Zending was door Postnl kwijtgeraakt, gemaild en kreeg direct een mail terug met daarin het aanbod even te wachten. Na de termijn direct een nieuwe zending gestuurd gekregen. Top service.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De site verkoopt tweedehands producten, maar vermeld dat niet bij de beschrijving van het product. De prijs was dermate hoog dat ik een nieuw product verwachte. Bij levering bleek het om een gebru... ãã£ãšèŠã
Heb een nintendo switch unpatched besteld, kwam vandaag binnen, Helaas was hij gepatched door nintendo, Maar de switch zichzelf kwam wel in goede staat, dus ik kan niet klagen... Volgende keer wel... ãã£ãšèŠã
De controller die ik besteld had was tweedehands en ik had gekozen voor een controller die niet helemaal netjes was maar nog perfect werkte en die weer â¬5 goedkoper was. De goede beoordeling komt door... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De grootste Nintendo Switch winkel van NL â Games â¬40,- â Voorraad, morgen in huis â 2 maanden garantie â Keurmerk â Lage verzendkosten â Ophalen in Nijmegen of bestel veilig, snel en goedkoop op GooNintendoSwitch.nl. Spellen, Consoles & alle accessoires!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super snelle levering en goedeâŠ
Super snelle levering en goede kwaliteit van de spullen
Zeer tevreden
Zeer tevreden !
Alles zag er keurig en netjes uit en werkt uitstekend
Pakket was ook goed en beschermd ingepakt !
Heb de switch snel ontvangen in superâŠ
Heb de switch snel ontvangen in super goede conditie.
Goeie kwaliteit
het kwam snel, ik heb er erg veel plezier mee, en er is helemaal niks mis mee! top bestelling
Prima gameshop
Prima zaak! Erg fijn als je voor wat oudere apparatuur iets nieuws zoekt. Super! De bestellingen verlopen goed en snel. Tip: na de bestelling online blijft het laatst bestelde soms nog in de winkelwagen zitten. Daarmee kan je dubbel bestellen.Daar even op letten. Maar ze lossen het goed opð fijne game shopðð
goede service en snel geleverd
Leuke prijzen en snelle verzending
Leuke prijzen en snelle verzending, erg blij met de ontvangen spullen!
Prima webshop
Prima webshop, ruime keuze, ook in 2e hands nintendo games
Je hebt bijna het zelfde dag in huisâŠ
Je hebt bijna het zelfde dag in huis super snelle levering.
Alleen jmmr dat ze weinig spellen hebben
Goede klanten service!
Goede klanten service!
Door de feestdagen had mijn pakketje veel vertraging maar ben zeer netjes geholpen. Heb al vaker games gekocht via goonintendoswitch en ben altijd tevreden!
snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en zeer goede kwaliteitâŠ
Snelle levering en zeer goede kwaliteit van het spel
Nog in plastieken verpakking
Nog in plastieken verpakking, als nieuw. Zeer tevreden!
Leuk die pokeball plus voor pokemon goâŠ
Leuk die pokeball plus voor pokemon go wel leuk om met de game is
Snel en duidelijk
Snel en duidelijk.
veel speelplezier hier.
de Sint had snel zijn kadootjes thuis
Top bedrijf
Een hele goede service en kwaliteit ben enorm tevreden
Snelle service en zoals vermeld op deâŠ
Snelle service en zoals vermeld op de website zo krijg je het ook
Zeer tevreden
Een nette nintendo switch gekocht
Een nette nintendo switch gekocht! We zijn er super blij mee en hebben we denk ik nog lang veel plezier van.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã