www.gorslev.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har kÞbt brÊnde her i mange Ã¥r. Var inde pÃ¥ Trustpilot og lÊse en del negative anmeldelser men besluttede alligevel af bestille et lÊs askebrÊnde. Det fortrÞd jeg ikke. BrÊndet var helt rigtige stÞrre... もっず芋る

Jeg havde pÃ¥ nettet fundet frem til at GÞrslev Skovindustri havde askebrÊnde i bur i en kvalitet der passede os. Skrev til dem d. 6 juni, om brÊndet var tÞrt nok til efterÃ¥ret 2011, og fik svar nÊste... もっず芋る

Her mange gange fÃ¥et leveret briketter, og de er hver gang leveret uden problemer, og i en langt bedre kvalitert end dem man fÃ¥r i byggemarkederne. De har altid vÊret pakket ordentlig og helt tÞrre. J... もっず芋る

䌁業情報

1. 薪提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

GÞrslev Skovindustri A/S - salg af brÊndeprodukter til private og erhverv - salg af trÊprodukter til have og stald. LandsdÊkkende leverancer.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

perfekt levering

Jeg fik jer anbefalet af min nÊsten nabo. Jeres måde at levere på med motoriseret truck er perfekt. Begge de 2 gange jeg har kÞbt brÊnde hos jer, er det blevet leveret af flinke og hyggelige chaufÞrer. I min sidste levering var der lidt rigelig "pindebrÊnde".

2014幎2月5日

God og flexibel behandling

GÞrslev ringede selv op og spurgte om hvorvidt det var brÊnde der skulle bruges med det samme, da jeg havde bestilt noget "ikke ovntÞrret" så de var sikre på at jeg fik det rigtige trÊ leveret.
Så bortset fra lidt svartid fra bestillingen var lavet, så fungerede det igen perfekt.

自発的なレビュヌ

I de 10 år jeg harr kÞbt brÊnde hos GÞrslev, har jeg altid fået kvalitet for pengene.

det kan godt vÊre du kan finde billigere brÊnde, men hos GÞrslev får du det du bestiller, brÊnde der er klar, tÞrt og i den rigtige stÞrrelse. Det nytter jo ikke noget at du sparer 200 kr. hvis brÊndet så ikke er tÞrt nok ! Det får du ikke varmen af.

Serviceniveau, levering og produktkvalitet 100% i orden

Jeg kÞber trÊpiller hos GÞrslev Skovindustri, som jeg kan give mine bedste anbefalinger. TrÊpillerne er fin kvalitet. Leveringen fungerer perfekt, hvor jeg bliver ringet op af en medarbejder, hvor vi aftaler hvornår det passer bedst at få trÊpillerne leveret - incl at de afdÊkker dem med den presenning, som jeg har lagt ud.
Leveringen kan altid ske indenfor én uge - det er min oplevelse.

自発的なレビュヌ

Fint, fint brÊnde i gode store og flotte stykker

Fik leveret 15 srm. ask. DesvÊrre var der lidt for hÞj fugtighed i trÊet. (Måske var vi lidt sent ude) Ved reklamation var der ingen slinger i valsen. Fik hurtigt leveret en bigbag ovntÞrret brÊnde til samme pris. Dette brugte vi mens vinden tÞrrede det fugtige brÊnde fÊrdigt. God service. Prisen ligger i den Þvre ende, men produktet er godt. Kan anbefales.

2014幎1月22日
自発的なレビュヌ

Skuffende oplevelse.der efterfÞlgende blev rådet bod på

Vi har tidligere handlet hos GÞrslev TrÊindustri og vÊret godt tilfredse med det leverede.
Men vi har nu, i december 2013, modtaget en bigbag ovntÞrret brÊnde derfra.
Vi blev slemt skuffet over indholdet, da posen indeholdt voldsomt meget smuld/pindebrÊnde, der ikke kunne anvendes, og som vi var nÞdt til at kÞre på omlastepladsen, 2 store plasticsÊkke fulde.
Herudover er vi også utilfredse med brÊndestykkerne. Disse har en meget uens stÞrrelse og mange stykker er alt for store og skal flÊkkes.

Vi skrev til GÞrslev og medsendte et billede af det modtagne med spÞrgsmål om det lever op til deres kvalitetskrav, og om det er hvad vi kan forvente at modtage, hvis vi kÞber brÊnde hos dem fremover.
Vi blev efterfÞlgende ringet op af GÞrslev Skovindustri, der beklagede det hÊndte og deres lidt langsommelige reaktion på vores henvendelse (juleferie).
Vi blev tilbudt at modtage brÊnde modsvarende det spild der havde vÊret på det leverede. Dette brÊnde er nu modtaget og fundet OK.
Vi mener således at sagen har fået en tilfredsstillende afslutning.
Bente Larsen og Bent Christiansen

2013幎12月26日
自発的なレビュヌ

For lidt leveret brÊnde - nu er jeg uÞnsket som kunde

Bestilte den 24. maj igen brÊnde hos GÞrslev. Her i dag den 20. juni rykkede jeg så for hvornår de leverede. De kom snart - i nÊste uge. Senere i dag lå der så en besked på mobilen, om at de ikke leverede til mig mere, pga. tidligere problemer med leverancerne. Historien er her at de to gange har leveret 15 skovrummeter lÞst brÊnde til mig. Begge gange har der imidlertid efter endt stabling vist sig at vÊre en del for lidt. Efter deres egen omregningstabel, til stablet rummål, skal der vÊre 10,5 rummeter brÊnde. Sidste gang var lige omkring 9. altså 1,5 rummeter for lidt. Det er for over 1000 kr. brÊnde for lidt. De indvilligede heldigvis i at efterlevere, og da der er tale om lÞst leveret brÊnde hviler det jo på gensidig tillid. Der kom kun 1 m3 stablet brÊnde. På den igen, og så kom det sidste så med. Nu er jeg så åbenbart ikke god nok som kunde mere, eller sagt på en anden måde, hvis man forlanger hvad man har betalt for, så er man besvÊrlig. Det er dårlig forretningsmoral.

Kunne i Þvrigt også lige konstatere. at der er indgivet konkursbegÊring mod firmaet i marts måned i år.

2013幎6月20日

Hej fra GÞrslev Skovindustri

Det sidste fÞrst.

Da vores bankforbindelse Max Bank gik konkurs overgik vores engagement til Finansiel Stabilitet. I den forbindelse blev vore aftaler opsagt eller begrÊnsede. Herefter skulle der findes ny finansiering. Stiftelsen SorÞ Akademi overtog selskabet og er i dag hovedaktionÊr. Stiftelsen SorÞ Akademi er den stÞrste private skovejer i Danmark og ejer også SorÞ Akademis Skole, som er et gymnasium.

Da vi nu er begyndt at abonnere på Trustpilot som virksomhed har vi nu mulighed for at besvare anmeldelsen.

I 16 år har vi årligt distribueret ca. 20000 skrm. ErfaringsmÊssigt ved vi derfor, at trÊstykkerne i enkelte tilfÊlde godt kan lÊgge sig således at de ikke fylder det de skal, eftersom de bliver opmålt i den container som vi leverer det i. Derfor opfordrer vi også vore kunder til at måle op. Vi ved da også at den samme fejl ikke vil gentage sig gang på gang.

I 2014 arbejder vi på at finde et fast fastmassetal, som vil vÊre vores standard i en stablet rummeter brÊnde, således at vi gÞr det mest fair overfor alle kunder. Der er nemlig forskel på hvor dygtig man er til at stable, dog skal der vÊre et minimum at luft imellem brÊndestykkerne, så det kan tÞrre. Vi må venligst også bemÊrke at når vores bil har forladt din adresse har vi ingen mulighed for at kontrollere hvor og hvordan brÊndet stables. Det er nemlig også baseret på gensidig tillid.

Da vi gentagne gange ikke har vÊret enige om mÊngden, har vi rettet fejlen, men må også konstatere at der med stor sandsynlighed vil opstå samme problem ved nÊste levering. Derfor opfordrer vi dig til at finde en anden leverandÞr, som kan opfylde dine krav. Da man som kunde kan vÊlge sine leverandÞrer gÊlder dette også for virksomheder. Hvis der ikke kan opnås en gensidig tilfredshed, må man vÊlge en anden forretningspartner.

JÞrn Thomsen
GÞrslev Skovindustri

FÞrst var jeg utilfreds, men en god forklaring og ny leverance, har gjort jeg har Êndret min score.

Opdateret 13-01-14
Jeg har valgt at opdatere min anmeldelse af GÞrslev, da jeg efter min fÞrste anmeldelse fik et opkald med forklaring på hvorfor jeg ikke havde modtaget brÊnde samt årsag til de manglende besvarelser.
Jeg har her i denne vintersÊson bestilt to leveringer fra GÞrslev, som er kommet hurtig efter levering, samt leveret til aftalt tidspunkt og sted. Jeg vil derfor gerne anbefale GÞrslev :)

Gamle anmeldelse fra 14-03-13:
Har bestilt brÊnde hos GÞrslev 14.03.13, har i dag d. 05.04.13 stadig intet fået leveret eller hÞrt fra GÞrslev, jeg har forsÞgt at kontakte dem telefonisk et utal af gange. Der står på deres hjemmeside, at de normalt levere 1 -2 uger efter bestilling, det må man sige er gået. Desuden er der endnu ikke nogen der har svaret telefonen i deres telefon tid ifl. deres hjemmeside.

