Svar pÃ¥ Golamores svar pÃ¥ mitt inlÀgg 21/02 Tack för ett snabbt svar! Det jag ville ha sagt Àr att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillÀmpar. De rabatterar denna "ordina... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har lige vÊret i Portugal og alt virkede perfekt, Vi havde booket baner hjemmefra.
DÃ¥rligt at ikke kunne finde en fyldestgÞrende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter nÃ¥r man stÃ¥r i klubben ved betaling. Kunne vÊre best hvis rabatten automatisk trÊkkes fra ved betaling af gre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lige bestilt 2025 plus med rabat. Ingen problemer med at installere. Husk at locke ud efter bestilling, så kommer nummeret på appen.
With the Golfamore card you play golf for half greenfee at 1600 golf courses in over 30 countries including Sweden, Denmark Norway, Spain, Portugal, Germany, United Kingdom, Ireland, Italy and Poland and more.
SveavÀgen 59, 11359, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi har lige vÊret i Portugal og alt virkede perfekt,
Vi havde booket baner hjemmefra.
Easy to use App, and book.
Makes it more affordable to playðïžââïž
Det har virket i de lande vi har spillet. Det er positivt og nemt.
Det er penge der er givet godt ud.
Utrolig dÃ¥rlig kundeservice. Jeg fik som julegave en forlÊngelse af mit abonnement fra 2025 ind i 2026. Ved en fejl var det kÞbt 15.12 2025 til 2025 og ikke til 2026. I systemet fremgÃ¥r, at jeg allerede VAR kunde i 2025, og ingen kÞber et Ã¥rskort gÊldende fra 15.12-31.12. Ingen af de mails, jeg som modtager af gaven fÃ¥r, viser et Ã¥rstal, sÃ¥ jeg kan opdage fejlen. Da jeg vil aktivere 2026-kortet ved begyndelse af sÊsonen, virker det ikke. Selv om der er betalt for samme Ã¥r til samme abonnement to gange, vil Golfamore ikke Êndre til ny sÊson, men mener, at jeg skal kÞbe abonnementet igen. Havde et Ã¥rstal fremgÃ¥et af aktiveringsmails, jeg som gavemodtager fÃ¥r, kunne jeg have opdaget fejlen selv. Da jeg opdager det ved golfsÊsonens start, siger de, at det er âfor sentâ at Êndre.
Golfamore er bare genial når man nu gerne vil prÞve nogle forskellige baner.
No response. Two weeks after placing my order I still havenât received my Digital Golfamore card. You donât reply to emails. There is no way to contact you by phone (the automatic system tells me to email info@). Really disappointing. I paid online for the Golfamore Plus card and I feel like nobody wants to help me. I feel robbed. This is embarrassing.
Jag köpte Golfamore-kortet för att spela med rabatt pÃ¥ banor i Spanien. Enligt deras regler var jag sen tvungen att boka starttid via deras app (pÃ¥ OnTee) men den visade att det inte gick att boka under hela december (trots att banans egna bokningssystem har över 95% obokade tider). Jag mejlade dem problemet och fick det mest okunniga svaret nÃ¥gonsin och inget försök att lösa det. GOLFAMORE ÃR RENA LURENDREJARE SOM BARA VILL TA DINA PENGAR OCH SEN INTE LEVERERA Nà GOT AV DET SOM SKA INGà I PRODUKTEN DU KÃPER!!
OnTee.com - Golfamoreâs bestillingssystem, har forkerte priser og der er ikke muligt at fÃ¥ de korrekte priser eller penge tilbage, nÃ¥r man pÃ¥peger fejlen og dokumenterer priserne.
Jeg skrev til dem 53 timer fÞr teetime, men de har fÞrst svaret retur samme dag og trukket pengene. De har skrevet at Vi bare kan undlade at bestille hos dem, og bestille direkte på banen.!! Men det er jo for sent at give mig den besked, når jeg ikke kan annullerer uden at det koster penge.
Vi har heller ikke kunne opnå 50% rabat på den aktuelle greenfee pga nedsatte priser i lavsÊsonen.Her hvor vi bor kan vi ikke få rabat selvom de er med i Golfamore.
Måske falsk markedsfÞring?
Jeres tilbagemelding forklarer stadig ikke hvorfor I tager forkerte priser på bl.a. golfbiler. Det fremgår tydeligt hvordan klubben tariffer er og fratager jer ikke for at noterer de korrekte priser i jeres online booking.
Jeg forventer at I sender pengene retur, hvilket I har nÊgtet.

Golfamore ããã®åç
Anvendelse af Golfamore i Spanien er blevet vÊsentligt forringet.
På de fleste baner SKAL bookingen foregå via Golfamore App'en.
Processen er helt godnat fordi:
- man skal fÞrst skal registrere sig (omstÊndeligt) i en anden app: Onetee.com, som er smÊkfyldt med fejl.
- hvis man bliver forhindret i at mÞde op til en booket tid og ikke annullerer tiden senest 48 timer fÞr, trÊkkes greenfee brutalt fra dit kreditkort
- hvis én person skal booke en 4-bold skal han indtaste alle de Þvrige deltageres e-mailadresser OG Golfamore-numre
Min konklusion: Golfamore kortet der fÞr var meget nem at bruge, er nu blevet skudt ned af tidens bureaukratiske plage.

Golfamore ããã®åç
Dårligt at ikke kunne finde en fyldestgÞrende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter når man står i klubben ved betaling. Kunne vÊre best hvis rabatten automatisk trÊkkes fra ved betaling af greenfee uden at vÊkke klubansvarlig kl. 7 om morgnen en sÞndag.

Golfamore ããã®åç
Hver gang vi forsÞger at booke så virker det ikke- det er helt umuligt at opnå rabatten. Fungerer absolut ikke!

Svar på Golamores svar på mitt inlÀgg 21/02
Tack för ett snabbt svar!
Det jag ville ha sagt Àr att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillÀmpar. De rabatterar denna "ordinarie" med t ex 47% och att man betalar 47% el 50% mindre gör inte så mycket o det Àr definitivt inte 50% utan 3% mindre med golfamore. Det inte förvirring utan enkel matematik.

Golfamore ããã®åç
Golf Algarve: Pestana Baner = pris Golfamore EUR 138,00 - 50% = EUR 69,00. Online pris er EUR 107,00 og giver en reel besparelse på 35,5%. Quinta de Clima og Quinta da Ria = pris Golfamore EUR 200,00 - 50% = EUR 100,00. Online pris er EUR 120,00 og giver en reel besparelse på 16,6%. At Golfamore markedsfÞrer sig med 50% alle baner er direkte lÞgn og de burde meldes til ansvarlig myndighed i Sverige. Grunden til at jeg giver dem to stjerner og ikke en er at der trods alt er en besparelse selvom den ikke er 50% på alle baner...

Golfamore ããã®åç
Man bliver som potentiel kunde lovet guld og grÞnne skove, og efterfÞlgnede opdager man at virkeligheden er en helt anden.
Jeg har kÞbt og betalt for golfhÊftet(golfamore)
Jeg modtog ikke kortnummer.
Jeg har skrevet til dem på mail og på deres hjemmeside men der er ingen respons. Jeg har måtte lave en indsigelse til min bank for at få mine penge igen .
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã