レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Svar pÃ¥ Golamores svar pÃ¥ mitt inlÀgg 21/02 Tack för ett snabbt svar! Det jag ville ha sagt Àr att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillÀmpar. De rabatterar denna "ordina... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vi har lige vÊret i Portugal og alt virkede perfekt, Vi havde booket baner hjemmefra.

5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rligt at ikke kunne finde en fyldestgÞrende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter nÃ¥r man stÃ¥r i klubben ved betaling. Kunne vÊre best hvis rabatten automatisk trÊkkes fra ved betaling af gre... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ゎルフショップ

圓該䌁業による蚘述

With the Golfamore card you play golf for half greenfee at 1600 golf courses in over 30 countries including Sweden, Denmark Norway, Spain, Portugal, Germany, United Kingdom, Ireland, Italy and Poland and more.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dÃ¥rlig kundeservice. Jeg fik som julegave en forlÊngelse af mit abonnement fra 2025 ind i 2026. Ved en fejl var det kÞbt 15.12 2025 til 2025 og ikke til 2026. I systemet fremgÃ¥r, at jeg allerede VAR kunde i 2025, og ingen kÞber et Ã¥rskort gÊldende fra 15.12-31.12. Ingen af de mails, jeg som modtager af gaven fÃ¥r, viser et Ã¥rstal, sÃ¥ jeg kan opdage fejlen. Da jeg vil aktivere 2026-kortet ved begyndelse af sÊsonen, virker det ikke. Selv om der er betalt for samme Ã¥r til samme abonnement to gange, vil Golfamore ikke Êndre til ny sÊson, men mener, at jeg skal kÞbe abonnementet igen. Havde et Ã¥rstal fremgÃ¥et af aktiveringsmails, jeg som gavemodtager fÃ¥r, kunne jeg have opdaget fejlen selv. Da jeg opdager det ved golfsÊsonens start, siger de, at det er ‘for sent’ at Êndre.

2026幎4月2日

Really disappointing.

No response. Two weeks after placing my order I still haven’t received my Digital Golfamore card. You don’t reply to emails. There is no way to contact you by phone (the automatic system tells me to email info@). Really disappointing. I paid online for the Golfamore Plus card and I feel like nobody wants to help me. I feel robbed. This is embarrassing.

2025幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

Lurendrejare, helt omöjligt att boka banor med Golfamore-kortet

Jag köpte Golfamore-kortet för att spela med rabatt på banor i Spanien. Enligt deras regler var jag sen tvungen att boka starttid via deras app (på OnTee) men den visade att det inte gick att boka under hela december (trots att banans egna bokningssystem har över 95% obokade tider). Jag mejlade dem problemet och fick det mest okunniga svaret någonsin och inget försök att lösa det. GOLFAMORE ÄR RENA LURENDREJARE SOM BARA VILL TA DINA PENGAR OCH SEN INTE LEVERERA NÅGOT AV DET SOM SKA INGÅ I PRODUKTEN DU KÖPER!!

2025幎12月19日

OnTee.com, snyd med priser

OnTee.com - Golfamore’s bestillingssystem, har forkerte priser og der er ikke muligt at få de korrekte priser eller penge tilbage, når man påpeger fejlen og dokumenterer priserne.
Jeg skrev til dem 53 timer fÞr teetime, men de har fÞrst svaret retur samme dag og trukket pengene. De har skrevet at Vi bare kan undlade at bestille hos dem, og bestille direkte på banen.!! Men det er jo for sent at give mig den besked, når jeg ikke kan annullerer uden at det koster penge.

Vi har heller ikke kunne opnå 50% rabat på den aktuelle greenfee pga nedsatte priser i lavsÊsonen.Her hvor vi bor kan vi ikke få rabat selvom de er med i Golfamore.
Måske falsk markedsfÞring?

Jeres tilbagemelding forklarer stadig ikke hvorfor I tager forkerte priser på bl.a. golfbiler. Det fremgår tydeligt hvordan klubben tariffer er og fratager jer ikke for at noterer de korrekte priser i jeres online booking.
Jeg forventer at I sender pengene retur, hvilket I har nÊgtet.

2025幎8月23日

Golfamore からの回答

Tack för din recension, vi Àr verkligen ledsna att du kÀnner dig besviken.

Vi vill gÀrna förtydliga, som vi Àven har förklarat via mejl, att Golfamore ger 50 % rabatt pÃ¥ klubbens ordinarie pris (rack rate). Detta gÀller inte pÃ¥ paketpriser eller specialerbjudanden, som t.ex. lÃ¥gsÀsongspriser, vilket var fallet i ert exempel. Ett sÃ¥dant erbjudande Àr redan rabatterat, och det gÃ¥r dÀrför inte att anvÀnda ytterligare rabatt pÃ¥ det.

Som vi också nÀmnt Àr det bra att kÀnna till att många klubbar har egna onlinepriser som ibland Àr lÀgre Àn rack rate. Ett exempel Àr Font del Llops dÀr det på hemsidan visas ett nedsatt pris jÀmfört med deras ordinarie pris (rack rate). Golfamore-rabatten gÀller alltid på det högsta dagspriset- inte på tillfÀlliga erbjudanden.
Vi förstår att det kan kÀnnas otydligt, sÀrskilt om man utgår från klubbens webbsida, och dÀrför rekommenderar vi alltid att kontakta golfklubben i förvÀg och informera om att ni spelar med Golfamorekortet. Då kan de bekrÀfta det pris som gÀller med vår rabatt.

Vi Àr ledsna för att det hÀr inte framgick tydligt nog i ert fall och hoppas att ni Àndå får glÀdje av kortet på andra klubbar dÀr det inte råder samma missförstånd.

VÀnliga hÀlsningar,
Golfamore-teamet

5぀星のうち1の評䟡

Golfamore i Spanien - glem det !

Anvendelse af Golfamore i Spanien er blevet vÊsentligt forringet.
På de fleste baner SKAL bookingen foregå via Golfamore App'en.
Processen er helt godnat fordi:
- man skal fÞrst skal registrere sig (omstÊndeligt) i en anden app: Onetee.com, som er smÊkfyldt med fejl.
- hvis man bliver forhindret i at mÞde op til en booket tid og ikke annullerer tiden senest 48 timer fÞr, trÊkkes greenfee brutalt fra dit kreditkort
- hvis én person skal booke en 4-bold skal han indtaste alle de Þvrige deltageres e-mailadresser OG Golfamore-numre
Min konklusion: Golfamore kortet der fÞr var meget nem at bruge, er nu blevet skudt ned af tidens bureaukratiske plage.

2025幎6月18日

Golfamore からの回答

Hej, Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss och dela med dig av dina synpunkter.

Vi tar verkligen till oss din feedback om att det upplevs krångligt att behöva skapa ett konto för att kunna göra en Golfamore-bokning. Vi förstår att det kan kÀnnas omstÀndligt, och vi arbetar stÀndigt för att förenkla processen dÀr det Àr möjligt. Så all feedback tar vi gÀrna emot hur vi kan förenkla processen.

NÀr det gÀller avbokningsreglerna så Àr det, precis som hos de flesta företag, nödvÀndigt att vi förhåller oss till vissa avbokningsvillkor. Detta för att golfklubbarna ska vilja erbjuda våra kunder möjlighet att boka till Golfamore-pris och att starttiderna ska bli tillgÀngliga för andra spelare.

Att behöva lÀgga in allas uppgifter vid bokning skiljer sig inte så mycket från en vanlig bokning. Det Àr viktigt att alla spelare och deras Golfamore kortnummer finns registrerade för att de ska kunna ta del av Golfamore-rabatten.

Vi uppskattar att du hör av dig – det hjÀlper oss i vÃ¥rt arbete med att förbÀttra tjÀnsten. Hör gÀrna av dig om du har fler frÃ¥gor eller synpunkter direkt till oss pÃ¥ info@golfamore.com

5぀星のうち2の評䟡

Vanskeligt at opnår rabat ved betaling af greenfee

Dårligt at ikke kunne finde en fyldestgÞrende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter når man står i klubben ved betaling. Kunne vÊre best hvis rabatten automatisk trÊkkes fra ved betaling af greenfee uden at vÊkke klubansvarlig kl. 7 om morgnen en sÞndag.

2025幎4月20日

Golfamore からの回答

Det er trist, at du ikke kunne få rabatten til at fungere, når du var ankommet til klubben for at spille.
Vi samarbejder med mere en 1400 golfklubber og hver klub har sin måde at modtage gÊster og betaling på.

