レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ze reageerden nooit meer op mijn berichtjes en heb mijn bestelling niet gekregen. Wel geld betaald. Ik heb hun op verschillende manieren bericht maar nooit iets terug gehoord. Niet hier bestellen!

5぀星のうち4の評䟡

Werd gezegd dat ik een week kon wachten ( uiteindelijk 4 wkn ) en kreeg ook niet altijd reactie. Ook best een apart proces met het formulier en uiteindelijk nog betalen voor verzending achteraf.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb hier grillz laten maken met mijn vrienden en heb een hele slechte ervaring gehad! Ik heb uiteindelijk bijna een maand op mijn grillz gewacht en niks gekregen. In de tussentijd hoorde ik ook nik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Had een afspraak vandaag ben der naar toe gegaan in Amsterdam plek is niet te vinden er wordt nergens op gereageerd app niet telefoon niet insta niet TikTok niet nergens. pas op oplichters⚠

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Oplichters ⚠

2026幎1月23日

1 ster is al teveel bestelt op 6

1 ster is al teveel bestelt op 6 november na meerdere malen whatsapp berichten en email’s gestuurd geen contact of iets terug gekregen had helaas niet de recensies gelezen anders had ik nooit bestelt daar gaat 100 euro wel aangifte gedaan niet hier bestellen

2025幎11月11日
5぀星のうち1の評䟡

Hoe asociaal dat ze nergens op

Hoe asociaal dat ze nergens op reageren, inmiddels is mijn pakket verstuurd na weken wachten, maar ik wil deze helemaal niet meer. Vertrouw dit helemaal niet. Ik wil mijn geld terug en ik stuur het retour, beter antwoorden jullie ff op m'n mail! Retourneren is een recht, helemaal als je zo lang niks meer hebt gehoord. Anders doe ik alsnog aangifte.

2025幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Ik denk dat mensen hier aangifte van

Ik denk dat mensen hier aangifte van moeten doen mijn zoon heeft een grote treinreis gemaakt. Betaald voor een afspraak en voor de grilz. De locatie waar hij was moest hij niet zijn en moest maar een andere afspraak maken. Op alle mogelijke manieren contact proberen te zoeken. Geen reactie en weg geld. Hele slechte manier van doen dit!!

2025幎6月13日

Oplichters!!

Niet normaal hoe schandalig dit bedrijf is. Er word NIET gereageerd op geen enkele manier. Je krijgt precies NIKS binnen ik wacht al langer dan 2 maanden. Ik ga zeker aangifte doen. Het is gewoon oplichters

2025幎5月10日

OPLICHTING

OPLICHTING

Ik heb hier mijn Grillz besteld, ruim 300euro voor 2 grillz. Ik heb mijn malsetje binnengekregen en het duurde 2 maanden tot ik mijn grillz ontving. Toen ik ze ontving paste ze helemaal niet en leek het wel alsof het niet eens mijn tanden waren. Toen ik ze een mail had gestuurd werd er telkens niet geantwoord, totdat ik mijn 6e mail stuurde met dat ik aangifte zou doen. Toen hebben ze gezegd dat ik een afspraak kon KOPEN, om ze “gratis” te laten veranderen. Uiteindelijk gekocht en nooit het adres toegestuurd gekregen. Toen nog een paar mails gestuurd en toen wel een adres gekregen, een van der valk in Amsterdam! Toen ik heb gevraagd of dit klopte, hadden ze niet meer geantwoord en mijn afspraak geannuleerd. Diep triest. Hun foto’s op hun Instagram is allemaal gejat.

2024幎4月23日

Oplichters

Ik heb besteld en na een week niks te horen heb ik ze gemaild, via watshapp bericht en via TikTok en insta maar niks gehoord en op sociaal media werd ik geblokkeerd.helaas dus NIKS gekregen. Na maanden proberen contact te zoeken heb ik een afspraak gemaakt voor daar, er stond geen adres bij maar er werd verteld dat je het adres kreeg na de €10 betaald te hebben. Ik heb dat gedaan en geen adres gekregen. En mijn geld ook niet terug gekregen helaas. Koop hier NIKS het zijn oplichters!!

2024幎9月2日

Oplichters

Oplichters. Geen huisnummer bij adres en ook niet telefonisch of per mail bereikbaar. Dus niet fysiek of anderszins te bereiken. NIET DOEN!!!! Ga vandaag aangifte doen

2025幎4月2日

Locatie niet kunnen vinden | Geen contact mogelijk

Ik had vandaag een afspraak staan in Amsterdam. Ik hoopte, ondanks de reviews, de locatie te kunnen vinden. Vóór de afspraak heb ik GrillzLab meermaals geappt, gebeld en hen ook via Instagram geprobeerd te bereiken. Ik heb zelfs een e-mail gestuurd met de vraag of er contact met mij kan worden opgenomen. Op dit moment, ruim 2,5 uur later, heb ik nog steeds geen terugkoppeling gehad. Ik heb enkel € 2,50 betaald voor het maken van de afspraak. Desondans vind ik het onprofessioneel, zonde van m’n tijd en teleurstellend.

2025幎3月29日
5぀星のうち4の評䟡

Ik ben laatst bij GrillzLab geweest en

Ik ben laatst bij GrillzLab geweest en het was echt een topervaring! Ik heb een diamanten grillz set gekocht en ze zijn zo mooi geworden. Toen ik binnenkwam, werd ik meteen goed geholpen. Het team was vriendelijk en legde alles duidelijk uit. De grillz passen perfect en zien er super strak uit. De diamanten glimmen echt en ik krijg er veel complimenten over. Het voelt alsof het speciaal voor mij gemaakt is, en dat is het natuurlijk ook! Ik vond het ook fijn dat alles er schoon en netjes uitzag. Dat geeft vertrouwen. De prijs was eerlijk voor wat ik ervoor heb gekregen. Als je mooie grillz wilt, moet je echt bij GrillzLab zijn. Ik ben super blij met mijn set en kom zeker terug!

2025幎1月15日

Oplichters

Oplichters, ik heb nadat ik betaald hebt voor mijn “ grill “ nooit meer wat gehoord van ze, ze reageren niet meer en laten niets van zich weten, pas op!!!

2025幎2月14日

I came from the UK

I came from the UK, i saw videos on tiktok and they were fire. Better then most UK companys.

I got me a hotel in the city of Amsterdam, i stayed for a week, because they told me its going to take a week to make the Grillz. The Grillz are super sick. They guys of Grillzlab also showed me some good food in the city. So yeah thanks a lott!

2024幎11月23日
5぀星のうち4の評䟡

het was even zoeken naar de locatie

het was even zoeken naar de locatie, maar na een telefoontje vond ik het gelukkig. een tip zorg voor duidelijker adres op website. dames en heren het is het gebouw achter de parkeer plaats.

eenmaal binnen snapte ik waarom het zo populair is. het was druk er waren ook buitenlandse artiesten en de sfeer was goed. ik kreeg zelfs de kans om op de foto te gaan met wat artiesten. dat maakte het extra leuk.

over het algemeen goeie plek grilzz zijn super nice alleen beter aangeven wat de locatie is gaat jullie helpen met de reviews

2025幎1月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