2013幎4月5日

Hej fra GÞrslev Skovindustri

Da vi nu er begyndt at abonnere på trustpilot har vi mulighed for at give dig en besvarelser på din anmeldelse.

I perioden netop hvor du bestilte brÊnde via vores hjemmeside var vi midt i en noget kaotisk situation, hvilket betÞd at der ikke var bemanding på vores kontor.

Vi håber dette vil besvare din frustration er klar til at betjene dig i fremtiden.

JÞrn Thomsen
GÞrslev Skovindustri

Ordentlig behandling, men men men

EfterfÞlgende viste det sig at hvad der så ud som OK brÊnde i brÊndetårne til en fornuftig pris var sminket lig. MidterrÊkken var affaldstrÊ (gran, rundstokke på under 5 cm o.s.v.) - ikke i orden.

Hurtig rettelse af en mindre mangel ved leveringen - det kan jo ske, men det blev rettet hurtigt og uden problemer.

En speciel stor ros til chauffÞren.

OvntÞrret brÊnde i bigbags er ikke min kop te, men nu er det prÞvet - fÞrste, eneste og sidste gang. Jeg efterspÞrger fremover ovntÞrret tablet pallebure.

2012幎2月25日
自発的なレビュヌ

God side, god levering, elendig kundeservice. Godt trÊ?

Jeg har for nylig kÞbt i alt 3,5 rummeter trÊk hos gÞrslev.
Netsiden fungerer fint og jeg kunne samtidig se en god forklaring på trÊtyperne, hvilket er godt for en nybegynder.
Efter weekenden bliver jeg ringet op af en kvinde, som kan fortÊlle mig, at de desvÊrre ikke kan levere min eg, da de har sendt den retur grundet fugtigheden. Det er selvfÞlgelig fint.
Men de kan heller ikke levere min ovntÞrrede BÞg, som jeg står og mangler. I stedet kan jeg få en mindre levering af ask til standard pris. Hun oplyser, at brÊndvÊrdien er ca. den samme. Jeg spÞrger til et godt tilbud, nu hvor jeg må affinde mig med mindre og dårligere, men får så oplyst, at "Vi kunne jo bare have sendt den våde eg uden at informere dig om problemerne"...
Den holdning er under al kritik og er temmelig usund for mit kundeforhold. Samtidig er kvinden også åbentlyst irriteret over, at jeg ikke bare takker ja.
Så det gÞr jeg - jeg skal jo have varme i huset. Men fÞrst efter nÊrmest at have fået skÊld ud af en dame, som tydeligvis har andet at lave. Og jeg er ellers ikke sart med den slags.
Dagen efter ringer hun, at nu har de alligevel fundet en brugbar trÊsort i den rigtige rummeter og den vil blive leveret kommende mandag sammen med min ask.
Det gÞr den, af en flink chauffÞr og prÊcis hvor jeg bad om det.
Point for god hjemmeside og en flink chauffÞr, klart et minus med utålmodig telefondame. Nu må vi se med det faktiske produkt.
En middel oplevelse, som ellers kunne have vÊret god.

2012幎2月14日

Hej Kristian

Det er altid til stor irritation for alle når vi modtager produkter fra vore eksterne leverandÞrer som ikke er i orden. Det er hvad der er sket med dine varer.
Netop derfor har vi i januar installeret vores egen tÞrreovn, hvor vi selv kan styre tÞrringsprocessen.

I fÞlge bestillingen har du bestilt 1 palle ovntÞrret eg og en palle bÞg som ikke er ovntÞrret. Vi konstaterer at egetrÊet er for vådt og sender det tilbage. Imidlertid finder vi en palle bÞg som er i orden - hvilket leveres sammen med asketrÊ i en bigbag som er tÞrret i vores egen ovn.

Jeg er ikke enig i at vi leverer noget som er mindre eller dårligere eftersom vores eget ovntÞrrede asketrÊ i forhold til mÊngden og brÊndvÊrdien er billigere. Prisen er også reguleret efter at mÊngden i big bag'en er mindre end en palle med stablet ovntÞrret egetrÊ.

Jeg håber nu at vi har lÞst problemet således at du ender op med at få en leverance som er i orden - til den rigtige pris. Jeg må naturligvis beklage hvis kommunikationen har vÊret i en negativ tone, hvor vores irritation over varerne er gået ud over dig - hvilket vi tager til efterretning.

GÞrslev Skovindustri A/S