Det kommer derfor an på om du Þnsker at spille på en golfklub i Danmark eller udlandet, men fÞrste trin, er at sikre dit Golfamore-kort er aktivt, du har nummeret klart til at vise til personalet eller indtaste i automaten.
I Danmark reserveres starttiden via Golfbox og ved ankomst til klubben tjekker man ofte ind via Golfbox, Golfmore-automaten eller via personalet på plads.
Ofte fungerer det smidigt i Danmark ved at logge ind via Golfbox, når du ankommer til golfklubben og fÞlger procedurerne. Har golfklubben Golfmore-automaten, fÞlger du instruktionerne via touchskÊrmen, når du kommer frem til klubben.
Har du yderligere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice på e-mail: info@golfamore.com og telefon: 08- 120 050 10

Virker ikke !

Hver gang vi forsÞger at booke så virker det ikke- det er helt umuligt at opnå rabatten. Fungerer absolut ikke!

2025幎2月23日

Golfamore からの回答

Hej, tack för att ni kontaktar oss. Rabatten Àr automatiskt inlagd pÃ¥ de banor som har en bokningsknapp via Golfamore. Om banan inte har en bokningsknapp sÃ¥ mÃ¥ste ni kontakta klubben direkt och boka och meddela att ni vill boka med Golfamore kortet. Återkom till oss pÃ¥ info@golfamore.com sÃ¥ kan vi hjÀlpa dig med den specifika klubben det gÀller.

5぀星のうち3の評䟡

En sanning med modifikation 2.

Svar på Golamores svar på mitt inlÀgg 21/02
Tack för ett snabbt svar!
Det jag ville ha sagt Àr att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillÀmpar. De rabatterar denna "ordinarie" med t ex 47% och att man betalar 47% el 50% mindre gör inte så mycket o det Àr definitivt inte 50% utan 3% mindre med golfamore. Det inte förvirring utan enkel matematik.

2025幎2月20日

Golfamore からの回答

Hej, Tack för återkoppling. Ordinarie greenfeen i Spanien Àr detsamma som deras Rack Rate. Så det ska alltid vara 50% på rack rate men det kommer inte vara 50% på online priset eller paketpriser som tex 2 greenfee inkl. buggy. Men om det Àr en specifik bana dÀr Golfamore inte gav er 50% på rack rate priset så får ni återkomma till oss på info@golfamore.com med vilken klubb det gÀller och vilket datum ni önskat boka så vi lÀttare kan hjÀlpa er vidare.

Golf Algarve

Golf Algarve: Pestana Baner = pris Golfamore EUR 138,00 - 50% = EUR 69,00. Online pris er EUR 107,00 og giver en reel besparelse på 35,5%. Quinta de Clima og Quinta da Ria = pris Golfamore EUR 200,00 - 50% = EUR 100,00. Online pris er EUR 120,00 og giver en reel besparelse på 16,6%. At Golfamore markedsfÞrer sig med 50% alle baner er direkte lÞgn og de burde meldes til ansvarlig myndighed i Sverige. Grunden til at jeg giver dem to stjerner og ikke en er at der trods alt er en besparelse selvom den ikke er 50% på alle baner...

2025幎2月18日

Golfamore からの回答

Hej, Tack för att ni kontaktar oss. Det som gÀller med Golfamore Àr att ni får 50% rabatt på klubbens Rack Rate, vilket Àr dagens högsta greenfee. Det gÀller inte på special offers, såsom greenfee + buggy. Det Àr ett paketpris, vilket redan Àr ett nedsatt pris och det går inte att anvÀnda rabatt på rabatt.
Det kan vara bra att veta att i flesta fall så har golfklubbarna egna onlinepriser, vilket ofta Àr rabatterade priser. Vi förstår om detta kan vara otydligt nÀr man kollar på klubbens hemsida, dÀrav rekommenderar vi att ni kontaktar klubben direkt och meddelar att ni ska spela med Golfamorekortet, så kan de bekrÀfta priset som gÀller med oss direkt.
Har du vidare funderingar gÀllande våra priser så Àr det bara att återkomma direkt till oss på info@golfamore.com så kan vi hjÀlpa dig vidare.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。