel Dealer en ik mag er als klant vanuit gaan dat zulke belangrijke zaken als het niet in orde zijn van het onderhoud, mij meegedeeld worden als ik een auto koop bij een erkende Opel dealer.