Glitter レビュー 120

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Meget påtrængende sælgere i stort set alle butikker. Umuligt at ose uforstyrret uden at blive afbrudt af en sælger, der fortæller om 3 for 2 eller lign. Så lad mig dog være 😣

5つ星のうち1の評価

utrolig dårlig oplevelse. bestilte julegaver 6 december, skrev det blev sendt 12 december men 22 dec stadig ikke modtaget pakken. de trak hurtigt pengene. svarer ikke på kundeservice, skriver hver dag... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Hej Glitter Jeg købte 2 ringe og havde glædet mig rigtig meget til at gå med dem, men begge ringene er blevet helt misfarvede på under 2 dage. De gør mine fingre helt blå og det er så ærgerligt, ford... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte fra hjemmesiden, men min pakke "sad fast" i Sverige, postnord sveriges skyld, ikke Glitter, den postterminal "Hallsberg BT" har vist et dårligt ry. Har skrevet til kundeservice og er ble... もっと見る

企業が回答しました

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ualmindelig god service fra glitter ved…

Ualmindelig god service fra glitter ved Herning center.
Her er gjorde Bente, noget ud over det sædvanlige for at være behjælpelig at skaffe mine varer, samt få dem leveret.
Hun få 5 stjerner af mig med ⬆️ op ad 💐💐💐💐

2022年8月28日

Hej Bettina
Tack för din fina feedback, vi eftersträvar god service så detta gör oss väldigt glada. Vi skickar detta vidare till Bente och Herningbutiken.

Dårlig service Frederiksberg centret

Dårlig service Frederiksberg centret.

Min datter har købt en navlepircingvedhæng som gik i stykker da hun tog den ud af æsken. De to damer som er i butikken vil ikke give penge retur ej heller for de 20kr de snød hende for. På æsken står der den koster 179kr men tager 199kr for den. De griner af os og gir os øjnene da vi gik. Virkelig dårlig service.
Sælger hedder Ann-Britt

Handler aldrig i glitter mere!

2022年8月4日

Glitter からの回答

Hej Marlene, vi beklagar det som har hänt. Om din vara har gått i stycker så ska ni givetvis få reklamera denna produkt. Om du går tillbaka till butiken så ska de hjälpa er.

Glitter Kolding Storcenter

Glitter Kolding Storcenter. Min datter skulle købe et par veninde halskæder og ekspedienten var SÅ sød og hjælpsom. Vi skulle bare købe 3 billige halskæder på tilbud, men fik den bedste betjening. Det var så meget udover hvad man kunne forvente at min datter da vi kom ud sagde: “årh hvor var hun bare sød”

2022年7月5日

Glitter からの回答

Hej, tack för din/er härliga feedback. Vi strävar alltid efter god service så detta glädjer oss alldels extra. Självklart sänder vi detta vidare till butiken så de får ta del av detta.

Ha en fantastisk sommar

5つ星のうち1の評価

Stor forskel fra fysiske butikker til deres online shop

Jeg bestilte to vedhæng d. 31 ma, men stadigvæk ikke modtaget dem og nu det d. 20 juni. De trak penge d. 3 juni. Jeg har altid synes man får god ekspedition fysisk ude i butikkerne, men det online er helt ude af service

2022年6月20日

Glitter からの回答

Hej Marianne, Vad tråkigt att du inte fått dina varor. Om du kontaktar oss på Kundservice så ska vi hjälpa dig. Du kan nå oss på telefon mellan 9-12 alternativt chatta eller maila med oss på customerservice@glitter.dk.

Givetvis vill vi att du ska få dina varor eller om du hellre vill ha dina pengar tillbaka.

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte og betalte panda…

Jeg bestilte og betalte panda øreringene til min niece sidst i april måned 2022. Jeg har stadig ikke modtaget noget som helst. Jeg har skrevet til kundeservice og forsøgt, at ringe x mange uden held. Send gerne mine penge tilbage eller send det bestilte! Mvh Sara

2022年6月16日

Glitter からの回答

Hej Sara, vi har svarat dig på mail om att ditt paket var på väg tillbaka till oss och att din adress var ofullständig. Det går bra att ringa till oss på vardagar mellan 9-12.
Så kontakta oss så att vi kan skicka dina varor till rätt adress.

5つ星のうち2の評価

Jeg er ikke tilfreds med min handel hos…

Jeg er ikke tilfreds med min handel hos Glitter. Det tog dem 8 dage at levere mine smykker. Jeg fik ingen ordrebekræftelse og da jeg skrev til kundeservice og spurgte efter en, fik jeg en mail om at min pakke var afsendt (stadig uden at få en ordrebekræftelse). Jeg har ikke kunne følge med i hvor min pakke var, eller hvornår jeg ville modtage den.
Dog var snykkerne pænt pakket ind, men 8 dage er bare for lang leveringstid.

2022年4月27日

Hej Malene
Tack för din feedback. Normalt har vi 2-5 arbetsdagars leverans men ibland kan det ta något längre tid. Paketen skickas som brev så att de levereras till din postkasse och är dessvärre inte spårbart under resans gång.
Vad tråkigt att du inte mottagit din orderbekräftelse, vi ser att vi har mailat den till dig.

Med vänlig hälsning Glitter

5つ星のうち4の評価

Fin oplevelse

Hurtig levering og hurtig tilbagemelding fra en rar og hjælpsom kundeservice

2022年3月30日

Hej Isabella.

Tack för den fina feedbacken :) Hoppas att du är nöjd med dina nya produkter.

5つ星のうち1の評価

Bestilte flere øreringe men modtog kun…

Bestilte flere øreringe men modtog kun et hold til pris på 29.90 men de har trukket 297 kroner på min konto. Og jeg har prøvet at skrive både på mail og via facebook ingen svar.

2022年1月20日

Glitter からの回答

Hej Hanne, vi beklagar att det blivit tokigt med din order. Tyvärr händer det att varor tar slut på lager. Vi svarar på mail och facebook löpande och så fort som möjligt. Givetvis ska vi hjälpa dig så att allt blir korrekt med betalning och varor.

5つ星のうち1の評価

Hold jer væk fra online bestilling

Bestilte øreringe den 14.december. er endnu ikke kommet her den 26. December 2021. Kundeservice skriver at de ikke kan spores, da de er sendt som brev. Men at jeg kan forvente levering snarest. Postvæsenet har dog travlt her i julen. Hvis det er sendt som brev, burde leveringstid være kortere. 😱😱😱Men pengene er allerede trukket, det går hurtigt. Det er så ærgeligt når det var en julegave. Jeg handler aldrig hos glitter igen. Hold jer langt væk fra dem.😡😡😡😡😡😡

2021年12月26日

Glitter からの回答

Hej Susanne, vad tråkigt att ditt paket inte kom fram i tid. Om du kontaktar oss på kundservice så ska vi givetvis hjälpa dig med att antingen skicka ett nytt paket eller göra en reklamation hos Postnord och ge dig dina pengar i retur.

Dårlig service

Har bestilt en vare på hjemmesiden, fik mail for næsten uger siden, at varen er sendt fra Glitter. Desværre har jeg ikke modtaget varen ( som er en julegave.. ) Det er ikke muligt at ringe til kundeservice da nummeret der oplyses ikke eksisterer. Mail får man ikke svar på, men betale kan man godt få lov til og beløbet er sandelig også trukket.
Det er ikke tilfredsstillende

2021年12月22日

Glitter からの回答

Hej Leni, Vi beklagar att du inte fått ditt paket. Om du ringer +45 89 87 15 28 eller mailar oss på customerservice@glitter.dk så ska vi givetvis hjälpa dig med att antingen skicka dig ett nytt paket eller göra en reklamation hos postnord och ge dig dina pengar tillbaka.

lang levering

lang levering , manglende vare i ordren
lang svar på kundeservice som ikke svarede på dansk og kom med halve svar

eks jeg vil gætte på din ordre sendes snart .-(

2021年12月16日

Glitter からの回答

Hej Nanna, tack för din feedback vi beklagar verkligen att det var lång leveranstid och att en vara hann ta slut på din order. Under black week är det många order och varor som ska skickas ut och reserverar oss för lite längre leveranstider.

5つ星のうち2の評価

Min datter på 13 har købt en…

Min datter på 13 har købt en julekalender til hendes veninde og sig selv.
I butikken blev der reklameret med at indholdet havde en værdi af minimum 900 kr (købspris 300)
Som dagene skrider frem er der stadig intet en 13 årig eller en voksen kan bruge.
Henvender mig i butikken, hvor den ekspedient jeg snakker med fortæller at kalenderen er for mindre børn, ikke ældre end 12 år.
Det er vi på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på, og det fremgik ingen steder i butikken. Kalenderen var placeret ved kassen og i afdelingen med øreringe til voksne, så på ingen måde ved børnetingene.
Det er desværre ingen mulighed for at levere tilbage.
Føler virkelig vi er blevet snydt.

Har idag været i skriftlig kontakt med firmaet som gerne hjælper os.
Så stor ros til hovedkontoret, knap så meget til Aalborg afdelingen.

2021年12月9日

Glitter からの回答

Hej Lotte, tack för din feedback. Vi är ledsna att ni är besvikna på innehållet i kalender. Vi tar till oss detta så att vi kan bli tydligare med till vilken ålder vår kalender riktar sig till.

Vi är glada att de kunde hjälpa dig på vår kundservice.

Ha en fin dag

Super godt

Super kundeservice, havde kommet til at købe to, hvor efter de så skriver til mig og spørg om det var en fejle. Hvilket det jo var, og så sørgede de for jeg fik mine penge tilbage.

