レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Des voleurs j'aie acheté le 31 mai un refroidisseur magnifique sur la photo de 294.95 pour recevoir deux mois aprÚs un simple ventilateur sur pied qui aprÚs recherches il vaux de 35 euros... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Le site annonçait un climatiseur mobile. Il s'agit en réalité d'un simple ventilateur à un prix nettement excessif pour cette seule fonction. Par ailleurs, celui-ci est de piÚtre qualité, avec le pied... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

tu crois commander en hollande mais en fait tout vient de Chine, la qualité du produit est exécrable et ne correspond pas du tout a ce que tu es droit d'attendre. Pour les retours, oublie! il te pro... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Je bestelt een lamp, komt weken later aan in een kapotte doos dus ws ook defect. Wilt hem op voorhand retourneren en dan komt het
 retour naar China met douaneformulier, €51 armer. Ze geven aan dat MT... もっず芋る

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 48ä»¶

レビュヌを曞く

Pufferbag

Pufferbag voor mijn dochter is pas maanden later aangekomen. Slechte kwaliteit. Na het lezen van de reviews zullen we de tas maar houden als sportzak, want blijkbaar zijn er heel wat problemen met retour...

2024幎12月5日
5぀星のうち1の評䟡

Heeeeel slechte service een externe

Heeeeel slechte service een externe harde schijf voor een iPhone besteld die het niet doet
Er staat 30 dagen geld terug nou ik ben al 4 weken bezig om mijn geld terug te krijgen ze zeggen dat ze 30% van aankoop bedrag willen betalen maar daar zit ik nog op te wachten je kan ze ook niet bellen
Ze zijn wel slim een nr met 11 cijfers dus nooit te bereiken
Wel mijn geld kwijt en iets gekregen dat niet werkt
Niet kopen daar ze zijn echt dieven beter bij temu of alie dan krijg je tenminste je geld terug
Glamorix 🀬🀢🀮🀮🀮🀮🀮🀮🀮

2024幎12月3日

Oplichters!

Pakketje niet gekregen en geld kwijt. Geen mails meer gekregen. Het telefoonnummer bestaat niet wat op de website staat. Adres van het bedrijf klopt ook niet.

2024幎11月24日
5぀星のうち1の評䟡

Niets meer bij dit bedrijf bestellen

Via internetsite verlichting besteld en betaald. Geen bevestigingsmail ontvangen en niets meer gehoord. Ook werd niets geleverd.
Zal internet aangifte bij politie doen, want zo blijft degene van dit bedrijf dit verder doen en zullen nog meer slachtoffers vallen.

2024幎11月16日
5぀星のうち1の評䟡

Pure oplichtingEr wordt geen heldere informatie

Er wordt geen heldere informatie verstrekt over retournering en waar de producten vandaan komen. . Deze zijn ook niet volgens de regels van het AFM. Het telefoonnummer zoals vermeld werkt niet.
Ik wilde iets retourneren, dan proberen ze je met een korting het produkt te laten houden. Of je moet de kosten naar China betalen! Trap er niet in!

2024幎11月20日

Ik heb op 20 oktober een hoodie besteld

Ik heb op 20 oktober een hoodie besteld voor me zoon van 40 euro, 1 maand verder en nog steeds niks ontvangen. 8 mailtjes verstuurd, en de mails en antwoorden die ik terugkrijg is maar zeggen dat ik geduld moet hebben. Onbetrouwbaar bedrijf. Ik heb betaald en krijg me geld niet terug.
Nooit meer iets bestellen hier. Nog nooit zo slecht geholpen.

2024幎11月20日
5぀星のうち1の評䟡

Volgens mij houden ze me ook aan het

Volgens mij houden ze me ook aan het lijntje.
Ook ik heb contact gehad met een zekere Annie van de klantenservice!
Moet foto's sturen van een jas die ik retour wil zenden en dan geen reactie meer en geen retourbon.
Telkens opnieuw mailen en dan weer geen reactie!
Dan houd ik de jas maar..

2024幎11月19日
5぀星のうち3の評䟡

Na moeizame start toch nog goedgekomen

Op 30 oktober een externe harde schijf besteld,volgens hun website zou deze uiterlijk 14 november geleverd worden,nog steeds niets ontvangen ,diverse mails gestuurd maar geen reactie, ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.
Voor de volgende keer ga ik van te voren uitzoeken of een bedrijf te vertrouwen is, want dit gaat mij geen 2e keer gebeuren.
Vandaag (22 november) het bestelde ontvangen,later dan verwacht en tot nu toe geen reacties op mijn mails.
Gelukkig niet mijn geld kwijt.
Het bestelde werkte niet goed en nu wel mailcontact gehad en het geld wordt teruggestort.
Na een moeizame start is het dan toch goedgekomen.

2024幎11月19日

Oplichters!

Koop hier niet! Na weken mijn pakket ontvangen. Deze wilde ik retour doen. Dit gemeld via mail. Moest foto's sturen, van onbeschadigd pakket. Daarna hoor je niets meer.
Alleen als je nieuwe mail stuurt krijg je een onzinnige reactie, lijkt wel voor geprogammeerde mails van Annie van de klantenservice.
Retourlabel krijg je niet, en geen geld terug.
Grote oplichters!!!!!!

2024幎11月14日

Nogmaals waarschuwing

Nogmaals waarschuwing. Koop hier niet. Telefoonnummer bestaat niet. Bedriegers. Er zijn meer van deze sites met ongeveer zelfde layout en contact mogelijkheid. Pas op. Zit een bedrieger achter!!!!! Verkoopt spullen van AliExpress door voor veel te veel geld. Criminelen

2024幎11月12日

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen. Nep telefoonnummer en reageren alleen op de eerste mail. Als je in het bestaande emailgesprek reageert dan reageren ze niet meer. Net een nieuwe mail gestuurd en dan reageren ze wel alleen geven ze niet het retourlabel waar ik om vraag in beide mailtjes. Nu een derde mail gestuurd maar daar krijg ik geen reactie meer op. Had gehoopt dat ze dit netjes zouden oplossen.

De truien die ik had besteld zijn hele slechte namaakproducten. Bestel hier absoluut niet!

2024幎11月11日

Puur bedrog

Puur bedrog! Riem besteld, betaald en nooit iets ontvangen. Na 3 x contact opgenomen te hebben per mail, ook geen reactie gekregen.

2024幎10月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