2021年11月26日

Glitter からの回答

Hej Trine, tusen tack för detta. Givetvis försöker vi göra så att vi inte ska skicka varor i onödan när det har blivit fel:).

Ha en fantastisk dag

5つ星のうち2の評価

Har købt en sølv ring for mindre end 3…

Har købt en sølv ring for mindre end 3 måneder siden og den er allerede gået i stykker… har brugt den maks 10 gange..

2021年11月14日

Glitter からの回答

Hej Emma, vad tråkigt att din ring gått i stykker så snabbt, det ska den givetvis inte göra. Besök närmaste Glitter butik så hjälper de dig med en reklamation.

Bestilte fra hjemmesiden

Har skrevet til kundeservice og er blevet hjulpet af Ulrika som indenfor 24 timer har sørget for at besvare mine spørgsmål og endda hjulpet med at få tilsendt nyt siden postnord ikke vil hjælpe. 😱
Meget tilfreds med den hjælp jeg har fået, sjældent får man svar så hurtigt i en kundeservice og slet ikke med så godt et udfald!
Tak Glitter og Ulrika! Behold hende!

Ps: arbejder selv som supportlead :)

2021年9月22日

Hej Johanne

Tack för din feedback, det värmer att höra att du är nöjd med vår service. Vi hoppas att ditt paket kommer fram snabbt denna gång.

Ha en fortsatt fin dag

Varerne kom efter 5 dage

Varerne kom efter 5 dage, og kvaliteten er fin.

2021年7月5日

Hej Malene

Tack för din feedback och att du nöjd med våra varor och leverans. Ha en trevlig sommar! //Glitter

virkelig dårlig service..

virkelig dårlig service... og ALDRIG BESTIL FRA HJEMMESIDEN!!! jeg bestilte fire halskæder i alt, og betalte for levering. De skulle komme indenfor 4-6 dage, men der er gået 15 dage nu... det er så irriterende.

2021年6月14日

Hej Amina

Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden. Då vi bytt system så har vi tyvärr haft lite längre leveranstider än normalt. Har du fortfarande inte fått ditt paket så hör av dig till customerservice@glitter.dk så ska vi hjälpa dig. Du ska givetvis inte betala för varor som du inte har fått.

Virkelig dårligt

Mig og min mor var inde i glitter og jeg havde fået et par øringe til jul som hvor mega bløde og virkelig dårlig kvalitet som jeg gerne ville have byttet for det kan jeg ikke gå med de havde kostet 120 kroner og da vi kommer ind og siger at vi gerne vil bytte dem siger hun at det kan hun ikke fordi det var sidste gang man kunne bytte dem Igår og hun vil ikke bytte dem vi kommer ikke fra Kolding så vi har ikke haft tid til at komme der op men altså jeg ville kunne forstå at hun ikke ville bytte dem vis det var 1 måned siden men igår det syndes jeg virkelig er for dårligt og jeg har ikke tinkt mig at købe fra glitter igen

2021年5月24日

Hej Kamille

Vi är ledsna för att du upplevde att produkten var av dålig kvalité och att du känner att du inte fick den hjälp du önskade. Har du möjlighet att besöka butiken igen eller skicka ett mail till vår kundservide så ska vi hjälpa dig.

5つ星のうち1の評価

Vanvittig dårlig oplevelse i Glitter på…

Vanvittig dårlig oplevelse i Glitter på strøget i København. Jeg køber en halskæde, som jeg vælger at tage på dagen derpå - og samme dag finder jeg, at halskæden sidder fast i min trøje, fordi låsen er røget af/knækket. Jeg henvender mig i butikken med kvittering og forklarer situationen, hvortil ekspedienten overdrager mig et tilgodebevis?!?! Nej. Det er en fabrikantfejl, som Glitter skal tage ansvar for. Hvis I ikke kan levere en ordentlig varer, så er det ikke at give kunden plaster på såret med et tilgodebevis, som skal bruges i jeres butikker. Jeg skal ikke handle i Glitter igen - Pilgrim er en god konkurrent, som jeg til gengæld aldrig har haft problemer med. Absurd dårlig service...!

2021年5月15日

Hej Tibah

Vi beklagar att du inte är nöjd med oss och vår hantering av din reklamation, vi önskar att du besöker butiken så vi får chansen att hitta en lösning som både du och vi blir nöjda med.

5つ星のうち1の評価

Modtog ikke bekræftelse og fik ikke min pakke

Jeg købte tre ting på nettet for 14 dage siden og hørte ingenting; fik ikke bekræftelse på mail eller noget (ingenting!) Skrev derfor til kundservice som var hurtige til at svare, og de skrev at pakken var kommet i retur. God kundeservice som svarer hurtigt, men ekstremt dårlig nethandel.

2021年2月24日

Hej Fredrikke

Vad tråkigt att du inte är nöjd med oss. Tyvärr kan våra automatiska mail ibland hamna i spam mailen. Vi hoppas att du fått den hjälp du behövde.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。